Ποια παιχνίδια PS4 αξίζουν την αναβάθμιση;

Όπως και πολλοί άνθρωποι πιστοί στο αγαπημένο σας παιχνίδι τυχερών παιχνιδιών, θα μπορούσατε να είστε ένας από εκείνους τους παίκτες που πήραν το Battlefield 4, Assassin's Creed IV: Μαύρη Σημαία ή Call of Duty: Φαντάσματα στο PS3 και τώρα που ο Santa ή ένας ευγενής συγγενής αγόρασε εσείς ένα PS4, αναρωτιέστε αν πρέπει να αναβαθμίσετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια 2013 στη νέα γενιά. Ή ίσως είστε αρκετά hardcore σε παιχνίδια PS3 όπως το NBA 2K14 , το LEGO Marvel Super Heroes , η Skylanders Swap Force και το Madden NFL 25 ότι σκέφτεστε ακόμη και την αναβάθμιση του PS4 σε αυτούς τους τίτλους με την υψηλότερη τιμή. Το χειρότερο από όλα, θα μπορούσατε να έχετε πολλές επιλογές στο τραπέζι. Εδώ μπαίνουμε. Ας σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε.

Το Assassin's Creed IV: Μαύρη σημαία

Η μαύρη σημαία είναι ένας από τους τρεις τίτλους που οι παίκτες μπορούν να αναβαθμίσουν μόνο για δέκα δολάρια σε μια πολύ έξυπνη κίνηση ερεθίσματος διαγενεακών γενεών. Οι Ubisoft, EA και Activision αναγνώρισαν ότι έπρεπε να κάνουν τα κύματα πωλήσεων έξω από την πύλη και δεν ήθελαν πάρα πολλούς από τους οπαδούς τους να περιμένουν το PS4. Έτσι, τους ενθάρρυναν να αγοράσουν το PS3 και στη συνέχεια να αναβαθμιστούν μόνο για ένα δέκα σημείο στην έκδοση PS4. Θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά πράγματα πριν κάνετε το άλμα.

1. Τα PS4 έρχονται με πίστωση $ 10 PSN. Με άλλα λόγια, η αναβάθμιση, υποθέτοντας ότι χρειάζεται μόνο να δημιουργήσετε ένα (και ήδη έχετε Sound Shapes ), είναι δωρεάν.

2. Η πρόοδος και τα ξεκλείδωμα για πολλούς παίκτες μπορούν να μεταφερθούν. Κατασκευάστηκε ο σούπερ στρατιώτης σας στο PS3; Θα εξακολουθεί να είναι εκεί στο PS4. Οι καμπάνιες για ένα παίκτη δεν μεταφέρονται.

3. Πρέπει να κρατήσετε το δίσκο PS3 σας. Ενώ κατεβάζετε την έκδοση PS4 στον σκληρό σας δίσκο, πρέπει να κρατήσετε το δίσκο PS3 και να το χρησιμοποιήσετε. Επομένως, μην πιστεύετε ότι μπορείτε να ξοδέψετε 10 δολάρια για την έκδοση PS4 και στη συνέχεια να πουλήσετε το αντίγραφο PS3 στο Gamestop. Αν ήταν απλά τόσο εύκολο.

Αυτό μας φέρνει στη μαύρη σημαία , ένα από τα απόλυτα καλύτερα παιχνίδια για το PS4. Είναι πανέμορφο στο PS3, αλλά είναι αναμφισβήτητα καλύτερα στο PS4, ιδιαίτερα στις λεπτομέρειες - η αλληλεπίδραση σκιάς και φωτός, οι επιπτώσεις της φύσης από μια καταιγίδα, ο ρεαλισμός του νερού. Εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα PS4, η Black Flag είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα ήθελα να προτείνω να αγοράσετε ... αν δεν το έχετε ήδη στο PS3. Η εκστρατεία ενός παίκτη είναι η κλήρωση εδώ και αν έχετε περάσει ημέρες λεηλασίες και λεηλασίες στην έκδοση PS3 και πρέπει να ξεκινήσετε από την έκδοση PS4, αυτό θα μπορούσε να είναι μια σκληρή πώληση. Έτσι, εξαρτάται από το πόσο μακριά βρίσκεστε στο παιχνίδι. Αν έχετε ήδη κερδίσει ή είναι ακόμα κοντά, δεν θα αναβαθμίσω. Εάν δεν έχετε ξεκινήσει, κάντε το άλμα (ή αν θέλετε απλώς να παίξετε το DLC, όπως το νέο Freedom Cry σε ένα σύστημα επόμενης γενιάς).

