Τι σημαίνει "HMU";

Μήπως το slang διαδικτύου σας αφήνει αμηχανία; Βουρτσίστε τα αρκτικόλεξα σας

HMU είναι ένα online αρκτικόλεξο για το "Hit Me Up". Συνηθίζει να λέει "επικοινωνήστε μαζί μου", "μου γράψτε", "τηλεφωνήστε μου", ή με άλλο τρόπο "φτάστε μου για να παρακολουθήσω αυτό το θέμα". Είναι ένας σύγχρονος τρόπος να προσκαλέσετε ένα άτομο να επικοινωνήσει μαζί σας περαιτέρω. Βασικά, είναι το slang του διαδικτύου , το οποίο είναι μια εξέλιξη της online κουβέντας, της κινητής τηλεφωνίας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των άμεσων μηνυμάτων.

Ιστορία

Το HMU χρησιμοποίησε για να σημάνει "αυτό το άτομο με ζήτησε κάτι", όπως στο "David χτυπά μου για ένα μικρό δάνειο κάθε βράδυ της Παρασκευής." Ωστόσο, η έκφραση έχει μεταμορφωθεί για να σημαίνει "επικοινωνήστε μαζί μου περαιτέρω."

Ορθογραφία

HMU μπορεί να γραφτεί σε όλες τις πεζά γράμματα ως hmu . Τόσο η κεφαλή όσο και η πεζά έκδοση σημαίνουν το ίδιο πράγμα και είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε είτε λόγω της σχετικής άτυπης επικοινωνίας του διαδικτύου. Απλώς αποφύγετε να πληκτρολογείτε ολόκληρες προτάσεις με κεφαλαία γράμματα, καθώς αυτό θεωρείται αγενές και ερμηνεύεται ως φωνή στο διαδίκτυο.

Παράδειγμα χρήσης HMU

Παράδειγμα χρήσης HMU

Παράδειγμα χρήσης HMU

Παράδειγμα χρήσης HMU:

Η έκφραση HMU, όπως πολλές άλλες εκφράσεις στο διαδίκτυο , αποτελεί μέρος της ηλεκτρονικής κουλτούρας συνομιλιών. Όπως κάθε συμπεριφορά ανθρώπινων ομάδων, οι εκφράσεις ομιλίας και γλώσσας χρησιμοποιούνται για την οικοδόμηση της πολιτιστικής ταυτότητας μέσω προσαρμοσμένης γλώσσας και μοναδικών εκφράσεων συνομιλίας.

Σχετικά άρθρα σχετικά με τις ηλεκτρονικές εκφράσεις