Πώς να εκτυπώσετε μια σημείωση στο Evernote για το iPad

Εκτύπωση από Evernote σε εκτυπωτή συμβατό με AirPrint

Το Evernote είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας στο iPad, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο στη χρήση. Κατά την εκτύπωση μιας σημείωσης πρέπει να είναι σχετικά απλή, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για άτομα που δεν είναι εξοικειωμένα με το περιβάλλον εργασίας χρήστη στο iOS . Ωστόσο, όταν καταλαβαίνετε πώς οργανώνονται τα πράγματα, είναι εύκολο να εκτυπώσετε τις σημειώσεις σας Evernote.

01 από 02

Πώς να εκτυπώσετε μια σημείωση στο Evernote για το iPad

Ανοίξτε την εφαρμογή Evernote στο iPad σας.

  1. Μεταβείτε στη σημείωση που θέλετε να εκτυπώσετε.
  2. Πατήστε το εικονίδιο "Κοινή χρήση" . Βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και μοιάζει με κουτί με βέλος που βγαίνει από αυτήν. Αυτό είναι το γενικό κουμπί Κοινή χρήση στο iPad και μπορεί να βρείτε παρόμοιο κουμπί σε άλλες εφαρμογές.
  3. Αγγίξτε το εικονίδιο Print για να εμφανίσετε τις επιλογές του εκτυπωτή.
  4. Επιλέξτε τον εκτυπωτή σας από τις διαθέσιμες επιλογές και υποδείξτε πόσα αντίτυπα θα εκτυπώσετε.
  5. Πατήστε Εκτύπωση .

Χρειάζεστε έναν εκτυπωτή συμβατό με AirPrint για εκτύπωση από το iPad. Εάν διαθέτετε έναν εκτυπωτή συμβατό με AirPrint και δεν τον βλέπετε στη λίστα των διαθέσιμων εκτυπωτών, βεβαιωθείτε ότι ο εκτυπωτής είναι ενεργοποιημένος και συνδεδεμένος στο ίδιο ασύρματο δίκτυο με το iPad.

02 του 02

Πώς να μοιράζεστε μια σημείωση μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κειμένου

Το Evernote είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τις πληροφορίες και να τις μοιράζεστε μέσω του cloud, αλλά τι γίνεται αν ο σύζυγός σας ή ο συνεργάτης σας δεν έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή; Είναι πολύ εύκολο να μετατρέψετε το μήνυμα Evernote σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε ένα κείμενο, το οποίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στείλετε λίστες και σημειώσεις σε άτομα που δεν χρησιμοποιούν το Evernote.

  1. Στην εφαρμογή Evernote, μεταβείτε στη σημείωση που θέλετε να μοιραστείτε.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο Κοινή χρήση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Μοιάζει με κουτί με βέλος που βγαίνει από αυτό.
  3. Στην οθόνη που ανοίγει, πατήστε Εργασία για συζήτηση για να στείλετε τη σημείωσή σας ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη στο παρεχόμενο πεδίο και αλλάξτε την προεπιλεγμένη γραμμή θέματος.
  4. Πατήστε Αποστολή στο κάτω μέρος της οθόνης του email.
  5. Ο παραλήπτης λαμβάνει ένα στιγμιότυπο της σημείωσης τη στιγμή που το μοιραστήκατε. Οι μεταγενέστερες αλλαγές στη σημείωση δεν ενημερώνουν το αντίγραφο του παραλήπτη.
  6. Εάν προτιμάτε να στείλετε ένα σύνδεσμο στη σημείωση σας σε ένα μήνυμα κειμένου αντί για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πατήστε το κουμπί Μήνυμα . Επιλέξτε μεταξύ δημόσιου ή ιδιωτικού συνδέσμου για τη σημείωσή σας και εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας για το μήνυμα κειμένου που ανοίγει.
  7. Προσθέστε επιπλέον κείμενο στον σύνδεσμο εάν θέλετε και κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο μήνυμα για να το στείλετε.

Εάν δεν έχετε ήδη μοιραστεί τις επαφές ή το ημερολόγιό σας με το Evernote, η εφαρμογή ενδέχεται να ζητήσει άδεια χρήσης αυτών των λειτουργιών κατά την κοινή χρήση σημειώσεων. Δεν χρειάζεται να δώσετε την άδεια χρήσης, αλλά θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε φορά που στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα μήνυμα κειμένου.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε τη σημείωση στο Twitter ή στο Facebook από την ίδια οθόνη Share.