Τι είναι το Instagram Direct; Μια εισαγωγή στο χαρακτηριστικό μηνυμάτων της εφαρμογής

Μάθετε πώς να στέλνετε απευθείας, ιδιωτικά μηνύματα στο Instagram

Ενεργείτε ενεργά στο Instagram , αλλά διαπιστώνετε ότι πρέπει να έρθετε σε επαφή με άλλους χρήστες; Αν ναι, το Instagram Direct είναι αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μια εισαγωγή στο Instagram Direct

Το Instagram Direct είναι μια ιδιότητα ιδιωτικού μηνύματος για τη δημοφιλή εφαρμογή για την κοινή χρήση φωτογραφιών Instagram. Επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο ή απλά μηνύματα κειμένου μόνο με έναν συγκεκριμένο χρήστη ή πολλαπλούς χρήστες ως μέρος μιας ομάδας.

Παρόλο που το Instagram κυκλοφόρησε από το 2010, δεν κυκλοφόρησαν ιδιωτικά μηνύματα στην πλατφόρμα μέχρι να ξεκινήσει το Instagram Direct τον Δεκέμβριο του 2013. Εάν θέλατε να επικοινωνήσετε με κάποιον άλλο χρήστη, μπορείτε να το κάνετε μόνο όταν σχολιάσετε μια από τις φωτογραφίες του ή προσθέσετε ετικέτες ένα σχόλιο σε μια άλλη φωτογραφία.

Πώς λειτουργεί το Instagram Direct

Ένα μήνυμα Instagram Direct μπορεί να σταλεί σε οποιονδήποτε παρακολουθείτε. Μπορείτε επίσης να τα στείλετε σε χρήστες που δεν ακολουθείτε και θα εμφανιστούν ως αίτημα μηνυμάτων στα εισερχόμενά τους, τους οποίους πρέπει να εγκρίνουν πρώτα. Μόλις εγκριθούν, όλα τα μελλοντικά σας μηνύματα θα αποστέλλονται στα εισερχόμενά τους, ακόμη και αν δεν τα ακολουθείτε.

Μπορείτε να απαντήσετε ξανά σε ένα μήνυμα Instagram Direct με φωτογραφίες, βίντεο ή απλό κείμενο ακριβώς όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ιδιωτικών μηνυμάτων . Όλες οι απαντήσεις του μηνύματος εμφανίζονται ως φυσαλίδες, ώστε να μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε μαζί με τη συνομιλία.

Πού να βρείτε τα εισερχόμενά σας

Κάθε φορά που κάποιος σάς στέλνει ένα νέο μήνυμα, θα ειδοποιηθείτε. Στην καρτέλα "Αρχική" στο επάνω μέρος της οθόνης, εμφανίζεται ένα εικονίδιο βέλους στα δεξιά του λογότυπου Instagram, το οποίο σας μεταφέρει στα μηνύματά σας Instagram Direct. Εμφανίζει επίσης ειδοποιήσεις όταν λαμβάνετε νέα μηνύματα ή αλληλεπιδράσεις, τα οποία ενδέχεται να εμφανιστούν ως άμεσες ειδοποιήσεις στη συσκευή σας, εάν τους έχετε ενεργοποιήσει για το Instagram.

Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί βέλους στην επάνω δεξιά γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εισερχόμενά σας και να αρχίσετε να συνθέτετε ένα νέο μήνυμα αγγίζοντας το + Νέο μήνυμα στο κάτω μέρος της οθόνης. Απλά πληκτρολογήστε τα ονόματα χρήστη των χρηστών που θέλετε να συμπεριλάβετε στο πεδίο Προς : .

Το Instagram σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να δώσετε στα μηνύματα της ομάδας ένα όνομα και την επιλογή σίγασης εισερχόμενων ομαδικών μηνυμάτων όποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να αφήσετε οποιαδήποτε ομαδική συζήτηση από την οποία ανήκετε χωρίς να διαγράψετε ολόκληρο το μήνυμα της ομάδας.

Κοινή χρήση μηνυμάτων μέσω του Instagram Direct

Ακριβώς κάτω από κάθε ανάρτηση Instagram , υπάρχουν πολλά κουμπιά που μπορείτε να αγγίξετε για να αλληλεπιδράσετε με τη θέση. Ένα από αυτά τα κουμπιά επισημαίνεται με το εικονίδιο με το βέλος Instagram Direct, το οποίο μπορείτε να πατήσετε για να μοιραστείτε την ανάρτηση μέσω ιδιωτικού μηνύματος.

Οι χρήστες μοιράζονταν παλαιότερα τις αναρτήσεις του Instagram με τους φίλους τους επισημαίνοντας τα ονόματα χρήστη τους στα σχόλια. Καθώς αυτά εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις, θα μπορούσαν εύκολα να χαθούν, αν οι χρήστες με ετικέτες λάβουν πολλά από αυτά, καθιστώντας το Instagram Direct καλύτερη επιλογή για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν κοινές αναρτήσεις.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Instagram Direct

Το Instagram Direct είναι χρήσιμο αν έχετε πολλούς οπαδούς . Μερικές φορές, δεν χρειάζεται πάντα να μοιραστούν τα πάντα με όλους, ειδικά αν έχετε τόσο μεγάλο ακροατήριο. Είναι επίσης χρήσιμο αν θέλετε να συνδεθείτε πιο ιδιωτικά με κάποιον που ανακαλύψατε (ή που σας ανακάλυψε) στο Instagram.

Το Instagram Direct σάς επιτρέπει να στοχεύετε πιο συγκεκριμένα και προσωπικά με συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες, έτσι ώστε να μην καταλήγετε σε ανεπιθύμητη αλληλογραφία με ανεπιθύμητες φωτογραφίες ή βίντεο που δεν σχετίζονται με αυτά.

Για μια διεξοδική επισκόπηση σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό, δείτε το σεμινάριο μας για το πώς να ξεκινήσετε τη χρήση του Instagram Direct .