Πώς να απενεργοποιήσετε το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari

Αυτό το σεμινάριο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari σε λειτουργικά συστήματα MacOS Sierra και Mac OS X.

Οι χρήστες του Safari που επιθυμούν να απενεργοποιήσουν το JavaScript στο πρόγραμμα περιήγησής τους, είτε για λόγους ασφαλείας είτε για λόγους ανάπτυξης, μπορούν να το κάνουν με λίγα μόνο βήματα. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς έχει γίνει.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari. Κάντε κλικ στο Safari στο μενού του προγράμματος περιήγησης που βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη Προτιμήσεις . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συντόμευση πληκτρολογίου αντί: COMMAND + COMMA

Το παράθυρο " Προτιμήσεις" του Safari πρέπει τώρα να εμφανίζεται, επικαλύπτοντας το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης. Κάντε κλικ στην καρτέλα με τίτλο Ασφάλεια . Οι Προτιμήσεις Ασφαλείας του Safari πρέπει τώρα να είναι ορατές. Στη δεύτερη ενότητα από την κορυφή, το περιεχόμενο με περιεχόμενο Web είναι μια επιλογή με τίτλο Ενεργοποίηση JavaScript . Από προεπιλογή, αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη και επομένως ενεργή. Για να απενεργοποιήσετε το JavaScript, απλά καταργήστε την επιλογή του κατάλληλου πλαισίου.

Πολλοί ιστότοποι ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται, ενώ η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για να το ενεργοποιήσετε αργότερα, επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα.