Παρακολουθήστε τα Στατιστικά Instagram με το Iconosquare

Το Εργαλείο που σας βοηθά να έχετε μια πιο προσεκτική ματιά στην παρουσία σας στο Instagram

Τόσο πολύ συμβαίνει στο Instagram στις μέρες μας ότι η παρακολούθηση των πάντων μέσω της εφαρμογής μόνο μπορεί να γίνει δύσκολη. Οι εφαρμογές και τα εργαλεία τρίτων μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε πιο προσεκτικά τα γεγονότα, παρακολουθώντας λεπτομερώς τα στατιστικά στοιχεία του Instagram, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε ένα σαφέστερο σχέδιο για να αυξήσετε την αφοσίωση, να εμπορευθείτε κάτι ή να προσελκύσετε νέους οπαδούς.

Σχετικά με το Iconosquare

Το Iconosquare (που στο παρελθόν ονομάζεται Statigram) είναι αναμφίβολα η καλύτερη διαθέσιμη υπηρεσία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις βασικές σας μετρήσεις στο Instagram, δίνοντάς σας επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε δράσεις αφοσίωσης όπως αναζήτηση, αρεσκεία, παρακολούθηση, απάντηση σε σχόλια και περισσότερα δική σας πλατφόρμα.

Για τους χρήστες που είναι σοβαροί για την οικοδόμηση μιας ισχυρής παρουσίας στο Instagram και για τη συμμετοχή των οπαδών τους, το Iconosquare είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος πόρος που μπορεί να σας δώσει βαθιά γνώση των δεδομένων σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Ευτυχώς για σας, το Iconosquare είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

Πώς να ξεκινήσετε την προβολή των Στατιστικών Instagram σας

Το Iconosquare πρέπει να χρησιμοποιηθεί στον ιστό. (Προς το παρόν δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά.) Μεταβείτε στο Iconosquare.com και πατήστε το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία για να παραχωρήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό Instagram.

Για να δείτε κάποια από τα στατιστικά σας, κάντε κλικ στην επιλογή "Στατιστικά" στο επάνω μενού. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε:

Περισσότερες λεπτομέρειες από τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Instagram

Στην αριστερή πλαϊνή μπάρα, μπορείτε να δείτε την τελευταία φορά που ενημερώθηκαν τα στατιστικά στοιχεία σας και την επόμενη φορά που προγραμματίζεται να ενημερωθούν. Κάτω από αυτό, υπάρχουν μερικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε κλικ για να δείτε ακόμα πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας.

Ανάλυση κυλιόμενων μηνών: Μια σύνοψη των αναρτήσεων του περιεχομένου σας, των αναρτήσεων που έκαναν τη δημοφιλή σελίδα, των πιο δημοφιλέστερων αναρτήσεων, των πιο σχολιασμένων αναρτήσεων, των πιο αφοσιωμένων οπαδών, των οπαδών και της απόκτησης ή απώλειας των οπαδών .

Περιεχόμενο: Λεπτομέρειες για την ανάρτηση σας, ποια ημέρα δημοσιεύετε συχνότερα, ποιο φίλτρο χρησιμοποιείτε περισσότερο, πόσο συχνά χρησιμοποιείτε ετικέτες και πόσες αναρτήσεις έχουν καταχωριστεί γεωγραφικά με μια τοποθεσία.

Συμμετοχή: Μια συλλογή από τις πιο αγαπημένες σας και τις πιο σχολιασμένες αναρτήσεις όλων των εποχών.

Βελτιστοποίηση: Ανάλυση ορισμένων τάσεων που χρησιμοποιείτε όταν μεταφράζετε την ώρα της ημέρας , τα hashtags , τα φίλτρα - και πώς επηρεάζει την αφοσίωση.

Κοινότητα: Μια σύντομη περίληψη του ποιος ακολουθείτε και δεν ακολουθείτε πίσω, την ανάπτυξη του ακόλουθου και τους λογαριασμούς χρηστών που απολαμβάνετε.

