Ο Θεός του πολέμου 2 Cheats and Secrets για το PS2

Cheats, Secrets και Unlockables για τον Θεό του Πολέμου 2 στο Playstation 2

Τα παρακάτω στοιχεία και οι τρόποι παιχνιδιού μπορούν να ξεκλειδωθούν στο PlayStation 2 για το παιχνίδι δράσης δράσης-περιπέτειας του God of War 2, επιτυγχάνοντας ορισμένες τάξεις, συλλέγοντας ορισμένα στοιχεία και ολοκληρώνοντας το παιχνίδι σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας.

Ξεκλείδωμα και μυστικά

Αθήνα
Ολοκληρώστε το Θεό του πολέμου 2 σε κατάσταση τιτανίου.

Dark Odyssey
Ολοκληρώστε το Θεό του πολέμου 2 στη λειτουργία του Θεού.

Γεν. Κράτος
Συλλέξτε 20 μάτια cyclops. Προκειμένου να μετρήσουν, πρέπει να τους σκοτώσετε με μια ευαίσθητη κίνηση.

Θωράκιση του Θεού
Αυτή η θωράκιση διπλασιάζει όλα τα στατιστικά στοιχεία. Για να το ξεκλειδώσετε, θα λάβετε μια κατάταξη του Θεού στη λειτουργία Challenge.

Κοστούμι του Θεού του Πολέμου
Ολοκληρώστε το Θεό του Πολέμου 2 σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας.

Ηρακλής
Ολοκληρώστε το Θεό του πολέμου 2 σε κατάσταση τιτανίου.

Ύδρα Armor
Ολοκληρώστε το Θεό του Πολέμου 2 σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας.

Ξεκλειδώστε την πρόκληση των Τιτάνων
Για να ξεκλειδώσετε την πρόκληση των Τιτάνων, απλώς ολοκληρώστε το Θεό του Πολέμου 2 σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας.

Αρένα των μοίρων
Σε κατάσταση πρόκλησης, φτάνετε στην τάξη Titan για να ξεκλειδώσετε το Arena των μοίρων.

Λειτουργία τιτανίου
Για να ξεκλειδώσετε τη λειτουργία Titan, απλά συμπληρώστε το κύριο παιχνίδι του God of War 2.

Καμπύλες δύναμης
Απλώς ολοκληρώστε το παιχνίδι για να ξεκλειδώσετε Urns of Power.

Επιλογή μπόνους

Μόλις ολοκληρώσετε με επιτυχία το God of War 2, αποθηκεύστε το παιχνίδι σας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Μπόνους κατά την εκκίνηση ενός νέου παιχνιδιού. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε όλα τα όπλα και τη μαγεία σας στα επίπεδα που έχετε φτάσει κατά τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού, από την αρχή.

Κρυφό Sex Mini Game

Ακριβώς κοντά στην αρχή του παιχνιδιού, στο πρώτο επίπεδο όπου πολεμάτε τον Κολοσσό, θα σας χτυπήσει στο σπίτι. Μην πηγαίνετε κάτω από το νερό ακόμα. Βγείτε και τρέξτε προς τη δεξιά πλευρά όπου θα δείτε δύο καλύμματα και ένα λεπτό τοίχο. Ένας από αυτούς έχει κάποιες σφαίρες σε αυτό, ο άλλος έχει μερικές μισές γυμνές γυναίκες που ψύχονται στο νερό. Απολαύστε το μίνι παιχνίδι. αν χτυπήσει όλα τα κουμπιά στην κατάλληλη στιγμή, θα υπάρξει μια έκρηξη κόκκινων σφαίρες.

Να πάρει κόκκινα σφαίρα με τη λεπίδα του Ολύμπου

Μόλις κερδίσετε το παιχνίδι θα λάβετε τη λεπίδα του Ολύμπου. Μόλις ισορροπηθεί μία φορά, θα μπορέσετε να εκτελέσετε τη μετακίνηση της Θείας Θυσίας (πατήστε L1 και Κύκλος μαζί). Αυτή η κίνηση θα τραβήξει τα κόκκινα σφαίρα δεξιά από τους εχθρούς.

Το χρυσό στόμα

Θα λάβετε το Golden Fleece από το Cursed Cerberus, μόλις το αποκτήσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε τις επιθέσεις του εχθρού πιέζοντας το L1. Εάν πατάτε συνεχώς το L1, θα αποκλείσετε και θα επιστρέψετε όλες τις επιθέσεις.

Ξεκλειδώστε όλες τις ταινίες

Η απλή ολοκλήρωση του God of War 2 θα ξεκλειδώσει όλες τις ταινίες του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων ταινιών υψηλής ανάλυσης και όλων των ταινιών κοπής σκηνών που μπορεί να προσφέρει το παιχνίδι.

Μυστικό μήνυμα του Θεού του πολέμου 2

Αν είστε αρκετά τυχεροί για να τραβήξετε ένα σύνθετο πλήκτρο 999999, θα σας δοθεί ένα μυστικό μήνυμα που περιέχει μια διεύθυνση URL για έναν ιστοχώρο του God of War 2. Παρόμοια με το πρώτο παιχνίδι, όπου σας δόθηκε ένας τηλεφωνικός αριθμός, θα λάβετε ένα μυστικό μήνυμα κατά την επίσκεψη στον ιστότοπο. Στον πρώτο Θεό του Πολέμου, ήταν απλά ένα μήνυμα κειμένου. ο ιστότοπος όμως έχει κάποια λήμματα παιχνιδιού με σχόλια προγραμματιστών σε αυτό. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα islandofrhodes.org αν δεν αισθάνεστε ότι αγωνίζεστε να πάρετε αυτό το άσεμνο combo.

Ελέγξτε το ευρετήριο κωδικών εξαπατήσει μας για να βρείτε συμβουλές και εξαπατήσει τους κωδικούς σε όλα τα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια.