Μεγάλες εικόνες για το φόντο iPad ή την Αρχική οθόνη

01 από 10

Hubble Ultra Deep Field iPad Ιστορικό

Εικόνα από τη NASA.

Ο ευκολότερος τρόπος προσαρμογής του iPad σας είναι να αλλάξετε την ταπετσαρία φόντου ή / και να ορίσετε μια εικόνα αρχικής οθόνης. Και για να σας βοηθήσω να ξεκινήσετε, έχω συλλέξει μερικά δροσερά iPad υπόβαθρα που μπορούν να κάνουν το iPad σας να μοιάζει σαν να επιπλέει στο νερό, να ζει στο δάσος ή να ταξιδεύει μέσα από τα αστέρια.

Πώς να κατεβάσετε αυτές τις εικόνες φόντου στο iPad σας:

Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των εικόνων πατώντας το κουμπί "Λήψη εικόνας". Όταν εμφανιστεί η εικόνα στο iPad σας, κρατήστε ένα δάχτυλο κάτω στη φωτογραφία μέχρι να εμφανιστεί ένα μενού που σας προτρέπει να "Αποθήκευση εικόνας" ή "Αντιγραφή". Επιλέξτε "Αποθήκευση εικόνας" και η φωτογραφία θα αποθηκευτεί στο λεύκωμα Camera Roll στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Δεν γνωρίζετε πώς να ορίσετε την εικόνα φόντου σε ένα iPad; Μπορείτε να αλλάξετε το φόντο σας μέσω των ρυθμίσεων του iPad στην ενότητα Φωτεινότητα και ταπετσαρία. ( Λάβετε βοήθεια για τη ρύθμιση της ταπετσαρίας φόντου iPad ).

Εικόνα επάνω : Η κλασική εικόνα των αστεριών ως εικόνα φόντου μεταφέρεται στο επόμενο επίπεδο με το Ultra Deep Field Hubble.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

02 από 10

Γη από το χώρο iPad Ιστορικό

Εικόνα από τη NASA.

Είναι δύσκολο να πάει στραβά με ένα φόντο iPad της Γης, όπως φαίνεται από το διάστημα. Αυτό κάνει μια εξαιρετική οθόνη κλειδώματος.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

03 από 10

Το φεγγάρι iPad Ιστορικό

Εικόνα από τη NASA.

Το φεγγάρι μπορεί επίσης να κάνει ένα σπουδαίο υπόβαθρο, δίνοντας στο iPad σας αίσθηση σεληνιακής αποικίας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα υπέροχο υπόβαθρο είτε για την οθόνη κλειδώματος είτε για την αρχική οθόνη.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

04 από 10

Blue Star iPad Ιστορικό

Φωτογραφία από τη NASA.

Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία απεικονίζει ένα λαμπρό μπλε αστέρι που διέρχεται από ένα μεγάλο σύννεφο σκόνης και αερίου.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

05 από 10

Κοντά στο φόντο Sun iPad

Φωτογραφία από τη NASA.

Πώς θα θέλατε να ζήσετε τόσο κοντά στον Ήλιο; Το Exoplanet HD 189733b είναι πραγματικά σε ένα τελείως διαφορετικό ηλιακό σύστημα και περιστρέφεται γύρω από το αστέρι του κάθε 2,2 μέρες.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

06 από 10

Το φόντο του iPad Galaxy Pinwheel

Φωτογραφία από τη NASA.

Ο Γαλαξίας Pinwheel βρίσκεται στον αστερισμό του Ursa Major, το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ως το Big Dipper. Αυτή η εικόνα απεικονίζει πραγματικά πώς ο γαλαξίας κοίταξε περίπου 21 εκατομμύρια χρόνια πριν, πόσο καιρό έχει πάρει το φως να μας φτάσει.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

07 από 10

Sun Burst iPad Ιστορικό

Φωτογραφία © Jaypeg21 μέσω Flickr.

Αυτά τα όμορφα ανθισμένα λουλούδια μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο σκηνικό για τα εικονίδια σας. Διασκεδαστικό γεγονός για τα λουλούδια: Σχεδόν το 60% των φρέσκων λουλουδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχονται από την Καλιφόρνια. Και εμείς όμως η Φλόριντα ήταν η κατάσταση του ήλιου.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

08 από 10

Ocean Beach iPad Ιστορικό

Φωτογραφία © Sephen Edgar μέσω του Flickr.

Αυτή η εικόνα φόντου μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ωραία αν οι περισσότερες οθόνες σας έχουν εικονίδια στην κορυφή αλλά δεν υπάρχουν εικονίδια που ευθυγραμμίζουν τις κατώτερες σειρές. Ας ελπίσουμε ότι οι εφαρμογές σας γνωρίζουν πώς να κολυμπήσουν, επειδή δεν φαίνεται να είναι ένας ναυαγοσώστης σε υπηρεσία.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

09 από 10

Sunset iPad Ιστορικό

Φωτογραφία © George M. Groutas μέσω του Flickr.

Σε αυτή την όμορφη φωτογραφία, ο Ήλιος κρύβεται στα σύννεφα καθώς ορίζει πάνω από μια γη γεμάτη με σκιές. Πόσο μεγάλο είναι ο ήλιος; Αποτελεί πάνω από το 98% της μάζας σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα

10 από 10

Δάσος iPad φόντο

Φωτογραφία © wackybadger μέσω Flickr.

Αυτή η υπέροχη εικόνα έχει ληφθεί στο Cedarburg Beech Woods στο Wisconsin. Η οξιά του Cedarburg κυριαρχείται από δέντρα οξιάς και ζάχαρης.

Κατεβάστε αυτήν την εικόνα