Το Egg, Inc. είναι το FarmVille του Idle Clickers

Πατήστε, Πατήστε, Cluck

Οι χτυπήματα αναμονής είναι μια βαθιά ένοχη ευχαρίστηση μου. Είναι ένα είδος που στερείται κάθε πραγματικής ικανότητας ή νοημοσύνης και έχει ακόμη και τις ρίζες της στην παρωδία της αμέλειας των κοινωνικών παιχνιδιών. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι εκατομμύρια κινητών gamers (συμπεριλαμβανομένου μου) βρίσκουν τον εαυτό τους ελκυσμένο στην εθιστική απλότητα τους ξανά και ξανά.

Το Egg, Inc. είναι ο τελευταίος αδρανής κλικ για να ανάψει το App Store, και πήρε μια εκπληκτικά μεγάλη διάρκεια στην αρχική μου οθόνη. Οκτώ μέρες αργότερα, και εξακολουθώ να κάνω κλικ και να αναβαθμίσω σαν τρελός.

Idle κλικ;

Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Υπάρχει συνήθως μια επαναλαμβανόμενη εργασία που μπορείτε να ολοκληρώσετε κάνοντας κλικ γρήγορα και ατελείωτα, ανεβάζοντας κάποια συγκεκριμένη stat στη διαδικασία (πιο συχνά, όχι νόμισμα).

Το "αδράνεια" σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε αναβαθμίσεις που θα συνεχίσουν να βελτιώνουν τα στατιστικά σας, ενώ είστε μακριά.

Τελικά, θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου μπορείτε να επανεκκινήσετε ένα αδρανές παιχνίδι κλικ, χάνοντας όλα όσα έχετε κερδίσει μέχρι τώρα, αλλά κερδίζοντας κάτι αποκλειστικό σε αντάλλαγμα. Αυτό ονομάζεται "κύρος", ένας όρος και μια ιδέα που βρήκε το ξεκίνημά της σε πρώτους σκοπευτές όπως το Call of Duty .

Εδώ είναι αυτό που μοιάζει με το Egg, Inc.

Μια εκπληκτικά ζεν-όπως εμπειρία, ο στόχος της Egg, Inc είναι να οικοδομήσουμε το πιο κερδοφόρο αγρόκτημα αυγών μπορείτε. Θα κάνετε αυτό κάνοντας κλικ για να στείλετε τα κοτόπουλα από το εκκολαπτήριο στο σπίτι κότας, όπου θα εργαστούν σκληρά όλη μέρα και νύχτα για να βάλει τα αυγά για διασκέδαση και κέρδος.

Αρκετά γρήγορα θα διαπιστώσετε ότι το σπίτι σας κότα έχει γεμίσει, και κάνετε περισσότερα αυγά από ό, τι μπορείτε να στείλετε στην αγορά. Αυτό δίνει έμφαση στην εξισορρόπηση των δυνατοτήτων ωοτοκίας σας με την αναβάθμιση τόσο των οίκων όρνιθας όσο και του ναυτιλιακού σας τμήματος.

Πέρα από αυτό, οι παίκτες θα μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε στοιχείο του παιχνιδιού. Μπορείτε να αγοράσετε αναβαθμίσεις για να κάνετε τα αυγά σας πιο πολύτιμα, να βελτιώσετε τον πολλαπλασιαστή σας και να αυξήσετε την ταχύτητα των οχημάτων σας παράδοσης. Υπάρχουν αναβαθμίσεις για το ρυθμό ανανέωσης του εκκολαπτηρίου και αναβαθμίσεις για την επιτάχυνση της ωοτοκίας.

Εάν είναι μέρος του παιχνιδιού, η Egg, Inc σας επιτρέπει να ξοδεύετε χρήματα για να την αναβαθμίσετε.

Σε μια μικρή συστροφή, το τμήμα "ρελαντί" θα συνεχιστεί μόνο εφόσον τα σιλό σας είναι γεμάτα ζωοτροφές. Από προεπιλογή, μπορείτε να έχετε δύο σιλό (το καθένα παρέχει μια ώρα παιχνιδιού σε αδράνεια) - αλλά εάν θέλετε να περάσετε μερικά πραγματικά χρήματα, μπορείτε να έχετε 10 σιλό για να κρατήσετε τα πράγματα πολύ μεγαλύτερα. Από ένα σημείο σχεδιασμού, είναι μια έξυπνη κίνηση. Είτε οι παίκτες θα ξοδέψουν χρήματα είτε θα επιστρέψουν στο παιχνίδι κάθε δύο ώρες για να κρατήσουν τα αγροκτήματα τους. Είμαι ζωντανή απόδειξη του τελευταίου.

