Πώς να βλέπετε τις προηγούμενες σελίδες με φωτογραφίες και βίντεο που σας άρεσαν στο Instagram

Έτσι σας άρεσε μια θέση Instagram, αλλά πώς μπορείτε να το βρείτε πάλι αργότερα;

Τα περισσότερα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα καθιστούν αρκετά εύκολο για τους χρήστες να βρουν τις θέσεις που τους άρεσαν. Το Instagram , ωστόσο, δεν το κάνει.

Στο Facebook , υπάρχει το Μητρώο δραστηριοτήτων σας. Στο Twitter , έχετε την καρτέλα "Likes" για όλα τα αγαπημένα / αγαπημένα σας tweets. Στο Pinterest , υπάρχει και μια καρτέλα "Τί αρέσει" για όλες τις καρφίτσες που σας αρέσουν. Στο Tumblr , μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Αγαπημένα σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Λογαριασμός στον Πίνακα ελέγχου.

Σχετικά με το Instagram, φαίνεται ότι, μόλις πατήσετε το κουμπί της καρδιάς σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή τηλεοπτική ανάρτηση, χάνεται για πάντα - εκτός αν φυσικά αντιγράφετε τη διεύθυνση URL της αλληλογραφίας και την στείλετε στον εαυτό σας. Οι καταχωρίσεις που σας άρεσαν στο παρελθόν δεν χάνονται και υπάρχει ένα κρυφό μέρος μέσα στην εφαρμογή όπου μπορείτε να τα αναζητήσετε.

Πού να ψάξετε για τα πιο πρόσφατα σας άρεσε μηνύματα Instagram

Είναι πολύ εύκολο να βρεις θέσεις που σου άρεσε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Instagram και πλοηγηθείτε στο προφίλ σας πατώντας το εικονίδιο χρήστη, που βρίσκεται στην άκρα δεξιά του κάτω μενού.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ σας για πρόσβαση στις ρυθμίσεις σας.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αγγίξτε την επιλογή "Θέσεις που έχετε δεχτεί" στην ενότητα "Λογαριασμός".
  4. Δείτε όλα τα πιο πρόσφατα Instagram που σας αρέσουν σε διάταξη μικρογραφιών / πλέγματος ή σε διάταξη πλήρους / ροής ζωοτροφών.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Το Instagram μόλις αποφάσισε να αποκρύψει τις προτιμήσεις σας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και όχι απευθείας στο προφίλ χρήστη σας όπως κάνουν πολλά άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Η πρόσβαση σε αναρτήσεις που έχετε αρέσει στο παρελθόν είναι καλή για πολλά πράγματα. Πηγαίνετε πίσω για να δείτε αυτό που σας άρεσε, ώστε να μπορείτε:

Αυτό που σας αρέσει στο Instagram δεν είναι μόνο μια φιλική χειρονομία για να αφήσετε την αφίσα να γνωρίζει ότι εγκρίνετε τη θέση σας. Είναι ένας απίστευτα χρήσιμος τρόπος για να προσθέσετε σελιδοδείκτες για πράγματα που είναι ενδιαφέροντα και αρκετά πολύτιμα για να τα δούμε ξανά.

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την αναθεώρηση των θέσεων που σας αρέσουν

Σύμφωνα με το Instagram, θα μπορείτε να δείτε μόνο τις 300 πιο πρόσφατες αναρτήσεις (φωτογραφίες και βίντεο) που σας άρεσε. Αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ, αλλά εάν είστε χρήστης ενέργειας Instagram που του αρέσουν εκατοντάδες θέσεις την ημέρα ή εάν αισθάνεστε την ανάγκη να ψάξετε κάτι που σας άρεσε πριν από αρκετές εβδομάδες, μπορεί να μην έχετε τύχη.

Οι αναρτήσεις στις "Θέσεις που έχετε αρέσει" θα εμφανίζονται μόνο αν τους άρεσε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά Instagram. Αν σας αρέσουν οι δημοσιεύσεις στον ιστό, δεν θα εμφανίζονται εδώ. Δεν είναι σαφές εάν θα εμφανιστούν οποιεσδήποτε αναρτήσεις που σας άρεσε μέσω μιας εφαρμογής Instagram τρίτου μέρους όπως το Iconosquare , αλλά αν δεν λειτουργεί για την πλατφόρμα ιστού της Instagram, είναι πιθανό ότι δεν θα λειτουργήσει και για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Τέλος, εάν σχολιάσατε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο αλλά δεν σας άρεσε, τότε δεν υπάρχει τρόπος να το βρείτε πάλι αν το χάσετε. Θα μπορείτε να βλέπετε μόνο τις αναρτήσεις που σας άρεσε πατώντας το κουμπί καρδιάς (ή πατώντας δύο φορές την ανάρτηση) στις ενότητες "Θέσεις που έχετε δεχτεί" στις ρυθμίσεις του προφίλ σας - όχι στις αναρτήσεις που έχετε σχολιάσει μόνο. Επομένως, εάν θέλετε να μπορέσετε να επανεξετάσετε μια θέση αργότερα, βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει αυτό το κουμπί καρδιάς, ακόμα κι αν η κύρια πρόθεσή σας είναι να αφήσετε ένα σχόλιο.