Πεδίο μάχης 4

Εάν η σύσταση αναβάθμισης για τη μαύρη σημαία είναι προσωρινή, αυτή για το Battlefield 4 είναι το άλλο άκρο του φάσματος. Κάνε το. Κάν 'το τώρα. Λοιπόν, τελειώστε να διαβάζετε αυτό το κομμάτι και στη συνέχεια το κάνετε. Ακόμα κι αν έχετε παίξει την εκστρατεία ενός παίκτη στο PS3, σίγουρα εξακολουθείτε να συνδέετε τις ώρες με το καλύτερο shooter για πολλούς παίκτες του έτους και θα πρέπει να το κάνετε με την τεχνολογία PS4. Τα γραφικά είναι πιο ομαλά και τα περιβάλλοντα στο PS4 είναι καταπληκτικά πιο καταστροφικά. Αισθάνεται ότι οτιδήποτε μπορεί να σπάσει σε καλύμματα-φύσημα συντρίμμια σε κάθε δευτερόλεπτο. Ακόμη και ο σχεδιασμός του ήχου είναι πιο εντυπωσιακός στο PS4 καθώς σφαίρες σφύζουν από το κεφάλι σου και ο κόσμος εκρήγνυται γύρω σου. Είναι το παιχνίδι για πολλούς παίκτες που έχει στο PS4 σας και αν το έχετε ήδη στο PS3 και μόλις πήρατε ένα PlayStation 4, η αναβάθμιση είναι δωρεάν και οι μεταδόσεις σας για πολλούς παίκτες μεταφέρονται. Τι περιμένεις?

Κλήση του Duty: Φαντάσματα

Όπως το Battlefield 4 , τα γραφικά έχουν αναβαθμιστεί και το παιχνίδι είναι ομαλότερο, αλλά δεν υπάρχει τόσο σημαντική διαφορά μεταξύ των PS3 / PS4 εκδόσεων αυτού του παιχνιδιού και των εκδόσεων PS3 / PS4 του Battlefield 4, για να πούμε ολόψυχα ότι πρέπει να κάνετε το άλμα . Ίσως θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα αξίας 10 δολαρίων και να το χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά καταπληκτικά παιχνίδια PSN ( The Walking Dead: Season Two είναι ένα μέρος για να ξεκινήσετε). Για να είμαι αμβλύ, δεν παρατηρώ τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ των φαντασμάτων στο PS3 και το PS4, όπως και τα άλλα δύο παιχνίδια. Έτσι, υποθέτοντας ότι δεν πρόκειται να πουλήσετε ή να αποσυρθείτε από το PS3 (και πραγματικά δεν θα πρέπει να σας δοθεί ο αριθμός των συναρπαστικών παιχνιδιών του 2014 που κυκλοφορούν γι 'αυτό), κολλήστε με την έκδοση που έχετε ήδη.

Το υπόλοιπο

Παιχνίδια όπως το NBA 2K14 και το LEGO Marvel Super Heroes δεν έχουν τη λειτουργικότητα αναβάθμισης $ 10 και κανένας που έχω παίξει δεν είναι αρκετά διαφορετικός ώστε να δικαιολογεί το βαρύ κόστος της αγοράς δύο φορές. Ωστόσο, αν δεν έχετε πάρει το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι του έτους ακόμα στο NBA 2K14 τότε η έκδοση PS4 είναι ο τρόπος να πάει. Είναι τόσο εντυπωσιακό που οι άνθρωποι που το βλέπουν από άλλο δωμάτιο μπορεί να πιστεύουν ότι είναι μια πραγματική εκπομπή NBA.