Διπλό Prestige

Το σύστημα γοήτρου του Egg, Inc. είναι λίγο διαφορετικό από οτιδήποτε έχει ξαναδεί στο παρελθόν, και ίσως είναι πολύ αυτό που με κρατάει πίσω. Αντί να απλώς κουνάει ένα μοναδικό κίνητρο, η Egg, Inc. χρησιμοποιεί το κύρος της σαν ένα σύστημα ισοπέδωσης. Ο καθένας ξεκινά με ένα βασικό αυγό, αλλά αφού το αγρόκτημα φτάσει σε μια ορισμένη τιμή, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αρχίσετε πάλι με ένα νέο ξεκλειδωμένο αυγό μεγαλύτερης αξίας.

Επειδή οι τιμές αναβάθμισης δεν αλλάζουν από αυγό σε αυγό, αυτές οι νέες εκμεταλλεύσεις θα αυξηθούν πολύ πιο γρήγορα χάρη στην αυξημένη αξία κάθε αυγού. Καθώς ανεβαίνετε σε επίπεδα αναβάθμισης, θα αρχίσετε να χτυπάτε στον εαυτό σας όταν συνειδητοποιήσετε ότι κάνοντας κλικ στο κουμπί αναβάθμισης γίνεται ένα παιχνίδι clicker μόνο του.

Τελικά, μετά από μια σειρά από κύρος, θα αρχίσετε να αισθάνεστε κολλημένοι. Αυτό μου συνέβη στο έβδομο αυγό. Τα σπίτια μου και η ναυτιλία μου είχαν την ικανότητα, αλλά δεν έφερα αρκετά κεφάλαια για να αναβαθμίσω τίποτα γρήγορα.

Αλλά μόλις άρχισα να σκέφτομαι "καλά, υποθέτω ότι τελείωσα με την Egg, Inc", παρατήρησα ένα μικρό κουμπί στο μενού με τίτλο "Prestige". Κτυπώντας το πραγματικά να επαναφέρω την πρόοδό μου, στέλνοντας μου πίσω στο πρώτο αυγό - αλλά μου απονέμουν ένα τρελό τεράστιο πολλαπλασιαστή κερδών ως αποτέλεσμα. Αυτό με αφήνει να πετάξω μέσα από μικρότερα αγροκτήματα στην προσπάθειά μου να κυριαρχήσω στο ράφι αυγών του τοπικού σούπερ μάρκετ μου.

Πόσο καιρό πριν το αυγό πάει άσχημα;

Οι χτυπήματα αναμονής δεν κρατούν συνήθως το ενδιαφέρον μου για πολύ. Μερικές φορές εγκαθίστανται στο τηλέφωνό μου για μήνες, αλλά ανοίγουν μόνο αν το δάκτυλό μου χάνει το εικονίδιο που προτίθεμαι να κάνω. Το Egg, Inc. δεν ήταν έτσι. Με μια ισχυρή παρουσίαση, μια απαλή αίσθηση του χιούμορ και έναν υπέροχο βρόχο, αυτό είναι ένα clicker που είμαι πρόθυμος να κρατήσω το άνοιγμα έως ότου έχω βγάλει τελικά το πιο πολύτιμο αυγό μου.

Εάν ποτέ δεν ήσασταν οπαδός ασταμάτητων κλικ, η Egg, Inc. ίσως είναι αυτή που σας γυρίζει. Είναι ένα λαμπερό παράδειγμα για το πώς να κάνουμε idle clickers καλά. Και αν είστε προγραμματιστής παιχνιδιών που έχει διαγράψει το ύφος ως άσκοπο σκόντ, το οφείλετε στον εαυτό σας να πάρει κάποιες σημειώσεις από αυτό.

Το Egg, Inc. είναι διαθέσιμο τώρα ως δωρεάν λήψη στο App Store. Οι χρήστες Android μπορούν να μπουν στη διασκέδαση με τη λήψη του Egg, Inc. από το Google Play.