Πώς να αλληλεπιδράσετε στο Instagram Μέσω του Iconosquare

Στη σελίδα "Προβολή", μπορείτε να μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω για να δείτε τη μορφή της πύλης σας σε μορφή πλέγματος με αναρτήσεις από όλους τους χρήστες που ακολουθείτε. Χρησιμοποιήστε το μενού Προβολή που εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα - το δευτερεύον μενού από την κορυφή - για να ξεκινήσετε.

Χρήση της Τροφοδοσίας: Η τροφοδοσία αντιπροσωπεύει βασικά την αρχική σελίδα του λογαριασμού σας Iconosquare, όπου εμφανίζεται η ροή σας από τις πιο πρόσφατα δημοσιευμένες φωτογραφίες και βίντεο των χρηστών που ακολουθείτε. Μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε φωτογραφία απευθείας στη ροή πατώντας το καρδιακό κουμπί ή να κάνετε κλικ πάνω της για να δείτε το πλήρες της μέγεθος και να προσθέσετε ένα σχόλιο. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά διαμόρφωσης στα δεξιά για να προσαρμόσετε την προβολή πλέγματος της ροής σας και αν έχετε τα εξής χωριστά σε ομάδες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναπτυσσόμενο μενού για να δείτε τις αναρτήσεις σύμφωνα με μια ομάδα.

Έλεγχος του "My Media" για να δείτε τις αναρτήσεις σας: Επιλέγοντας "Τα μέσα μου" εμφανίζεται το προφίλ και οι αναρτήσεις σας, τα οποία μπορείτε να δείτε με διάφορους τρόπους. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά στα δεξιά για να δείτε τις αναρτήσεις σας σε στυλ πλέγματος, σε μορφή λίστας, με λεπτομέρειες, από τα περισσότερα σχόλια ή από τα περισσότερα.

Παρακολούθηση των φωτογραφιών που σας άρεσαν: Το Instagram δεν διαθέτει περιοχή στην εφαρμογή του, η οποία σας δείχνει ποιες φωτογραφίες έχετε ήδη πατήσει στο κουμπί καρδιάς. Στο Iconosquare, μπορείτε απλά να πατήσετε το "My likes" για να τα δείτε όλα.

Προβολή των οπαδών σας: Μπορείτε να επιλέξετε "Οι οπαδοί μου" για να δείτε μια λίστα όλων των πιο πρόσφατων οπαδών σας.

Προβολή των χρηστών που ακολουθείτε: Κάντε κλικ στο "My followings" για να δείτε μια λίστα όλων των χρηστών που έχετε ακολουθήσει πιο πρόσφατα.

Διαχείριση σχολίων και άμεσων μηνυμάτων

Μπορείτε να προσθέσετε σχόλια σε οποιαδήποτε δημοσίευση του Instagram, κάνοντας κλικ πάνω του, για να το δείτε πλήρως στο Iconosquare, αλλά εάν θέλετε να δείτε γρήγορα όλα τα σχόλια που έχετε λάβει στις αναρτήσεις σας που ίσως έχετε χάσει στην καρτέλα Instagram activity, μπορείτε να πατήσετε την επιλογή "Διαχείριση" για μια οργανωμένη λίστα.

Κάντε εναλλαγή μεταξύ των καρτελών "Σχόλια" και "Ιδιωτικά μηνύματα" για να δείτε τα πιο πρόσφατα σχόλια και μηνύματα. Για τη διαχείριση των σχολίων, πατήστε "Προβολή όλων" για να αναπτύξετε το νήμα και να απαντήσετε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την παρακολούθηση και τη διαχείριση των σχολίων Instagram εδώ .

Οι ευκαιρίες για βελτίωση της παρουσίας σας στο Instagram είναι ατελείωτες όταν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα που παρουσιάζονται στο Iconosquare προς όφελός σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας, δείτε αυτές τις συμβουλές για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς του Instagram και αυτές τις πέντε νέες τάσεις που αναλαμβάνουν το Instagram .