Κορυφαίες τοποθεσίες για δωρεάν εικονικά κατοικίδια

Παίξτε παιχνίδια, κερδίστε χρήματα και φροντίστε για διαδικτυακά critters

Παιδιά όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν τη φροντίδα των εικονικών κατοικίδιων ζώων: ψηφιακά ζώα που απαιτούν σίτιση, βόλτες, περιποίηση, παιχνίδι και πολλά άλλα για να ευδοκιμήσουν. Εδώ είναι ο κορυφαίος οκτώ επιλογές μας για τους καλύτερους online εικονικούς κόσμους κατοικίδιων ζώων, ειδικά για ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν τη χαρά της φροντίδας για έναν γούνινο φίλο.

01 από 07

Club Penguin Island

Το Club Penguin Island, μέρος του δικτυακού τόπου της Disney, είναι η νέα επανάληψη του Club Penguin. Έχει επεκταθεί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, και τώρα κλίνει πιο κοντά σε ένα μαζικά multiplayer σε απευθείας σύνδεση στυλ παιχνιδιού παιχνιδιού.

Το Club Penguin Island είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους πιγκουίνο και στη συνέχεια να εξερευνήσουν το νησί για να συμμετάσχουν σε μια ευρεία ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως αγώνες, κυνήγι θησαυρών και χορούς.

Υπάρχει ένα επίπεδο πληρωμής για το παιχνίδι που ξεκλειδώνει περισσότερα χαρακτηριστικά, όπως πρόσβαση σε αποκλειστικά αντικείμενα και περιοχές, απεριόριστη δημιουργία ενδυμάτων και άλλα. Περισσότερο "

02 του 07

Neopets

Ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν εικονικά κατοικίδια ζώα που ήταν γύρω από το 1997, το Neopets είναι ένα από τα πιο δημοφιλή εικονικά κατοικίδια ζώα στο διαδίκτυο. Υπάρχουν παιχνίδια, εικονικοί κόσμοι, εικονικά καταστήματα και μια μεγάλη κοινότητα Neopets για να συμμετέχετε. Περισσότερα »

03 του 07

Χειριστήρια

Τα χειριστήρια σας επιτρέπουν να υιοθετήσετε και να ντύσετε μια γάτα γελοιογραφίας στον κόσμο του Handiland. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι να ενθαρρύνει και να ανταμείβει να κάνει δουλειές και να βοηθά τους άλλους με πόντους, αντί να δίνουν χρήματα στο παιχνίδι για το χρόνο που ξοδεύετε κοιτάζοντας μια οθόνη και παίζοντας παιχνίδια. Περισσότερο "

04 του 07

Webkinz

Υιοθετήστε ένα εικονικό κατοικίδιο Webkinz από τις εκατοντάδες διαθέσιμες ή δημιουργήστε ένα εικονικό με βάση ένα πραγματικό Lifekinz γεμιστό παιχνίδι ζώων εισάγοντας το μοναδικό Secret Code που έρχεται με το Webkinz και εισέρχεστε στο Webkinz World. Εδώ μπορείτε να φροντίσετε για το εικονικό κατοικίδιο ζώο σας, να σχεδιάσετε το δικό σας δωμάτιο, να παίξετε παιχνίδια, να κερδίσετε το KinzCash και να κάνετε ψώνια για να ντύσετε το Webkinz σας. Εξερευνήστε πόλεις, πάρκα και άλλες εξωτικές τοποθεσίες. Πολλά από τα παιχνίδια στο Webkinz έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύουν και να προωθούν τη δημιουργικότητα σε νέους παίκτες.

Υπάρχουν επίσης πολυτελή καταβληθέντα επίπεδα συμμετοχής που χορηγούν μηνιαία μπόνους KinzCash, καθώς και αποκλειστικά στοιχεία. Περισσότερο "

05 του 07

Chicka Pets

Το Chicka Pets σας επιτρέπει να υιοθετήσετε έως και δώδεκα κατοικίδια ζώα τη φορά. Μπορείτε να φροντίσετε αυτά τα κατοικίδια ζώα, να παίξετε περισσότερα από 500 παιχνίδια διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένου του Grabatron Machine, και να συμμετέχετε στην κοινότητα Chicka Pets. Παίρνετε επίσης καθημερινά freebies και μπορείτε να ολοκληρώσετε αποστολές για να κερδίσετε τρόπαια.

Περισσότερο "

06 του 07

Ηλεκτρικά κατοικίδια

Το P owerPets προσφέρει πολλά διαφορετικά κατοικίδια ζώα για να υιοθετήσει (περισσότερα από εξήντα διαφορετικά είδη) και πολλά διασκεδαστικά πράγματα για να συλλέξετε όσο περισσότερο παίζετε και φροντίζετε το κατοικίδιο ζώο σας. Περισσότερο "

07 του 07

τέρατα Moshi

Υιοθετήστε ένα χαριτωμένο μικρό τέρας στο Moshi Monster, και όσο περισσότερο φροντίζετε και παίζετε με αυτό, τόσο περισσότερη προσωπικότητα παίρνει. Καθώς παίζετε παιχνίδια και γεμάτα γρίφους, μπορείτε να κερδίσετε το νόμισμα του παιχνιδιού που ονομάζεται Rox. Μπορείτε να ισορροπήσετε το τέρας σας, να συλλέξετε σπάνια Moshlings, να φροντίσετε για έναν κήπο με λουλούδια και πολλά άλλα.

Όπως συμβαίνει με πολλά από τα άλλα εικονικά online παιχνίδια για κατοικίδια ζώα, υπάρχουν πληρωμένες βαθμίδες συμμετοχής που μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά πρόσβαση σε αποκλειστικά χαρακτηριστικά, περιοχές, παιχνίδια και περισσότερους Rox.

Περισσότερο "