Πώς να απενεργοποιήσετε το AVG όταν καταρρεύσει ο υπολογιστής σας

Χρησιμοποιήστε ένα CD διάσωσης AVG για να αντιμετωπίσετε μια συντριβή AVG

Το AVG Antivirus είναι μια οικογένεια λογισμικού προστασίας από ιούς. Οι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι το AVG προκαλεί περιστασιακά σφάλμα στους υπολογιστές των Windows. Αν ψάχνετε για «συντριβή AVG», θα βρείτε περισσότερα από μισό εκατομμύριο επισκέψεις στο Google. Το συστημικό πρόβλημα της συντριβής των υπολογιστών με Windows των Windows είναι σχεδόν ένα ετήσιο περιστατικό. Εάν συμβεί ένα σφάλμα στον υπολογιστή σας, δείτε πώς να ανακτήσετε.

Ανάκτηση από μια συντριβή υπολογιστή

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακάμψετε από μια συντριβή υπολογιστή που προκαλείται από το λογισμικό AVG είναι με ένα CD διάσωσης AVG ή μια μονάδα flash.

  1. Από έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, δημιουργήστε ένα CD AV Rescue CD.
  2. Χρησιμοποιήστε το νεοδημιουργημένο CD του AVG Rescue για να εκκινήσετε τον κατεστραμμένο υπολογιστή.
  3. Μετά την εκκίνηση του CD AVG Rescue, ανοίξτε το Utilities > File Manager .
  4. Χρησιμοποιώντας το Διαχειριστή αρχείων CD του AVG Rescue, μεταβείτε στον επηρεαζόμενο σκληρό δίσκο - συνήθως / mnt / sda1 / .
  5. Στη συνέχεια, μεταβείτε στον φάκελο AVG, ο οποίος συνήθως βρίσκεται στο φάκελο C: \ Program Files \ grisoft \ .
  6. Μετονομάστε το φάκελο AVG.
  7. Κλείστε το File Manager, αφαιρέστε το CD AV Rescue CD και επανεκκινήστε κανονικά τον υπολογιστή.
  8. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το AVG και να ενημερώσετε τους ορισμούς σε μια έκδοση που δεν προκαλεί διακοπές στο σύστημα.

Σφάλματα σε υπολογιστή Mac

Τα περισσότερα τυχαία ατυχήματα του AVG εμφανίζονται σε υπολογιστές με Windows . Με την έκδοση Mac του λογισμικού, παρουσιάζονται συντρίμματα αλλά λιγότερο συχνά και συνήθως όχι τυχαία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα σφάλματα που συμβαίνουν σε υπολογιστές Mac συμβαίνουν όταν αναβαθμιστεί το λογισμικό συστήματος Mac. Η Apple προσπάθησε να διορθώσει το πρόβλημα με μια νέα αναβάθμιση στο παρελθόν.