Πώς να κάνω ένα αναγνωριστικό δικτύου Nintendo

Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό δικτύου σας για να συμμετάσχετε στη Miiverse της Nintendo

Θέλετε να πηδήξετε στη Miiverse της Nintendo; Θα πρέπει να: Είναι μια ισχυρή κοινότητα που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες σχετικά με τα αγαπημένα σας παιχνίδια, καθώς και τα συστήματα και τα franchise της Nintendo. Χρειάζεστε ένα αναγνωριστικό δικτύου Nintendo πριν αρχίσετε να παίζετε με το Miiverse.

Ρυθμίστε το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo σε 3DS

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε ένα αναγνωριστικό δικτύου Nintendo μέσω ενός συστήματος στην οικογένεια Nintendo 3DS, συμπεριλαμβανομένων των Nintendo 3DS XL και Nintendo 2DS .

  1. Συνδέστε το Nintendo 3DS σε ένα hotspot Wi-Fi .
  2. Επιλέξτε System Settings (Ρυθμίσεις συστήματος) από το κύριο μενού.
  3. Επιλέξτε Δημιουργία νέου αναγνωριστικού .
  4. Διαβάστε τις πληροφορίες και επιλέξτε Κατανοητές .
  5. Διαβάστε τη συμφωνία παροχής υπηρεσιών δικτύου και επιλέξτε Αποδοχή . Εάν είστε κάτω των 18 ετών, ένας γονέας ή κηδεμόνας πρέπει να αποδεχθεί τη συμφωνία.
  6. Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησής σας, το φύλο, τη ζώνη ώρας, την περιοχή και τη χώρα διαμονής σας. Αφού καθοριστεί και επιβεβαιωθεί η χώρα διαμονής σας, δεν μπορείτε να την αλλάξετε.
  7. Αγγίξτε το πεδίο ID δικτύου Nintendo και πατήστε OK .
  8. Επιλέξτε και καταχωρίστε ένα αναγνωριστικό δικτύου Nintendo. Το αναγνωριστικό σας πρέπει να είναι μοναδικό και να έχει μήκος μεταξύ έξι και 16 χαρακτήρων. Μπορείτε να συμπεριλάβετε γράμματα, αριθμούς, περιόδους, υπογράμμιση και παύλες. Το αναγνωριστικό σας είναι δημόσια ορατό, οπότε μην συμπεριλάβετε πληροφορίες που είναι προσβλητικές ή προσωπικές. Το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo δεν μπορεί να αλλάξει μετά τη δημιουργία του.
  9. Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης για το αναγνωριστικό σας. Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να έχει μήκος μεταξύ έξι και 16 χαρακτήρων και δεν μπορεί να είναι το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo.
  10. Εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης και επιλέξτε Επιβεβαίωση .
  1. Εισάγετε τη διευθύνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  2. Εισαγάγετε ξανά τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για επιβεβαίωση.
  3. Επιλέξτε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Nintendo και τους συνεργάτες της.
  4. Επιλέξτε Τέλος .

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το αναγνωριστικό δικτύου Nintendo στο 3DS σας από το Wii U.