Οι 3 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες αποθήκευσης μουσικής online

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και φυλάξτε τα αρχεία μουσικής σας online δωρεάν

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συλλογής μουσικής σας στο διαδίκτυο είναι μια μεγάλη ιδέα για πολλούς λόγους, όπως η αποφυγή της απώλειας της μουσικής σας σε αποτυχία σκληρού δίσκου ή λοίμωξη από ιούς ή για να έχετε περισσότερο χώρο για την αυξανόμενη συλλογή σας.

Παρόλο που δεν είναι απαραίτητη η διατήρηση της μουσικής σας online, δεδομένου ότι μπορείτε να μεταφέρετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη σε διαφορετική τοποθεσία, όπως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο , ένας δικτυακός τόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα άλλο επίπεδο προστασίας για την απόλυση.

Οι παρακάτω ιστότοποι σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε δωρεάν τα MP3 και άλλες σας μουσικές online και δύο ακόμη υποστηρίζουν άλλους τύπους αρχείων όπως βίντεο και έγγραφα. Ωστόσο, και οι τρεις έχουν τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδανικά για τις ανάγκες αποθήκευσης μουσικής.

Σημείωση: Υπάρχουν πολλοί άλλοι ελεύθεροι τρόποι για την αποθήκευση των αρχείων σας στο διαδίκτυο, όπως μέσω ενός από αυτούς τους ελεύθερους χώρους αποθήκευσης cloud ή μέσω μιας δωρεάν online υπηρεσίας backup . Οι παρακάτω ιστότοποι, ωστόσο, επιλέχτηκαν για την χρηστικότητα και την ικανότητά τους όταν πρόκειται για την αποθήκευση μουσικής ειδικά.

01 από 03

pCloud

© pCloud

Το pCloud είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για τη μεταφόρτωση της μουσικής σας συλλογής λόγω των λειτουργιών αναπαραγωγής μουσικής, των δυνατοτήτων κοινής χρήσης και της λογικής δωρεάν αποθήκευσης μέχρι 20 GB.

Πάνω απ 'όλα, το pCloud υπερβαίνει την ικανότητα αναπαραγωγής του. Θα εντοπίσει αυτόματα και θα ταξινομήσει τα αρχεία μουσικής σας σε μια ενότητα "Ήχος" και θα χωρίσει τα αρχεία σας ανά τραγούδι, καλλιτέχνη, άλμπουμ και ακόμη και οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής θα δημιουργήσετε.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μουσική σε μια ουρά και να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου για να αναπαράγετε τη μουσική σας απευθείας στον λογαριασμό σας, χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε ξανά στον υπολογιστή σας.

Ακολουθούν μερικά πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Δωρεάν αποθήκευση: 10-20 GB

Επισκεφτείτε το pCloud

Όταν εγγραφείτε για πρώτη φορά στο pCloud, θα έχετε 10 GB ελεύθερου χώρου για όλους τους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής. Εάν επαληθεύσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και ολοκληρώσετε κάποιες άλλες βασικές εργασίες, μπορείτε να λάβετε συνολικά μέχρι 20 GB δωρεάν.

Το pCloud διαθέτει δωρεάν εφαρμογές εδώ για Windows, macOS, Linux, iOS, Android και άλλες συσκευές. Περισσότερο "

02 του 03

Μουσική Google Play

Εικόνα © Google, Inc.

Η Google διαθέτει μια δωρεάν υπηρεσία μουσικής με μια εφαρμογή συνοδευτικού που σας επιτρέπει να προβάλλετε τα δικά σας αρχεία μουσικής από οπουδήποτε και λειτουργεί μέσω του λογαριασμού σας Google μετά τη μεταφόρτωση της μουσικής σας συλλογής.

Έχουμε προσθέσει τη Μουσική Google Play σε αυτή τη σύντομη λίστα επειδή, αντίθετα από τις άλλες υπηρεσίες που εδώ περιορίζουν το χώρο που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε για μουσική, η Google θέτει ένα όριο στον αριθμό των τραγουδιών που μπορείτε να ανεβάσετε και είναι αρκετά μεγάλο στις 50.000.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφορτώσετε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή online και στη συνέχεια να μεταφέρετε τα αρχεία από τον υπολογιστή σας ή μέσω της εφαρμογής για κινητά και να μεταφέρετε τη μουσική σας στο Chromecast σας στο σπίτι.

Αυτά είναι μερικά ακόμα χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

Δωρεάν αποθήκευση: 50.000 αρχεία μουσικής

Επισκεφτείτε τη Μουσική Google Play

Υπάρχει ένα πρόγραμμα Windows / Mac που ονομάζεται Διαχειριστής μουσικής που σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία στον λογαριασμό σας, αν δεν θέλετε να ανεβάσετε μουσική μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Μια δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταδώσετε τη μουσική σας από το τηλέφωνό σας. Περισσότερο "

03 του 03

MEGA

Mega

Το παλιό pCloud και η Μουσική Google Play, το MEGA δεν διαθέτει τις προηγμένες λειτουργίες αναπαραγωγής που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή του ή μέσω του ιστότοπού του, αλλά σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μια εκπληκτική μουσική 50 GB δωρεάν.

Το MEGA είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για την αποθήκευση των αρχείων σας αν ανησυχείτε ότι κάποιος μπορεί να εισβάλλει στον λογαριασμό σας - όλη αυτή η υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων είναι χτισμένη γύρω από την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά που ίσως σας αρέσουν:

Δωρεάν αποθήκευση: 50 GB

Επισκεφθείτε τη MEGA

Οι δωρεάν εφαρμογές MEGA είναι διαθέσιμες για κινητές συσκευές iOS και Android. Υπολογιστές Windows, MacOS και Linux. και άλλες πλατφόρμες.

Το MEGA διαθέτει μια προηγμένη επιλογή για να μοιραστείτε τη μουσική σας online με ή χωρίς το κλειδί αποκρυπτογράφησης.

Για παράδειγμα, μπορείτε να μοιραστείτε ένα μουσικό αρχείο ή ένα φάκελο με το κλειδί αποκρυπτογράφησης έτσι ώστε οποιοσδήποτε με το σύνδεσμο να μπορεί να πάρει τη μουσική ή μπορείτε να επιλέξετε να μην συμπεριλάβετε το κλειδί έτσι ώστε η μετοχή να λειτουργεί σαν ένα αρχείο με κωδικό πρόσβασης, το κλειδί αποκρυπτογράφησης για να κατεβάσετε το αρχείο (το οποίο μπορείτε να του δώσετε ανά πάσα στιγμή).

Αυτό κάνει την ανταλλαγή πραγματικά ασφαλής στο MEGA, κάτι που ίσως σας αρέσει αν ανησυχείτε για κάποιον που κλέβει τη μουσική σας. Περισσότερο "