Τρόπος χρήσης της Εγγραφής βημάτων

Θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών εγγράφων στα Windows 10, 8 & 7 με Εγγραφή βημάτων

Το Recorder Steps είναι ένα εργαλείο που διατίθεται στα Windows 10 , Windows 8 και Windows 7 και σας βοηθά να τεκμηριώσετε ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή σας, έτσι ώστε κάποιος άλλος να σας βοηθήσει να το αντιμετωπίσετε και να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Με τη Εγγραφή Βημάτων, που κάποτε ονομάζονταν Προγραμματιστής Βημάτων Πρόληψης ή PSR , πραγματοποιείται η καταγραφή των ενεργειών που πραγματοποιείτε στον υπολογιστή σας, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να στείλετε στο άτομο ή την ομάδα που σας βοηθά με το πρόβλημα του υπολογιστή σας.

Κάνοντας μια εγγραφή με το Steps Recorder είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνεις κάτι που είναι ένας σημαντικός λόγος που είναι ένα τόσο πολύτιμο εργαλείο. Υπήρχαν πάντα προγράμματα που θα μπορούσαν να καταγράψουν την οθόνη σας, αλλά η Microsoft έχει κάνει αυτή τη διαδικασία πολύ εύκολη και συγκεκριμένη για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Απαιτείται χρόνος: Πόσο καιρό χρειάζεται η χρήση των βημάτων Η συσκευή εγγραφής εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από το πόσο μεγάλη διάρκεια μιας εγγραφής δημιουργείτε, αλλά τα περισσότερα πιθανότατα θα είναι λιγότερο από μερικά λεπτά.

