Απόκρυψη ή Προσαρμογή του Συρταριού εφαρμογής iMessage στο iPhone ή στο iPad σας

Ενόχλησε με τις εφαρμογές στο iMessage σας; Ξεφορτώσου τους!

Η Apple έχει κάνει πολλά για να κάνει τα κειμενικά μας μηνύματα πιο διασκεδαστικά τα τελευταία χρόνια, αλλά τι γίνεται αν εσείς ενδιαφέρεστε μόνο για το ίδιο το κείμενο; Το μήνυμα δεν χάνεται στο iMessage. Στην πραγματικότητα, μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε το συρτάρι εφαρμογών iMessage.

Καλύτερα, μπορείτε να το προσαρμόσετε. Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα που πολλοί άνθρωποι έχουν με τις εφαρμογές iMessage δεν είναι ότι υπάρχουν, αλλά υπάρχουν σε τέτοια χαοτική αφθονία. Χρειαζόμαστε πραγματικά την εφαρμογή ESPN και την εφαρμογή IMDB στο συρτάρι εφαρμογών; Μετά από όλα, υπάρχει ένα κουμπί Κοινή χρήση σε αυτές τις εφαρμογές για το ρητό σκοπό να καυχηθούν για το αποτέλεσμα του μεγάλου παιχνιδιού; Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αποκρύψουμε ολόκληρο το συρτάρι εφαρμογών για να απαλλαγούμε από αυτές τις εφαρμογές, μπορούμε να προσαρμόσουμε ποιες εφαρμογές εμφανίζονται και πού εμφανίζονται στη λίστα.

01 από 02

Πώς να αποκρύψετε το συρτάρι εφαρμογών iMessage

Στιγμιότυπο οθόνης του iMessage

Ας ξεκινήσουμε με το πιο εύκολο: κρύβοντας το συρτάρι της εφαρμογής. Μην πηγαίνετε στο κυνήγι μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής σας για έναν τρόπο να απαλλαγείτε από το συρτάρι εφαρμογών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το iMessage, αλλά δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε το συρτάρι εφαρμογών. Τι μπορείτε να κάνετε είναι να κρύψετε τα εικονίδια:

02 του 02

Πώς να προσαρμόσετε το συρτάρι εφαρμογών

Στιγμιότυπο οθόνης του iMessage

Τι γίνεται αν δεν θέλετε να το αποκρύψετε εντελώς; Αν απλά θέλετε να απαλλαγείτε από τις εφαρμογές που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ σε ένα μήνυμα κειμένου, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το Συρτάρι εφαρμογών.