Χρήση πολλαπλών iPods σε έναν υπολογιστή: Οθόνη διαχείρισης

Όλο και περισσότερα σπίτια έχουν πολλά iPods και μόνο έναν υπολογιστή. Αυτό οδηγεί στην ερώτηση: Πώς διαχειρίζεστε πολλά iPod σε έναν υπολογιστή;

Υπάρχουν αρκετές τεχνικές για αυτό. όσο πιο σύνθετη είναι η τεχνική που επιλέγετε, τόσο περισσότερος έλεγχος θα έχετε πάνω από το συγχρονισμό μουσικής και άλλου περιεχομένου με το iPod σας. Αυτό το άρθρο καλύπτει ίσως τον ευκολότερο τρόπο διαχείρισης πολλαπλών iPods σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας την οθόνη διαχείρισης iPod .

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Άλλοι τρόποι για συγχρονισμό πολλαπλών iPods με έναν υπολογιστή

Χρησιμοποιήστε την οθόνη διαχείρισης iPod για τη διαχείριση πολλαπλών iPods σε έναν υπολογιστή

Ενώ αυτό είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να διαχειριστείτε πολλά iPods σε έναν υπολογιστή, δεν είναι η πιο ακριβής.

  1. Για να ξεκινήσετε, συνδέστε το πρώτο iPodiPhone ή iPad) που θέλετε να διαχειριστείτε για να ξεκινήσει ο συγχρονισμός. (Αν ρυθμίσετε το iPod για πρώτη φορά , βεβαιωθείτε ότι έχετε αποεπιλέξει το πλαίσιο "αυτόματα συγχρονισμός τραγουδιών στο iPod μου").
  2. Στην κορυφή της κανονικής οθόνης διαχείρισης iPod υπάρχουν καρτέλες. Βρείτε αυτό που ονομάζεται "μουσική" (όπου βρίσκεται στη λίστα θα εξαρτηθεί από τη συσκευή που συγχρονίζετε) και κάντε κλικ σε αυτήν.
  3. Σε αυτήν την οθόνη, υπάρχουν επιλογές για την επιλογή της μουσικής που θα συγχρονιστεί με το iPod. Ελέγξτε τα παρακάτω πλαίσια: "Συγχρονισμός μουσικής" και "Επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής, καλλιτέχνες, άλμπουμ και είδη." Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επισημάνει το πλαίσιο "Αυτόματη συμπλήρωση ελεύθερου χώρου με τραγούδια".
  4. Σε καθένα από τα τέσσερα παρακάτω πλαίσια - playlists, καλλιτέχνες, άλμπουμ και είδη - θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης του iTunes του υπολογιστή. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στα στοιχεία που θέλετε να συγχρονιστούν με το iPod σε κάθε μία από τις τέσσερις περιοχές.
  5. Όταν έχετε επιλέξει όλα όσα θέλετε να συγχρονίσετε στο iPod, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου του iTunes. Με αυτόν τον τρόπο θα αποθηκευτούν αυτές οι ρυθμίσεις και θα συγχρονιστεί το περιεχόμενο που επιλέξατε.
  1. Αποσυνδέστε το iPod και επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα άλλα iPod που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον υπολογιστή.

Μεταξύ των τεσσάρων και πέντε βημάτων βρίσκεται η έλλειψη ελέγχου. Για παράδειγμα, αν θέλετε μόνο μερικά τραγούδια από ένα δεδομένο άλμπουμ, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. πρέπει να συγχρονίσετε ολόκληρο το άλμπουμ. Εάν θέλετε μόνο ένα άλμπουμ από έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ακριβώς αυτό το άλμπουμ στο πλαίσιο "Άλμπουμ", αντί για όλα από αυτόν τον καλλιτέχνη στο πλαίσιο Καλλιτέχνες. Εάν δεν το κάνετε, κάποιος μπορεί να προσθέσει άλλα άλμπουμ από αυτόν τον καλλιτέχνη στον υπολογιστή και θα τελειώσετε να τα συγχρονίζετε χωρίς νόημα. Δείτε πώς μπορεί να γίνει περίπλοκο αυτό;