Τρόπος χρήσης της Εγγραφής βημάτων

  1. Πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη ή ανοίξτε την επιλογή Εκτέλεση μέσω WIN + R ή του μενού Power User .
  2. Πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο πλαίσιο αναζήτησης ή Εκτέλεσης και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Enter ή πατήστε το κουμπί OK . psr Σημαντικό: Δυστυχώς, η Εγγραφή Βημάτων / Πρόβλημα βήματα Recorder δεν είναι διαθέσιμη στα λειτουργικά συστήματα πριν από τα Windows 7. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει τα Windows Vista και τα Windows XP .
  3. Steps Recorder θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως. Θυμηθείτε, πριν από τα Windows 10 αυτό το πρόγραμμα ονομάζεται Πρόγραμμα καταγραφής βημάτων, αλλά είναι κατά τα άλλα ταυτόσημο.
    1. Σημείωση: Πρόκειται για ένα ασυνήθιστα μικρό, ορθογώνιο πρόγραμμα (όπως φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης) και συχνά εμφανίζεται κοντά στο πάνω μέρος της οθόνης. Θα μπορούσε να είναι εύκολο να χάσετε ανάλογα με το τι έχετε ήδη ανοίξει και λειτουργεί στον υπολογιστή σας.
  4. Κλείστε όλα τα ανοιχτά παράθυρα εκτός από το Εγγραφή βημάτων.
    1. Η Εγγραφή Βημάτων θα κάνει στιγμιότυπα οθόνης για τα περιεχόμενα της οθόνης του υπολογιστή σας και θα περιλαμβάνει αυτά που έχετε αποθηκεύσει στην εγγραφή και στη συνέχεια θα τα στείλετε για υποστήριξη. Μη συνδεδεμένα ανοιχτά προγράμματα στα στιγμιότυπα οθόνης θα μπορούσαν να αποσπούν την προσοχή.
  5. Πριν ξεκινήσετε την εγγραφή, σκεφτείτε τη διαδικασία που σχετίζεται με την παραγωγή του προβλήματος που προσπαθείτε να αποδείξετε.
    1. Για παράδειγμα, εάν βλέπετε ένα μήνυμα σφάλματος κατά την αποθήκευση ενός νέου εγγράφου του Microsoft Word, θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να ανοίξετε το Word, πληκτρολογήστε μερικές λέξεις, μεταβείτε στο μενού, αποθηκεύστε το έγγραφο και στη συνέχεια, ελπίζουμε να δείτε το μήνυμα σφάλματος που εμφανίζεται στην οθόνη.
    2. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να αναπαράγετε σωστά το πρόβλημα που βλέπετε, έτσι ώστε το Steps Recorder να το εντοπίζει σε δράση.
  1. Αγγίξτε ή κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη εγγραφής στο Εγγραφή βημάτων. Ένας άλλος τρόπος για να ξεκινήσετε την εγγραφή είναι να πατήσετε το πληκτρολόγιο Alt + A με το πληκτρολόγιό σας, αλλά αυτό λειτουργεί μόνο αν το Εγγραφή βημάτων είναι "ενεργό" (δηλαδή ήταν το τελευταίο πρόγραμμα στο οποίο πατήσατε).
    1. Η Εγγραφή Βημάτων θα καταγράφει τώρα πληροφορίες και θα τραβήξει στιγμιότυπο κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια ενέργεια, όπως ένα κλικ με το ποντίκι, το πάτημα ενός δακτύλου, το άνοιγμα ή κλείσιμο ενός προγράμματος κλπ.
    2. Σημείωση: Μπορείτε να διαπιστώσετε πότε η Εγγραφή Βημάτων εγγράφει όταν το κουμπί Έναρξη Εγγραφής αλλάζει σε ένα κουμπί Παύσης Εγγραφής και η Γραμμή Τίτλων διαβάζει το Εγγραφή Βημάτων - Η Εγγραφή Τώρα .
  2. Συμπληρώστε τα απαραίτητα βήματα για να δείξετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
    1. Σημείωση: Εάν χρειαστεί να θέσετε σε παύση την εγγραφή για κάποιο λόγο, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Παύση εγγραφής . Πατήστε Συνέχεια εγγραφής για να ξεκινήσετε πάλι την εγγραφή.
    2. Συμβουλή: Κατά τη διάρκεια μιας εγγραφής, μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί Προσθήκη σχολίου για να επισημάνετε μια ενότητα της οθόνης σας και να προσθέσετε χειροκίνητα ένα σχόλιο. Αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο αν θέλετε να επισημάνετε κάτι συγκεκριμένο που εμφανίζεται στην οθόνη στο άτομο που σας βοηθά.
  1. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Διακοπή εγγραφής στο Εγγραφή βημάτων για να σταματήσετε την καταγραφή των ενεργειών σας.
  2. Αφού σταματήσετε, θα δείτε τα αποτελέσματα της εγγραφής σε μια αναφορά που εμφανίζεται κάτω από το αρχικό παράθυρο του Recorder Steps.
    1. Συμβουλή: Στις πρώτες εκδόσεις του Recorder Steps Problem, μπορεί να σας ζητηθεί πρώτα να αποθηκεύσετε τα καταγεγραμμένα βήματα. Αν ναι, στο όνομα αρχείου: πλαίσιο κειμένου στο παράθυρο " Αποθήκευση ως" που εμφανίζεται, δώστε ένα όνομα σε αυτήν την εγγραφή και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αποθήκευση . Μετάβαση στο βήμα 11.
  3. Υποθέτοντας ότι η εγγραφή φαίνεται χρήσιμη και δεν βλέπετε τίποτα ευαίσθητο στα στιγμιότυπα οθόνης, όπως είναι οι κωδικοί πρόσβασης ή οι πληροφορίες πληρωμής, ήρθε η ώρα να αποθηκεύσετε την εγγραφή.
    1. Πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση και, στη συνέχεια, στο πλαίσιο Όνομα αρχείου: πλαίσιο κειμένου στο παράθυρο " Αποθήκευση ως" που εμφανίζεται στη συνέχεια, ονομάστε την εγγραφή και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .
    2. Συμβουλή: Ένα ενιαίο αρχείο ZIP που περιέχει όλες τις πληροφορίες που καταγράφηκαν από το Steps Recorder θα δημιουργηθεί και θα αποθηκευτεί στην επιφάνεια εργασίας σας, εκτός και αν επιλέξετε διαφορετική τοποθεσία.
  4. Τώρα μπορείτε να κλείσετε το Εγγραφή Βημάτων.
  5. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε το αρχείο που αποθηκεύσατε στο Βήμα 10 στο άτομο ή την ομάδα που σας βοηθά να βγείτε από το πρόβλημα σας.
    1. Ανάλογα με το ποιος σας βοηθά (και το είδος του προβλήματος που έχετε τώρα), οι επιλογές για τη λήψη αρχείου Recording Steps σε κάποιον ενδέχεται να περιλαμβάνουν:
      • Συνδέοντας το αρχείο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στέλνοντάς το σε τεχνική υποστήριξη, ο ειδικός φίλος του υπολογιστή σας κ.λπ.
  1. Αντιγραφή του αρχείου σε κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου ή μονάδα flash .
  2. Επισύναψη του αρχείου σε μια ανάρτηση σε φόρουμ και ζητώντας βοήθεια.
  3. Μεταφορτώστε το αρχείο σε μια υπηρεσία κοινής χρήσης αρχείων και συνδέστε το σε αυτό όταν ζητάτε βοήθεια online.

Περισσότερες Βοήθεια με Εγγραφή βημάτων

Αν σχεδιάζετε μια περίπλοκη ή χρονοβόρα εγγραφή (συγκεκριμένα, περισσότερα από 25 κλικ / βρύσες ή ενέργειες με πληκτρολόγιο), εξετάστε το ενδεχόμενο να αυξήσετε τον αριθμό των στιγμιότυπων που θα τραβήξει η Εγγραφή Βημάτων.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό επιλέγοντας το κάτω βέλος δίπλα από το ερωτηματικό στο Εγγραφή βημάτων. Κάντε κλικ ή πατήστε Ρυθμίσεις ... και αλλάξτε τον αριθμό της πρόσφατης οθόνης που συλλαμβάνει για αποθήκευση: από την προεπιλογή 25 έως κάποιο αριθμό πάνω από αυτό που νομίζετε ότι θα χρειαστείτε.