Πώς να αλλάξετε το πρόσωπο ρολογιών στο ρολόι της Apple σας

Μεταβείτε ανάμεσα στα πρόσωπα, προσθέστε προσαρμογές και περισσότερα.

Αφού αγοράσετε ένα smartwatch, ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το προσαρμόσετε. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται πολλά πράγματα, από την αλλαγή του ιμάντα smartwatch σας για να εξοικειωθείτε με τις διάφορες ρυθμίσεις της συσκευής για να αλλάξετε το πρόσωπό σας. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα επικεντρωθώ στην τελευταία αυτή ειδικά για το Apple Watch, δίνοντάς σας έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την αλλαγή του προσώπου του ρολογιού σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες πληροφορίες.

Αλλαγή του προσώπου του Watch της Apple

Το προεπιλεγμένο πρόσωπο ρολογιών που συνοδεύει το Apple Watch είναι εντάξει και όλα, αλλά τι γίνεται αν έχετε κατά νου κάτι άλλο; Ευτυχώς, δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογών για την προσαρμογή των προσώπων στα φορητά σας. Αυτές είναι οι καλές ειδήσεις - τα κακά νέα είναι ότι η Apple δεν υποστηρίζει πρόσωπα ρολογιών τρίτων, οπότε περιορίζεστε στις επιλογές που έδωσε η Apple. Για την καταγραφή, το Android Wear επιτρέπει τα πρόσωπα ρολογιών τρίτων και θα βρείτε μερικές εξαιρετικές επιλογές από το Y-3 Yohji Yamamoto, το MANGO και πολλά άλλα.

Πριν σας δείξει πώς να προσαρμόσετε τα διαθέσιμα πρόσωπα ρολογιών έτσι ώστε να αισθάνονται λιγότερο cookie-cutter, θα σας καθοδηγήσω στη διαδικασία της πραγματικής αλλαγής της όψης Apple Watch μακριά από την προεπιλεγμένη επιλογή.

Βήμα 1: Ξεκινήστε πατώντας στην οθόνη ή ανεβάζοντας τον καρπό σας και πιέζοντας την ψηφιακή κορώνα (το κουμπί υλικού Apple Watch στο πλάι) μέχρι να βρεθείτε στην οθόνη του ρολογιού (γνωστή και ως εφαρμογή ρολογιού)

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε την οθόνη του ρολογιού (σκεφτείτε το σαν το ίδιο μακρύ πάτημα που θα κάνατε στο iPhone σας εάν θέλετε να διαγράψετε ή να μετακινήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή) έως ότου το συγκεκριμένο πρόσωπο ρολογιών γίνει μικρό και δείτε "Προσαρμογή" παρακάτω. Μην αγγίξετε το κουμπί "Προσαρμογή" εκτός αν θέλετε να κολλήσετε με το τρέχον πρόσωπο ρολογιού και να κάνετε προσαρμογές σε αυτό.

Βήμα 3: Σύρετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά για να μετακινηθείτε στις διάφορες επιλογές προσώπου ωρολογίου. Όταν βρείτε ένα που σας αρέσει - οι επιλογές περιλαμβάνουν Modular (η προεπιλογή), Mickey, Motion και Solar - πατήστε πάνω του, πατήστε το ψηφιακό στέμμα και voila! Το ρολόι της Apple σας κλέβει μια νέα ματιά.

Αλλαγή του προσώπου του Watch της Apple με προσαρμογές

Παρόλο που οι επιλογές του προσώπου σας είναι κάπως περιορισμένες στο Apple Watch, τουλάχιστον σε σύγκριση με το Android Wear , τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε πολλές προσαρμογές. Οι προσαρμογές περιλαμβάνουν την αλλαγή του χρώματος των στοιχείων στην επιφάνεια του ρολογιού.

Βήμα 1: Όπως και πριν, πατήστε το ψηφιακό στέμμα μέχρι να εμφανιστεί η όψη του ρολογιού.

Βήμα 2: Όπως και πριν, αγγίξτε την οθόνη μέχρι το πρόσωπο να γίνει μικρό. Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσαρμογή" που θα δείτε παρακάτω.

Βήμα 3: Μπορείτε να σύρετε μεταξύ των χαρακτηριστικών ενός δεδομένου προσώπου ρολογιού και με αυτό που θέλετε να αλλάξετε επιλεγμένα, μπορείτε να γυρίσετε την ψηφιακή στεφάνη για να την προσαρμόσετε. Για παράδειγμα, η περιστροφή της ψηφιακής κορώνας θα μπορούσε να τροποποιήσει το χρώμα του κειμένου στην επιφάνεια του ρολογιού.

Βήμα 4: Μόλις προσαρμόσετε το πρόσωπο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, πατήστε το ψηφιακό στέμμα για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας. Στη συνέχεια, αγγίξτε την προσαρμοσμένη όψη ρολογιού για να την εμφανίσετε.

Apple Watch Face Επιπλοκές

Υπάρχει μια τελική επιλογή για να γνωρίζετε όταν πρόκειται να προσαρμόσετε το ρολόι σας. Με επιλεγμένα πρόσωπα, μπορείτε να προσθέσετε "επιπλοκές" ή πρόσθετες πληροφορίες όπως ο καιρός ή οι τρέχουσες τιμές των μετοχών. Για τις επιπλοκές που είναι διαθέσιμες από προεπιλογή, ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και όταν εξετάζετε τις επιλογές προσαρμογής, συνεχίστε προς τα δεξιά για να δείτε τις επιλογές επιπλοκών.

Ενώ η Apple δεν προσφέρει πρόσωπα παρακολούθησης από τρίτους, επιτρέπει στους προγραμματιστές εφαρμογών να ενσωματώνουν στοιχεία των εφαρμογών της Apple Watch ως επιπλοκές στα πρόσωπα ρολογιών. Για να δείτε αυτές τις επιλογές, μεταβείτε στην εφαρμογή Παρακολούθηση της Apple στο iPhone σας, επιλέξτε Το ρολόι μου και στη συνέχεια πατήστε Επιπλοκές.