Κλήση της Χουάρες: Δεσμώθηκαν στους κωδικούς εξαπατήσεως αίματος

Εδώ είναι απατεώνες και κωδικοί για την έκδοση PC του παιχνιδιού

Κλήση της Χουάρες: Δεσμώτης στο αίμα είναι ένα FPS- δυτικό με κάποια σοβαρή στάση. Αναπτύχθηκε από το Techland το 2009, το παιχνίδι κυκλοφόρησε για τα Windows, το PS3 και το Xbox 360, και είναι το prequel στο Call of Juarez, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις έξι μήνες αργότερα. Το παιχνίδι πραγματοποιείται μεταξύ 1864 και 1866 και ακολουθεί δύο αδέλφια σε ένα ταξίδι μέσω της Βόρειας Αμερικής κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Κωδικοί εξαπατήσει

Οι κωδικοί εξαπατήματος για αυτό το παιχνίδι καταχωρούνται στο μενού αποκλειστικού περιεχομένου που βρίσκεται στο σύστημα μενού του παιχνιδιού.

Χρήματα και κώδικες όπλων

Ο κωδικός εξαπατήσει: 735S653J ή 585A926D

Χρησιμοποιήστε τον κώδικα όσο πιο γρήγορα μπορείτε, καθώς ο κώδικας δίνει μόνο περίπου $ 400 και ξεκλειδώνει ένα όπλο που θα αποκτήσετε νωρίς στο παιχνίδι (την καλύτερη έκδοση του Ranger). Κάνει επίσης τα όπλα Silver σε λειτουργία πολλών παικτών. Δεν αλλάζει την αποτελεσματικότητα του όπλου (απλά δίνει μια ασημένια λάμψη σε αυτά). Με εξαίρεση τα ασημένια όπλα πολλών παικτών, ο κώδικας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει στα πρώτα δύο επίπεδα του παιχνιδιού.

Σημείωση: Αυτοί οι κώδικες κάνουν το ίδιο πράγμα. Αν κάποιος δεν δουλέψει χρησιμοποιήστε το άλλο. Ένα μήνυμα θα επιβεβαιώσει τη σωστή καταχώρηση κωδικού.

Στοιχήματα μετρητών και μπόνους πολλών παικτών

Επιπλέον, κατά την επιλογή ενός παιχνιδιού για πολλούς παίκτες, πηγαίνετε στο Ξεκλείδωμα χαρακτήρων για να λάβετε επιπλέον 40.000 δολάρια (για λειτουργία για πολλούς παίκτες). Στη συνέχεια, τα μετρητά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά των νέων ξεκλειδωμένων χαρακτήρων. Το παρακάτω είναι ένα break-down των χαρακτήρων που μπορούν να αγοραστούν.