Ο Θεός της Thunder - Δωρεάν Παιχνίδι PC

Δωρεάν πλατφόρμα παιχνιδιών PC που χαρακτηρίζει τον Thor, τον Loki και άλλους Θεούς από τη Μυθολογία των Νορβηγών

Σχετικά με το Θεό της Βροντής

Ο Θεός της Thunder είναι ένα 2D παιχνίδι πλατφόρμας όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Thor, του Σκανδιναβικού Θεού της Thunder, καθώς προσπαθεί να ανακτήσει τη γη του Midard για τον πατέρα του, Odin, αφού έκλεψε ο Θεός της κακοποίησης, ο Loki και ο Jormangund . Στο παιχνίδι ο Thor είναι οπλισμένος με το διάσημο μαγικό του σφυρί και πρέπει να λύσει διάφορα παζλ που πρέπει να ολοκληρώσει για να προχωρήσει. Εκτός από τα παζλ, ο Thor θα πολεμήσει εναντίον διαφόρων εχθρών και τελικά θα αγωνιστεί με τις τρεις μεγάλες μάχες του αφεντικού εναντίον του Jormangund, του Nognir και του Loki. Το παιχνίδι έχει επίσης διάφορα στοιχεία παιχνιδιού ρόλων και κάθε φορά που το αφεντικό νικήθηκε, το σφυρί του Thor, Mjolnir, αναβαθμίζεται μαζί με την πανοπλία του.

Ο Θεός του Thunder κυκλοφόρησε το 1993 και δεν ήταν μια πολύ επιτυχημένη έκδοση μέσω του μοντέλου shareware. Δεδομένου ότι απελευθερώθηκε ως πλήρες δωρεάν λογισμικό το παιχνίδι θεωρείται από πολλούς ως ένα σπάνιο στολίδι στα παιχνίδια στυλ ρετρό PC από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 που συνδυάζει τη στρατηγική, την επίλυση παζλ και το παιχνίδι δράσης. Το παιχνίδι έχει επίσης γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν παιχνίδια για PC , υπάρχουν τρεις συνδέσεις λήψης που παρέχονται, οι οποίες έχουν δοκιμαστεί ως λειτουργικές, αλλά όπως και με άλλα αρχεία που έχουν ληφθεί από το Internet, θα πρέπει να ληφθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις και να εκτελεστούν σάρωση με ιούς και κακόβουλα προγράμματα .

Ο Θεός του Thunder Gameplay & amp; Χαρακτηριστικά

Ο Θεός του Thunder διαθέτει μια χιουμοριστική ιστορία με λίγες γλώσσες σε μάγουλο που είναι εντελώς εκτός της θέσης του Σκανδιναβικού 927 μ.Χ. Το παιχνίδι παίζεται από την κορυφή προς τα κάτω προοπτική και είναι ένα πλατφόρμα παιχνιδιού όπου οι παίκτες θα προχωρήσουν μέσω διάφορα επίπεδα επίλυσης παζλ και νικώντας τους εχθρούς με τη χρήση του σφυριού τους. Το Hammer του Thor μαγεμένο με μαγικές ιδιότητες που θα επιστρέψουν στο χέρι του Thor όταν πέσουν χτυπώντας τους εχθρούς τόσο στο ρίξιμο όσο και στο ταξίδι επιστροφής στο χέρι του Thor. Τα επίπεδα του παιχνιδιού περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία εμποδίων που μπορούν να μετακινηθούν και να τεθούν σε ισχύ από τον Thor, αλλά οι παίκτες πρέπει να προσέξουν μερικά από αυτά τα εμπόδια μπορούν να σκοτώσουν και Thor.

Κατά μήκος του τρόμου ο Θόρ θα συλλέξει επίσης μαγικά αντικείμενα εκτός από το σφυρί του που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα εφέ. Υπάρχει ένα μαγικό μήλο που θα θεραπεύσει Thor και άλλα αντικείμενα που μπορούν να προσφέρουν μπόνους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να προκαλέσουν ζημιά στους εχθρούς και πολλά άλλα. Αυτά τα ειδικά αντικείμενα απαιτούν τη χρήση μανίας η οποία, όπως και η υγεία, δεν αναγεννάται από μόνη της αλλά πρέπει να επαναφορτιστεί με το να μαζεύει μάνα αριστερά από έναν ηττημένο εχθρό. Εκτός από την μάνα, οι σκοτωμένοι εχθροί πέφτουν επίσης πολύτιμους λίθους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα καταστήματα για είδη. Αυτοί οι πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνται επίσης για την αφαίρεση μπλοκ στο χάρτη, με διαφορετικά σύμβολα στα μπλοκ που απαιτούν περισσότερους ή λιγότερους πολύτιμους λίθους για να αφαιρεθούν. Ο Θεός της Thunder περιλαμβάνει επίσης μερικές αναφορές στο βιβλίο Thor από το Marvel Comics.

Ανάπτυξη & amp; Ελευθέρωση

Το God of Thunder αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε το 1993 από το Adept Software και δημιουργήθηκε από τον Ron Davis. Το λογισμικό Adept είναι ο ίδιος προγραμματιστής πίσω από μερικά άλλα δωρεάν παιχνίδια PC όπως το Jetpack και το Squarez Deluxe και εξακολουθεί να υπάρχει σήμερα και εργάζεται ενεργά σε έργα παιχνιδιών indie.

Διαθεσιμότητα

Ο Θεός της Thunder κυκλοφόρησε αρχικά κάτω από το μοντέλο shareware όπου ένα μέρος του παιχνιδιού απελευθερώθηκε δωρεάν με την ελπίδα ότι θα παρακινήσει τους παίκτες να αγοράσουν το πλήρες παιχνίδι. Από τότε έχει κυκλοφορήσει ως δωρεάν λογισμικό και είναι άμεσα διαθέσιμο από τον κλασικό ιστότοπο Adept Software καθώς και από πολλές ιστοσελίδες τρίτων. Το παιχνίδι θα απαιτήσει κάποιο είδος εξομοίωσης MS-DOS, όπως το DOSBOX, για να παίξει σε πιο σύγχρονα λειτουργικά συστήματα Windows. Ο Θεός της Thunder δωρεάν download έρχεται σε λίγο λιγότερο από 1 MB σε μέγεθος έτσι είναι ένα γρήγορο και εύκολο παιχνίδι για να δοκιμάσετε και ένα που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει κάποια νοσταλγική, διασκεδαστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι.

Λήψη συνδέσμων / ιστότοπων