Οκτώ παιχνίδια πολλαπλών πλατφόρμων που είναι καλύτερο για το Wii

Μερικές φορές είναι η σειρά του PS3 για να συγκεντρώσει τη σκόνη

Εάν ένα παιχνίδι βγαίνει στο Wii, το Xbox 360, το PS3 και ο υπολογιστής, ποια έκδοση θα είναι η καλύτερη; Τις περισσότερες φορές η απάντηση είναι όχι η έκδοση του Wii, που σχεδόν πάντα θα έχει χειρότερα γραφικά, μικρότερα περιβάλλοντα, λιγότερα συμβάντα στην οθόνη και λιγότερο περιεχόμενο γενικά. Όμως, κάθε φορά, παρά τις τεχνολογικές αδυναμίες του, ο Wii καταλήγει να φιλοξενεί την καλύτερη έκδοση ενός παιχνιδιού. Εδώ, με βάση την προσωπική εμπειρία και / ή κρίσιμη συμφωνία, είναι επτά φορές το Wii κτύπησε τα μεγάλα αγόρια.

01 από 07

Star Wars: Η Δύναμη εξαπέλυσε

Lucas Arts

Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα ενός παιχνιδιού που απλά πρέπει να παιχτεί στο Wii. Δημιουργήθηκε πριν από την Kinect και την Playstation Move, αυτή ήταν η μοναδική έκδοση που σας επέτρεπε να αισθανθείτε σαν να κουνάτε ένα φως σαμπρέ και να χειρίζεστε την Force με ένα κύμα του χεριού σας. Δεν ήταν τέλειο παιχνίδι, αλλά ήταν ένα τέλειο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι χειρισμοί χειρονομίας θα μπορούσαν να κάνουν ένα παιχνίδι μια πολύ πιο συναρπαστική εμπειρία. Περισσότερο "

02 του 07

Madden NFL 08

EA Sports

Πάντα βρήκα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια τα πιο αινιγματικά και λιγότερο διαισθητικά από όλα τα αθλητικά παιχνίδια, γι 'αυτό ήσασταν έκπληκτος από το πόσο μου άρεσε το Madden NFL 08 , το οποίο αντικατέστησε τα σύνθετα combos κουμπιών με απλό, διαισθητικό παιχνίδι χειρονομίας. Για μένα το παιχνίδι δεν ήταν απλά καλύτερο από τις εκδόσεις στις άλλες κονσόλες, αλλά καλύτερα από κάθε παιχνίδι βίντεο ποδοσφαίρου που είχα δοκιμάσει ποτέ πριν. Δεδομένου ότι οι επόμενες συμμετοχές στη σειρά στερήθηκαν ένα σεμινάριο, και καθώς η ίδια η σειρά φαίνεται να έχει χάσει το ενδιαφέρον για το gesture gaming , το NFL 08 είναι μέχρι σήμερα το αγαπημένο μου τηλεοπτικό παιχνίδι του λιγότερο αγαπημένου μου αθλητισμού. Περισσότερο "

03 του 07

Και όμως κινείται

Διακεκομμένοι κανόνες

Το AYIM ήταν αρχικά ένα παιχνίδι για PC και παίζοντας λίγο από το demo του PC, αφού τελείωσα την έκδοση WiiWare, απέδειξε ότι αυτό είναι ένα από τα πιο ξεκάθαρα παραδείγματα ενός παιχνιδιού στο οποίο ένα λιμάνι είναι ανώτερο από το πρωτότυπο. Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες φορές όπου η έκδοση Wii είναι καλύτερη, αυτό έχει να κάνει με το απομακρυσμένο Wii, το οποίο είναι τέλεια σχεδιασμένο για το gameplay του AYIM. Εάν δεν γνωρίζατε ποια σειρά είχαν βγει, θα είσαστε βέβαιοι ότι η έκδοση του PC ήταν ένα κατώτερο λιμάνι του πρωτότυπου Wii. Περισσότερο "

04 του 07

Tiger Woods PGA Tour 10

Κουνήστε το σαν την Τίγρη. EA Sports

Δεν έχω παίξει αυτό το παιχνίδι σε τίποτα εκτός από το Wii, όμως είμαι βέβαιος ότι είναι καλύτερο από τις εκδόσεις 360 / PS3. Γιατί; Επειδή οι πρώτες εκδόσεις PlayStation Move και Kinect ήρθαν πολύ αργότερα. Εάν ήθελε να γκολφ κουνώντας το τηλεχειριστήριό σας, αυτό ήταν το παιχνίδι γι 'αυτό, και ως πρώτο παιχνίδι Woods για να χρησιμοποιήσετε το MotionPlus , αυτό ήταν, κατ' ευθείαν, το καλύτερο παιχνίδι γκολφ που είχα παίξει ποτέ. Είναι αλήθεια ότι ο Tiger Woods PGA Tour 12: Το Masters ήταν ένα ελαφρώς καλύτερο παιχνίδι, αλλά δεδομένου ότι υπάρχει μια έκδοση του Playstation Move αυτού πρόκειται να το παίξω ασφαλές και να κολλήσω με 10 ως επιλογή μου. Περισσότερο "

05 του 07

Πρίγκιπας της Περσίας: Η Ξεχασμένη Άμμος

Τυπικό σενάριο: Ο πρίγκιπας περνάει πάνω από έναν τοίχο, περνώντας από μια κοφτερή λεπίδα πριονιού, κατευθείαν προς έναν τερατώδη ιππότη. Ubisoft

Όσον αφορά τα παιχνίδια πολλαπλών πλατφορμών, το Wii είναι γενικά ο παραλήπτης είτε μιας κλιμακωτής έκδοσης του παιχνιδιού είτε ενός εντελώς διαφορετικού παιχνιδιού με το ίδιο όνομα. Στην τελευταία περίπτωση, αυτά τα παιχνίδια είναι γενικά πολύ κατώτερα από αυτά που παίρνετε στις άλλες κονσόλες, αλλά στην περίπτωση του The Forgotten Sands , οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι η έκδοση του Wii είναι το καλύτερο παιχνίδι. Δεν είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω το άλλο παιχνίδι Forgotten Sands , αλλά θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που αναφέρεται πιο συστηματικά ως το καλύτερο στο Wii. Περισσότερο "

06 του 07

GoldenEye 007: Επαναφόρτωση

Πολλοί άνθρωποι στο GoldenEye 007 θέλουν να σκοτώσουν τον James Bond. Activision

Έχω παίξει μόνο την έκδοση Wii, γι 'αυτό πρέπει να πάρω τη λέξη πολλών κριτικών ότι οι άλλες εκδόσεις είναι κατώτερες. Για την απόδειξη, ρίξτε μια ματιά στο Metacritic, όπου η έκδοση Wii έχει βαθμολογία 81 σε σύγκριση με το Xbox 360 / PS3 σκορ 72 για το λιμάνι, με τίτλο GoldenEye 007: Reloaded . Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό μπορεί να έχει περισσότερη σχέση με τα διαφορετικά πρότυπα για το FPS-heavy 360 και το PS3 παρά για το WPS που δεν είχε πει ο FPS, αλλά ποιος είμαι για να μαντέψω τους συνομηλίκους μου; Περισσότερο "

07 του 07

Tomb Raider: Κάτω από τον κόσμο

Eidos

Ο Underworld δεν ήταν ένα ιδιαίτερα καλό παιχνίδι σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, αλλά ενώ μερικοί διαφωνούν, σκέφτηκα ότι ξεπερνούσε εύκολα τις εκδόσεις 360 / PS3, οι οποίες είχαν τα περισσότερα από τα ελαττώματα της έκδοσης του Wii, ενώ λείπουν κάποια από τα δυνατά σημεία της κονσόλας. Εκπληκτικά, το Underworld στις άλλες κονσόλες δεν έδειχνε καν πολύ καλύτερο από το Wii. Περισσότερο "