Πώς να χρησιμοποιήσετε το Emoji Hashtags στο Instagram

01 από 04

Ξεκινήστε με την εφαρμογή Hashtagging Emoji στο Instagram

Φωτογραφία © Moment Mobile ED / Getty Images

Το Instagram έφερε μαζί δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τα συνδυάζει σε ένα: hashtags emoji.

Εάν είστε ενεργοί στο Instagram, στο Facebook, στο Twitter, στο Tumblr ή σε οποιοδήποτε άλλο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, τότε ίσως ήδη γνωρίζετε ότι η επισήμανση περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός σημείου λίστας (#) μπροστά από μια λέξη (ή φράση χωρίς κενά). Όταν το κάνετε αυτό και το δημοσιεύσετε σε κατάσταση, τιτίβισμα, λεζάντα, σχόλιο ή οτιδήποτε άλλο, η λέξη ή η φράση μετατρέπονται σε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κλικ, ο οποίος σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να ακολουθήσετε άλλες ενημερώσεις που περιέχουν το ίδιο hashtag.

Διαβάστε περισσότερα για τα hashtags εδώ.

Τα Emoji είναι αυτά τα μικρά εικονογραφημένα εικονογραφημένα εικονίδια εικόνων που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να συμπληρώσουν το περιεχόμενο γραπτού κειμένου τους στα κοινωνικά μέσα και στα μηνύματα κειμένου Οι περισσότεροι χρήστες τις χρησιμοποιούν σε μια κινητή συσκευή, επειδή τα πληκτρολόγια emoji έρχονται ήδη εγκατεστημένα (ή μπορούν να μεταφορτωθούν).

Μπορείτε να βρείτε πιο ενδιαφέροντα γεγονότα για το emoji εδώ.

Έτσι, τα hashtags emoji; Αν είστε λίγο συγκεχυμένοι, μην ανησυχείτε. Μόλις διαρκέσει περίπου ένα λεπτό για να περιηγηθείτε στις παρακάτω εικόνες στιγμιότυπων οθόνης, θα ξέρετε ακριβώς πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Κάντε κλικ στην επόμενη διαφάνεια για να δείτε πώς γίνεται.

02 από 04

Στην υπογραφή Post, πληκτρολογήστε το σύμβολο '#' και επιλέξτε το Emoji σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα hashtag emoji στη λεζάντα της ανάρτησης φωτογραφιών ή βίντεο.

Για να το κάνετε αυτό, απλά πληκτρολογήστε το σύμβολο '#' και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο πληκτρολόγιο emoji, ώστε να μπορείτε να πληκτρολογήσετε το emoji της επιλογής σας για να το προσθέσετε δίπλα σε αυτό, χωρίς κενά. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλές emoji σε μία μόνο hashtag και ακόμα να την συνδυάσετε με λέξεις.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να πληκτρολογήσετε '#' και στη συνέχεια να πατήσετε το emoji πίτσα τρεις φορές (ή όσες φορές θέλετε). Θα μπορούσατε επίσης να αρχίσετε να πληκτρολογείτε '#pizza' και στη συνέχεια να προσθέσετε το emoji πίτσας στο τέλος του.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το hashtag emoji που έχετε επιλέξει, μπορείτε να προχωρήσετε και να δημοσιεύσετε φωτογραφίες ή βίντεο. Αυτό το hashtag emoji θα μετατραπεί σε έναν σύνδεσμο με δυνατότητα σύνδεσης, ο οποίος θα εμφανίζει μια ροή όλων των άλλων θέσεων από άτομα που συμπεριέλαβαν ακριβώς το ίδιο hashtag emoji.

Σημείωση: Το Instagram έχει απαγορεύσει τη χρήση του emoji μελιτζανών ως hashtag, λόγω του ότι χρησιμοποιείται συνήθως με σεξουαλικά υποδηλωτικό τρόπο.

03 του 04

Όταν αφήνετε ένα σχόλιο, πληκτρολογήστε το σύμβολο '#' και επιλέξτε το Emoji

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Τα Hashtags πάντα δούλεψαν στα σχόλια που άφησαν στις αναρτήσεις του Instagram, έτσι δουλεύουν και για τα hashtags emoji.

Το μόνο που έχετε να ακολουθήσετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές που περιγράφονται στην προηγούμενη διαφάνεια, αλλά αντί να πληκτρολογήσετε την ετικέτα emoji στο σύνδεσμο φωτογραφίας ή βίντεο πριν την δημοσιεύσετε στη ροή σας, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στην ενότητα σχολίων των αναρτήσεων άλλων χρηστών ή τις δικές σας θέσεις.

04 του 04

Χρησιμοποιήστε την καρτέλα αναζήτησης για να αναζητήσετε αναρτήσεις από Emoji Hashtag

Στιγμιότυπο οθόνης του Instagram για iOS

Τέλος, ο τελευταίος τρόπος που μπορείτε να επωφεληθείτε από τα hashtags emoji στο Instagram είναι η πλοήγηση στην καρτέλα αναζήτησης (που επισημαίνεται με το εικονίδιο μεγεθυντικού φακού στο κάτω μενού) και χρησιμοποιώντας το πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος.

Αγγίξτε το πεδίο αναζήτησης για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας και βεβαιωθείτε ότι πατήσατε "Hashtags" έτσι ώστε να επισημαίνεται με μπλε χρώμα (σε αντίθεση με το "People"). Από εκεί, απλά πληκτρολογήστε το emoji στο πεδίο αναζήτησης, χωρίς να πληκτρολογήσετε το '#' πριν από αυτό.

Για παράδειγμα, η πληκτρολόγηση μιας ενιαίας ετικέτας πίτσας στο πεδίο αναζήτησης έφερε σχεδόν 7.000 αποτελέσματα μετά, όταν την έψαξα. Πατώντας μου με παίρνει στη ζωοτροφή όλων των αναρτήσεων που περιέχουν το hashtag pizza emoji.

Θέλετε να μάθετε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι χρήστες όταν χρησιμοποιούν emoji; Ελέγξτε αυτά τα 10 emoji που οι περισσότεροι άνθρωποι συχνά μπερδεύονται.