Πώς να διαγράψετε έναν κωδικό φίλου από το Nintendo 3DS

Κάθε σύστημα Nintendo 3DS έχει ένα μοναδικό κωδικό φίλου που απαιτείται για να μπορούν δύο συστήματα Nintendo 3DS να επικοινωνούν μεταξύ τους σε ορισμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, θα πρέπει να καταχωρήσετε έναν φίλο για να μπορέσετε να τον στείλετε στο SwapNote.

Πριν όμως ένας φίλος μπορεί να εγγραφεί, πρέπει να ολοκληρώσει τη διαδικασία καταγράφοντας τον κωδικό σας στη Nintendo 3DS του. Εάν ο φίλος σας από την άλλη άκρη παραλείψει να ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, το προφίλ του φίλου σας θα μοιάζει με ανώνυμο γκρίζο περίγραμμα και η κατάστασή του θα παραμείνει για πάντα ως "Προσωρινώς εγγεγραμμένος φίλος" (PVR). Δεν μπορείτε να ανταλλάξετε οποιαδήποτε πληροφορία με PVR.

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτά τα μη ελκυστικά προφίλ PVR ή αν θέλετε να διαγράψετε εγγεγραμμένους φίλους, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να διαγράψετε ένα Προφίλ φίλων του Nintendo 3DS.

Εδώ:

  1. Ενεργοποιήστε το Nintendo 3DS σας.
  2. Κοιτάξτε κοντά στην κορυφή της οθόνης αφής για το εικονίδιο της λίστας φίλων . Μοιάζει με ένα πορτοκαλί χαμόγελο πρόσωπο. Αγγίξτε το .
  3. Κοιτάξτε ξανά το επάνω μέρος της οθόνης αφής. Στην αριστερή πλευρά του κουμπιού "Εγγραφή φίλου", υπάρχει ένα κουμπί Ρυθμίσεις . Αγγίξτε το .
  4. Όταν εμφανιστεί το μενού, επιλέξτε Διαγραφή κάρτας φίλων .
  5. Επιλέξτε την κάρτα φίλων που θέλετε να διαγράψετε (οι κάρτες PVR βρίσκονται στο άκρο της ουράς).
  6. Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε αυτόν τον Φίλο, πατήστε Ναι ή πατήστε το κουμπί A. Διαφορετικά, πατήστε το B για να το απενεργοποιήσετε.
  7. Πείτε αντίο!