Μεγάλα τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες Android για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Διασκεδάστε μαζί στο τηλέφωνο ή στο tablet σας.

Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γύρω από τη γωνία, δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό να κάνεις με αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον, μερικούς ή μεμονωμένους φίλους σας, που όλοι συνειδητοποιούν μαζί για να αγνοήσουν τις ηλίθιες διακοπές μαζί από τα βιντεοπαιχνίδια, φυσικά. Το Android είναι γεμάτο από υπέροχα παιχνίδια βίντεο που μπορείτε να παίξετε μαζί στα τηλέφωνα ή τα tablet σας, τα οποία είναι εύκολο να μπείτε όταν περιμένετε για δείπνο ή απλά να κάνετε hangout. Εδώ είναι αρκετά μεγάλα παιχνίδια για να παίξουν μαζί. Και αν είστε όλοι μόνοι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως αυτές οι βάναυση roguelikes θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε το μυαλό σας;

01 από 08

Υποχρεωτικός

Παιχνίδια φούρνου παιχνιδιών

Ο καθυστερημένος, μεγάλος φούρνος παιχνιδιών έκανε αυτό το εντυπωσιακά μοναδικό παιχνίδι για χορό με μια πραγματική εταιρεία μπαλέτου. Εσείς και ένας συνεργάτης πρέπει να κινηθείτε συγχρονισμένα με το παιχνίδι για να προσπαθήσετε να ταιριάξετε τις κινήσεις στο παιχνίδι για να χορέψετε σωστά. Δεν είναι σαν τίποτα που έχετε παίξει και λειτουργεί καλύτερα με ένα μικρότερο τηλέφωνο. Αλλά λειτουργεί πολύ καλά και είναι ένας τόνος διασκέδασης. Δεν θα έχει νόημα μέχρι να το παίξετε, αλλά αυτό το βίντεο που καταγράφηκε στο Game Developers Conference το 2014 μου παίζοντας το παιχνίδι με έναν από τους προγραμματιστές θα πρέπει να αποκαλύψει λίγο για το πώς λειτουργεί. Περισσότερο "

02 από 08

ΔΙΠΛΟΣ!

Seabaa

Αυτό το παιχνίδι της εφεύρεσης χρησιμοποιεί δύο συσκευές που αντικρίζουν το ένα το άλλο για να παίξουν, απαιτώντας σας να κοιτάξετε την οθόνη του άλλου παίκτη για να δείτε τι συμβαίνει. Ανταγωνιστικές λειτουργίες έχετε κλίση για να αποφύγετε τις λήψεις και να χτυπάτε για να χρεώνετε και να πυροβολείτε για να βγάλετε αυτό το άλλο άτομο. Αλλά στο πνεύμα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί να μην παίζετε στους τρόπους συνεταιρισμού του παιχνιδιού αντ 'αυτού, όπου εργάζεστε μαζί για να πάρετε υψηλές βαθμολογίες, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες να βρίσκεστε σε διαφορετικές οθόνες! Περισσότερο "

03 του 08

Άστρο Κόμμα

Rusty Moyher

Εσείς και μέχρι και 3 άλλοι παίκτες μπορούν να συγκεντρωθούν και να εκτοξευθούν ο ένας στον άλλον στο διάστημα σε αυτό το ξέφρενο, ανταγωνιστικό παιχνίδι. Εάν έχετε ένα τηλέφωνο, τότε μόνο 2 άτομα μπορούν να πάνε κεφάλι με κεφάλι, αλλά λάβετε ένα tablet και απολαύστε το gameplay των 4 παικτών. Θα υπάρχουν αστεροειδείς, λέιζερ και χάος για όλους. Περισσότερο "

04 του 08

Γυρίσματα

Colin Lane

Αυτό το παιχνιδιάρικο παιχνίδι φυσικής έχει τον έλεγχο ενός ωραία wrassler από Slamdovia, flailing τα όπλα σας για να πάρει τους αντιπάλους σας από την αρένα. Αργότερα οι ενημερώσεις του παιχνιδιού προστέθηκαν σε δύο παίκτες στην ίδια συσκευή. Πηγαίνετε κεφάλι-κεφάλι για να προσπαθήσετε να τυλίξετε ο ένας τον άλλον έξω από την αρένα ή να συνεργαστείτε για να περιπλανηθείτε όλοι οι AI wrasslers από το δαχτυλίδι όπως μπορείτε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, γέλια είναι βέβαιο ότι θα έπρεπε. Περισσότερο "

05 του 08

Μπαμ Φου

Παιχνίδια φούρνου παιχνιδιών

Εάν το Bounden του Φούρνου του Παιχνιδιού είναι λίγο πολύ συνεργατικό για εσάς, ίσως μια ανταγωνιστική αναμέτρηση είναι σωστή. Πατάτε για να προσπαθήσετε να μετατρέψετε όλα τα σημεία στο χαρτόνι στο χρώμα σας, αλλά θα σπρώχνετε πίσω και πίσω με τους συναδέλφους σας για να έχετε το σωστό σας πλεονέκτημα. Πολλοί από τους τίτλους του φούρνου παιχνιδιού χρησιμοποίησαν φυσική επαφή με έξυπνους τρόπους όπως αυτό και είναι κρίμα που δεν κάνουν πλέον παιχνίδια μαζί. Περισσότερο "

06 του 08

Κύπελλο αίματος

Focus Home Interactive

Αυτό είναι μόνο πραγματικά για τους ανθρώπους που ήδη καταλαβαίνουν πώς το Blood Bowl λειτουργεί ήδη. Η ψηφιακή έκδοση δεν θα σας καθοδηγήσει καλά στο πώς να παίξετε ή να είστε καλοί στο Blood Bowl. Αλλά, αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να σκάβουμε από την πραγματική φυσική έκδοση του παιχνιδιού. Αν είστε σε μια ημερομηνία με κάποιον και έχουν τη διασκέδαση με αυτό, παντίστε τους ASAP. Ή αν προσπαθείτε να τρομάξετε κάποιον μακριά από τη δέσμευση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μπήκατε σε αυτό το σημείο, καλά, αυτό πιθανώς θα λειτουργήσει και για αυτό.

07 του 08

Σάλες Μάχης

Dodreams

Αυτό το παιχνίδι διαθέτει φανταστική τέχνη pixel και gameplay που απαιτεί μόνο ένα κουμπί, καθώς αγγίζετε για να κάνετε το άλμα χαρακτήρα σας slime, προσπαθώντας να bop τους άλλους παίκτες. Είναι απλό και προσβάσιμο, ιδανικό για να περάσει μερικά λεπτά τραβώντας το επάνω στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

08 από 08

Neon Shadow

Crescent Moon Games

Ενώ αυτό έχει μια σταθερή σειρά από online επιλογές για πολλούς παίκτες, τι γίνεται αν το πρόσωπο με το οποίο θέλετε να παίξετε είναι ακριβώς μπροστά σας; Λοιπόν, αν έχετε ένα tablet Android, μπορείτε πραγματικά να παίξετε αυτό το retro-inspired cyberpunk FPS με ένα άλλο άτομο. Μπορείτε να συνεργαστείτε σε μια καμπάνια co-op, ή απλά να ανατινάξετε ο ένας τον άλλο σε λειτουργίες deathmatch head-to-head, εάν αυτό είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητά σας.