Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Twitter σας σε δευτερόλεπτα

Θα βρείτε τη ρύθμιση για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Twitter, συνδεθείτε στο λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε, μετά πηγαίνετε στην ενότητα Προφίλ και ρυθμίσεις και επιλέξτε Ρυθμίσεις και Απόρρητο . Στο κάτω μέρος της σελίδας, θα δείτε έναν σύνδεσμο Απενεργοποίηση λογαριασμού μου . Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε διαβάσει ολόκληρο αυτό το άρθρο, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει.

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα αφαιρέσει όλες τις αναρτήσεις σας (ή " tweets ") από το Twitter, αν και μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να εξαφανιστούν τελείως. Και, φυσικά, τυχόν tweets «που έχουν συλληφθεί» από ένα στιγμιότυπο οθόνης και δημοσιεύτηκε online θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Το Twitter δεν έχει κανένα έλεγχο πάνω σε αυτά που δημοσιεύονται σε ιστότοπους που δεν ανήκουν στο Twitter.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε τα tweets σας: Πηγαίνετε ιδιωτικός!

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε τα tweets από τα αδιάκριτα μάτια σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό βήμα εάν υποβάλλετε αίτηση για δουλειά και δεν θέλετε ο μελλοντικός εργοδότης σας να βλέπει πόσες φορές έχετε tweeted για την ταινία Trolls ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο μπορεί να θέλετε να κρύψετε το ιστορικό αναρτήσεών σας.

Όταν κάνετε το λογαριασμό σας ιδιωτικό, οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να διαβάσουν τα tweets σας είναι οι οπαδοί σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις σας, ακόμη και αν χρησιμοποιούν Google ή άλλη μηχανή αναζήτησης τρίτου μέρους. Ωστόσο, οι οπαδοί σας μπορούν ακόμα να τις διαβάσουν. Αυτό το βήμα προτού απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αφαιρέσετε τα μηνύματα από το δημόσιο μάτι.

Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κάποιος που σας ακολουθεί δεν μπορεί πλέον να διαβάσει τα tweets σας, μπορείτε να τα μπλοκάρει. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκλείσετε έναν χρήστη του Twitter.

Απενεργοποιημένο vs Διαγραμμένο

Είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ ενός απενεργοποιημένου λογαριασμού και ενός διαγραμμένου λογαριασμού. Με πολλούς τρόπους είναι οι ίδιοι: όλα τα tweets και όλες οι αναφορές στο λογαριασμό θα αφαιρεθούν από το Twitter μέσα στις πρώτες ημέρες από την απενεργοποίησή τους. Άλλοι χρήστες Twitter δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν τον λογαριασμό ή να αναζητήσουν το λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων των αναζητήσεων ιστορικού tweets που πραγματοποιούνται από το λογαριασμό.

Ωστόσο, ένας απενεργοποιημένος λογαριασμός μπορεί να επανενεργοποιηθεί, ο οποίος θα επαναφέρει όλα αυτά τα παλαιά tweets. Εσείς (και οποιοσδήποτε άλλος) θα σας απαγορευτεί να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη του απενεργοποιημένου λογαριασμού ή να εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του απενεργοποιημένου λογαριασμού.

Ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε έναν λογαριασμό είναι να τον αφήσετε απενεργοποιημένο για τριάντα ημέρες. Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός, όλα τα tweets αφαιρούνται από τους διακομιστές Twitter μόνιμα. Το όνομα χρήστη για το λογαριασμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παλαιότερα συσχετίστηκε με τον λογαριασμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό.

01 από 03

Το πρώτο βήμα στη διαγραφή ενός λογαριασμού Twitter Απενεργοποιεί το

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία της διαγραφής του λογαριασμού σας Twitter συνδεόμενοι στο Twitter με αυτόν το λογαριασμό. Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί Προφίλ και ρυθμίσεις , το οποίο είναι ένα κυκλικό κουμπί με την ίδια εικόνα με την εικόνα του προφίλ σας. Αυτό το κουμπί βρίσκεται στην επάνω γραμμή μενού δεξιά στα δεξιά του πλαισίου εισόδου Twitter.

Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Προφίλ και ρυθμίσεις , θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο παράθυρο με επιλογές που περιλαμβάνουν την τροποποίηση του προφίλ σας και την αποσύνδεση από το λογαριασμό σας στο Twitter. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και ιδιωτικό απόρρητο .

02 του 03

Απενεργοποίηση του λογαριασμού Twitter

Αυτή η νέα οθόνη σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται από το λογαριασμό και του ονόματος χρήστη που σχετίζεται με αυτό.

Αν το μόνο που θέλετε πραγματικά να κάνετε είναι να αλλάξετε το λογαριασμό χρήστη σας, δεν υπάρχει λόγος να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας . Απλά πληκτρολογήστε οποιοδήποτε νέο όνομα χρήστη στο πεδίο του ονόματος χρήστη και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση αλλαγών στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης. Θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επαληθεύσετε αυτές τις αλλαγές. Σημείωση: τα tweets σας δεν θα διαγραφούν όταν αλλάξετε το όνομα χρήστη σας.

Για να απενεργοποιήσετε πλήρως τον λογαριασμό σας, ο οποίος θα αφαιρέσει όλα τα tweets από το Twitter, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Απενεργοποίηση λογαριασμού μου ακριβώς κάτω από το κουμπί Αποθήκευση αλλαγών.

03 του 03

Είναι αυτό το αντίο στο Twitter;

Το Twitter δεν θέλει να σας πω αντίο, οπότε πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, θα σας ενημερώσει ότι τα tweets θα αποθηκευτούν μόνο για τριάντα ημέρες. Σε αυτό το σημείο, ο λογαριασμός σας και όλες οι αναρτήσεις που έχετε κάνει στο λογαριασμό σας θα καταργηθούν οριστικά από τους διακομιστές Twitter.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να αναστείλετε ή να παγώσετε μόνιμα έναν λογαριασμό. Μετά από τριάντα ημέρες, ο λογαριασμός σας θα πάει καλά. Ωστόσο, θα μπορείτε να το αναδημιουργήσετε με το ίδιο όνομα χρήστη και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά από τριάντα ημέρες. Απλά θα λείπουν όλες οι ενημερώσεις κατάστασής σας και όποιος θέλει να ακολουθήσει τον λογαριασμό πρέπει να ξαναδοκιμάσει.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά το λογαριασμό σας

Η επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Twitter είναι τόσο απλή όσο η σύνδεση σε αυτόν. Κυριολεκτικά. Αν συνδεθείτε στο λογαριασμό μέσα σε τριάντα ημέρες, όλα θα φαίνονται φυσιολογικά σαν να μην αφήσετε ποτέ το Twitter. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας έχει επανενεργοποιηθεί.

Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμία ερώτηση εάν θέλετε ή όχι να ενεργοποιηθεί ξανά ο λογαριασμός σας. Αυτό συμβαίνει άψογα όταν συνδεθείτε ξανά σε αυτό, οπότε αν θέλετε ο λογαριασμός σας Twitter να διαγραφεί μόνιμα, θα πρέπει να μείνετε μακριά για τουλάχιστον τριάντα ημέρες.