Τι είναι το Twitter και γιατί είναι τόσο δημοφιλής;

Αποκτήστε τα γεγονότα με αυτήν την επισκόπηση

Οι άνθρωποι που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ το Twitter θέλουν συχνά να τους εξηγηθεί. Συχνά λένε, "Εγώ απλά δεν το καταλαβαίνω".

Ακόμη και όταν κάποιος τους λέει τα βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί το Twitter, ρωτούν: " Γιατί θα μπορούσε κάποιος να χρησιμοποιήσει το Twitter; "

Είναι πραγματικά μια πολύ καλή ερώτηση. Με αυτήν την επισκόπηση, πάρετε μια σειρά μαθημάτων συντριβής στο Twitter και όλες τις λειτουργίες του.

Το Twitter είναι ένα μικροσκοπικό ιστολόγιο

Το μικρο-blogging ορίζεται ως μια γρήγορη ενημέρωση που συνήθως περιέχει πολύ περιορισμένο αριθμό χαρακτήρων. Είναι ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook , όπου μπορείτε να ενημερώσετε την κατάστασή σας, αλλά είναι γνωστό για το Twitter.

Στην ουσία, το μικρο-blogging είναι για ανθρώπους που θέλουν ένα blog αλλά δεν θέλουν να κάνουν blog. Ένα προσωπικό ιστολόγιο μπορεί να κρατήσει τους ανθρώπους ενήμεροι για το τι συμβαίνει στη ζωή σας, αλλά δεν θέλουν όλοι να περάσουν μια ώρα κατασκευάζοντας μια όμορφη θέση σχετικά με τα ζωντανά χρώματα που βλέπουν σε μια πεταλούδα που εντοπίζεται στο μέτωπο. Μερικές φορές, απλώς θέλετε να πείτε: "Πάω για ψώνια για ένα νέο αυτοκίνητο αλλά δεν βρήκα τίποτα" ή "Παρακολούθησα το" Dancing With the Stars "και ο Warren Sapp σίγουρα μπορεί να χορέψει."

Τι είναι το Twitter; Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ενημερώνετε τους ανθρώπους σχετικά με το τι κάνετε, χωρίς να χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε μια ολόκληρη θέση σχετικά με το θέμα. Απλώς λέτε τι συμβαίνει και αφήστε το σε αυτό.

Το Twitter είναι κοινωνικά μηνύματα

Ενώ το Twitter μπορεί να έχει ξεκινήσει ως υπηρεσία μικρο-blogging, έχει αναπτυχθεί σε πολύ περισσότερα από απλά ένα εργαλείο για να πληκτρολογήσετε σε γρήγορες ενημερώσεις κατάστασης. Έτσι, όταν ρωτήθηκε τι είναι το Twitter, το περιγράφω συχνά ως ένα σταυρό ανάμεσα στο blogging και την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, αν και αυτό δεν το κάνει δίκαιο.

Με απλά λόγια, το Twitter είναι κοινωνικό μήνυμα. Με την ικανότητα να ακολουθείτε τους ανθρώπους και να έχετε τους οπαδούς και να αλληλεπιδράσετε με το Twitter στο κινητό σας τηλέφωνο, το Twitter έχει γίνει το τέλειο εργαλείο κοινωνικής ανταλλαγής μηνυμάτων. Είτε είστε έξω στην πόλη και θέλετε να συντονιστείτε με μια ομάδα ανθρώπων για το ποιο καυτό σημείο να χτυπήσει στη συνέχεια ή να κρατήσει τους ανθρώπους ενημερωμένοι για τις εξελίξεις σε μια εταιρεία που χρηματοδοτείται εκδήλωση, Twitter είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ταχεία επικοινωνία ενός μηνύματος σε μια ομάδα.

Το Twitter είναι News Reporting

Ενεργοποιήστε το CNN, το Fox News ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ειδήσεων ειδήσεων και πιθανότατα θα δείτε ένα κανάλι ειδήσεων που θα μεταδίδεται στο κάτω μέρος της τηλεόρασης. Σε έναν ψηφιακό κόσμο που εξαρτάται όλο και περισσότερο από το Διαδίκτυο για ειδήσεις, το ρολόι είναι Twitter.

Εξωτερικά φεστιβάλ όπως το φεστιβάλ South-by-Southwest στο Ώστιν του Τέξας και σημαντικές εκδηλώσεις όπως το συνέδριο E3 έδειξαν τι μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός πόρος Twitter για την ταχεία αναφορά ειδήσεων σε μια τεράστια ομάδα ανθρώπων. Ταχύτερη και πιο άμεση από ένα blog, το Twitter έχει αγκαλιάσει τα "νέα μέσα" της μπλογκόσφαιρας και έχει κερδίσει αργά την αποδοχή του από τα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το Twitter είναι το Social Media Marketing

Το Twitter έχει γίνει ένας αγαπημένος στόχος για το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων . Αυτή η νέα μορφή λήψης του μηνύματος έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά από τους πολιτικούς κατά τη διάρκεια των εκστρατειών τους και από τις δημοσιεύσεις ειδήσεων και τις διασημότητες ως έναν γρήγορο τρόπο σύνδεσης με ένα ακροατήριο.

Με βοηθητικά προγράμματα όπως το Twitterfeed, είναι εύκολο να μετατρέψετε μια ροή RSS σε ενημερώσεις Twitter. Αυτό καθιστά εύκολη τη χρήση του Twitter ως μια μορφή μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων .

Τι είναι το Twitter;

Αυτό μας φέρνει πίσω στην αρχική ερώτηση. Τι είναι το Twitter; Είναι πολλά διαφορετικά πράγματα σε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια οικογένεια για να διατηρεί επαφή, μια εταιρεία για το συντονισμό των επιχειρήσεων, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να ενημερώνουν τους ανθρώπους ή έναν συγγραφέα για να δημιουργήσουν μια βάση ανεμιστήρων.

Το Twitter είναι μικρο-blogging. Είναι κοινωνικά μηνύματα. Είναι συντονιστής εκδηλώσεων, επιχειρηματικό εργαλείο, υπηρεσία αναφοράς ειδήσεων και βοηθητικό πρόγραμμα μάρκετινγκ. Αν το δοκιμάσετε και δεν σας αρέσει, μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εκεί. Δεν ήταν τόσο δύσκολο, έτσι;