Πώς να αποτρέψετε τις κλήσεις FaceTime Πηγαίνοντας σε όλες τις συσκευές

Το iPad είναι μια εξαιρετική συσκευή για κλήσεις FaceTime , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλετε να λαμβάνετε κάθε κλήση από κάθε αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο iPad σας. Για οικογένειες πολλαπλών συσκευών που συνδέονται όλα με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τις συσκευές να κουδουνίζουν με κάθε κλήση FaceTime, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό να περιορίσετε σε ποιες συσκευές το ring για τους λογαριασμούς.

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad . Αυτή είναι η εφαρμογή που μοιάζει με στροφή εργαλείων. (Ένας γρήγορος τρόπος να το βρείτε με την Spotlight Search .)
  2. Στις ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και πατήστε στο FaceTime. Αυτό θα φέρει τις ρυθμίσεις FaceTime.
  3. Μόλις βρίσκεστε στις ρυθμίσεις FaceTime , απλώς πατήστε για να καταργήσετε το σημάδι επιλογής δίπλα σε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν θέλετε να λάβετε κλήσεις FaceTime και πατήστε για να προσθέσετε ένα σημάδι επιλογής για όσα επιθυμείτε να είναι ενεργά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα.

Σημείωση: Το κουμπί "Αποκλεισμένο" θα σας εμφανίσει μια λίστα με όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αριθμούς τηλεφώνου που έχετε αποκλείσει από το FaceTime. Αυτοί είναι οι καλούντες που δεν θα κουδουνίζουν ποτέ στο iPad σας. Μπορείτε να προσθέσετε έναν αριθμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν αριθμό τηλεφώνου σε αυτήν τη λίστα και εάν κάνετε κλικ στο "Επεξεργασία" στην επάνω δεξιά γωνία, μπορείτε επίσης να διαγράψετε από τη λίστα.