Τι σημαίνει «ΚΚ» κατά την γραφή;

Είναι εύκολο να μαντέψετε την έννοια αυτής της συντομογραφίας

Το ακρωνύμιο kk σημαίνει απλά "εντάξει" ή "αναγνωρισμένο μήνυμα". Είναι το ίδιο με το να κυριαρχεί στο πρόσωπο ή να λέει δροσερό , gotcha , κλπ.

Είναι κοινό να βλέπετε kk ή KK ως συντομογραφία μηνυμάτων κειμένου ή όταν παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο. Όπως και άλλες γλώσσες του διαδικτύου, μπορεί επίσης να ακουστεί η λέξη kk kay kay.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, το kk μπορεί να είναι λάθος όταν πληκτρολογείτε το κανονικό "k" σε συνομιλία. Λόγω της σημασίας του, ωστόσο, μια τέτοια λάθος μορφή κανονικά δεν διορθώνεται και θα περάσει απαρατήρητη.

Τις περισσότερες φορές, οι συντομογραφίες όπως αυτό γράφονται με μικρά γράμματα, όπως lol (γελώντας δυνατά) ή brb (πίσω δεξιά). Εάν τα πληκτρολογείτε σε όλες τις κεφαλαία γράμματα, μπορεί να σβήσει σαν να φωνάζετε, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

Ιστορία της έκφρασης του KK

Το μικρό κομμάτι της ιστορίας πίσω από το kk σχετίζεται με την έκφραση του 1990 "k, kewl". Μετάφραση, αυτή η έκφραση σήμαινε "εντάξει, δροσερή", αλλά ήταν στιλιστικά γραμμένη διαφορετικά.

Αναμφίβολα, το "k, kewl" επηρέασε επίσης τη χρήση του kk στη σημερινή online συνομιλία .

Η έκφραση kk , όπως και πολλές άλλες εκφράσεις στο διαδίκτυο, είναι πλέον μέρος της ηλεκτρονικής κουλτούρας συνομιλιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το KK σε μηνύματα κειμένου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε kk με οποιονδήποτε τρόπο που υποδηλώνει την έγκρισή σας ή την αποδοχή σας κάτι.

Άλλες σημασίες ΚΚ

Το KK είναι επίσης συντομογραφία για "επιβεβαίωση" ή "τέλος μηνύματος" στο πλαίσιο της αεροπορίας.

Σε ορισμένες γλώσσες, το KK σημαίνει εντελώς διαφορετικά πράγματα, όπως το "μήνα" ή "πολυβόλο" στα φινλανδικά, ή το "kanker" (ο καρκίνος) στα ολλανδικά. Στην Κορεατική γλώσσα, το "ㅋ" είναι σύμφωνο με τον ήχο "k" που δείχνει το γέλιο, οπότε μπορείτε να δείτε ένα ζευγάρι το ένα δίπλα στο άλλο, όπως "ㅋㅋ" ή "kk", για να σημαίνει γέλιο.