Ρυθμίστε το Wi-Fi στο Nintendo 3DS με αυτόν τον εύκολο οδηγό

Συνδέστε το 3DS σας στο διαδίκτυο για να παίξετε online

Το Nintendo 3DS μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο με σύνδεση Wi-Fi. Αυτό είναι απαραίτητο για να παίξετε online παιχνίδια για πολλούς παίκτες με φίλους, να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και να κατεβάσετε κάποιο περιεχόμενο στο 3DS σας.

Ευτυχώς, η εγκατάσταση του Wi-Fi για να λειτουργήσει με το Nintendo 3DS σας είναι ένα γρήγορο.

Συνδέστε το Nintendo 3DS σε Wi-Fi

  1. Στην κάτω οθόνη, πατήστε Ρυθμίσεις συστήματος (το εικονίδιο με το κλειδί).
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις Internet .
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις σύνδεσης .
  4. Έχετε τη δυνατότητα ρύθμισης έως τριών συνδέσεων. Πατήστε Νέα σύνδεση .
  5. Αν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε το ενσωματωμένο σεμινάριο του Nintendo 3DS. Διαφορετικά, επιλέξτε Χειροκίνητη ρύθμιση .
  6. Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε από μία από τις διάφορες επιλογές σύνδεσης. Πιθανότατα, προσπαθείτε να συνδέσετε το Nintendo 3DS με τον οικιακό σας δρομολογητή, οπότε επιλέξτε Αναζήτηση για σημείο πρόσβασης για να αναζητήσετε το Nintendo 3DS Wi-Fi στην περιοχή σας.
  7. Όταν το 3DS τραβήξει μια λίστα σημείων πρόσβασης, επιλέξτε αυτή που θα χρησιμοποιήσετε.
  8. Εάν η σύνδεση προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να την εισαγάγετε τώρα.
    1. Δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi; Δείτε την παρακάτω συμβουλή για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε.
  9. Αφού αποθηκευτεί η σύνδεσή σας, το 3DS θα πραγματοποιήσει αυτόματα μια δοκιμή σύνδεσης. Εάν όλα είναι χρυσά, θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει ότι το Nintendo 3DS σας είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi.
  10. Αυτό είναι! Όσο οι δυνατότητες Wi-Fi του Nintendo 3DS είναι ενεργοποιημένες (αυτό μπορεί να μετακινηθεί μέσω ενός διακόπτη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής) και είστε εντός εμβέλειας του δικτύου, το Nintendo 3DS θα συνδεθεί αυτόματα στο διαδίκτυο.

Συμβουλές

Εάν δεν βλέπετε το δίκτυό σας να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια του βήματος 7, βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά κοντά στο δρομολογητή ώστε να παρέχει ένα αρκετά ισχυρό σήμα. Εάν η προσέγγιση πιο κοντά δεν σας βοηθήσει, αποσυνδέστε το δρομολογητή ή το μόντεμ από τον τοίχο, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, επανατοποθετήστε το καλώδιο. Περιμένετε να επανενεργοποιηθεί πλήρως και στη συνέχεια να δείτε αν το 3DS σας το βλέπει.

Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης στο δρομολογητή σας, τον οποίο χρειάζεστε για να συνδέσετε το 3DS σε Wi-Fi, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή ή να επαναφέρετε το δρομολογητή στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν με τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης.