Η διαφορά μεταξύ του SpotPass και του StreetPass

Αναρωτιέστε πώς συνδέεται το Nintendo 3DS με τον έξω κόσμο; Η φορητή κονσόλα παιχνιδιών βίντεο διαθέτει συστήματα επικοινωνίας που ονομάζονται SpotPass και StreetPass που διαφέρουν με διάφορους τρόπους.

SpotPass vs StreetPass

Το SpotPass αναφέρεται στην ικανότητα του Nintendo 3DS να αποκτά πρόσβαση σε μια σύνδεση Wi-Fi, προκειμένου να κάνει αυτόματη λήψη ορισμένων ειδών περιεχομένου. StreetPass αναφέρεται στην ικανότητα του Nintendo 3DS να συνδεθεί με ένα άλλο σύστημα 3DS και να ανταλλάξει συγκεκριμένες πληροφορίες (επίσης ασύρματα, αν και δεν χρειάζεται σύνδεση Wi-Fi ).

Όταν χρησιμοποιείται το SpotPass

Το SpotPass χρησιμοποιείται γενικά για λήψη demo παιχνιδιών, βίντεο από την υπηρεσία βίντεο της Nintendo, SwapNotes και πρόσθετο περιεχόμενο για παιχνίδια που ήδη κατέχετε.

Πώς λειτουργεί το StreetPass

Το StreetPass επιτρέπει σε δύο μονάδες Nintendo 3DS να ανταλλάσσουν ορισμένες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το Miis (οι συγκεντρωμένοι χαρακτήρες Mii θα μεταβούν αυτόματα στο Mii Plaza), τα ειδικά χαρακτηριστικά στα παιχνίδια με δυνατότητα StreetPass και το SwapNotes. Στο StreetPass Relay Point s, μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα από τους τελευταίους έξι επισκέπτες.