Αστικό Λεξικό Λεξικό: Ηλεκτρονικά Ακρωνύμια, Φράσεις και Ονόματα

Η εξέλιξη της γλώσσας σε σχέση με τον πολιτισμό του διαδικτύου

Η άνοδος των τεχνολογιών που βασίζονται στον ιστό , η ηλεκτρονική συνομιλία, η γραπτή υπηρεσία μέσω κινητού τηλεφώνου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα άμεσα μηνύματα βοήθησαν στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο επικοινωνούμε. Οι σύντομες λέξεις, τα ακρωνύμια, οι φράσεις και τα μιμίδια έχουν σχεδόν συμβάλει στην ανάπτυξη μιας εντελώς νέας γλώσσας που καθορίζει τον πολιτισμό του Διαδικτύου.

Σήμερα, αυτή η αποκαλούμενη "γλώσσα Διαδικτύου" είναι τόσο δημοφιλής όσο ποτέ και ουσιαστικά δεύτερη φύση που χρησιμοποιείται μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου.

Γιατί οι άνθρωποι χρησιμοποιούν Internet Slang;

Σε αντίθεση με τη σύνταξη ενός αγγλικού δοκίμιου A + για τον Σαίξπηρ, το αργκό του Διαδικτύου έχει δύο κοινούς στόχους, οι οποίοι συχνά ανατρέπουν την ορθή ορθογραφία και τη γραμματική:

Για να εκφράσετε το συναίσθημα: Είναι προφανές ότι η έκφραση συναισθημάτων μέσω γραπτού κειμένου μπορεί να είναι δύσκολη. Τα λόγια λέξεων και τα αρκτικόλεξα του διαδικτύου σας βοηθούν να πείτε στους ανθρώπους ότι είμαστε χαρούμενοι, λυπημένοι, διασκεδασμένοι, θυμωμένοι, σύγχυση ή έκπληξη. Για παράδειγμα, το "Wowzers" είναι ένας ανόητος όρος που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την έκπληξη . Το ακρωνύμιο "LOL", το οποίο σημαίνει "γελούν δυνατά", είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα αρκτικόλεξα που χρησιμοποιούνται στο Διαδίκτυο. Συχνά, οι χρήστες θα ενσωματώνουν κωμικά εικονίδια όπως ":)" ή ":(") για να εκπροσωπούν εκφραστικά ανθρώπινα πρόσωπα και συναισθήματα.

Για να επιταχύνετε την επικοινωνία: Ζείτε σε έναν πολυάσχολο κόσμο και δεν έχετε αρκετό χρόνο για να σπαταλήσετε το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους φίλους, την οικογένεια ή τους συναδέλφους σας. Η δακτυλογράφηση ενός μηνύματος συνήθως διαρκεί περισσότερο από ό, τι το λέει προφορικά, γι 'αυτό και χρησιμοποιείται slang για το Internet και σύντομες λέξεις για να πάρει το μήνυμα γραπτώς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Είναι ένας γρήγορος και βολικός τρόπος επικοινωνίας στο διαδίκτυο.

Το λεξικό της επιλογής του Διαδικτύου: Urban Dictionary

Υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες εκεί έξω που απαριθμούν δημοφιλείς λέξεις και φράσεις στο Διαδίκτυο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται αρκετά με το Urban Dictionary. Το Urban Dictionary είναι κυριολεκτικά ένα λεξικό λεξιλογίου του Διαδικτύου, το οποίο μπορεί να προσεγγιστεί από οποιονδήποτε σε απευθείας σύνδεση.

Το Αστικό λεξικό περιέχει πάνω από 10,5 εκατομμύρια ορισμούς του slang Internet. Ο καθένας μπορεί να προτείνει και να υποβάλει μια λέξη και ορισμό, τα οποία εξετάζονται από τους συντάκτες που θα δημοσιευτούν στον ιστότοπο. Μόλις δημοσιευτεί μια λέξη, οι επισκέπτες μπορούν να τα δουν και να τα αξιολογήσουν.

Εάν συναντήσετε τυχόν λέξεις αργαλειών στον ιστό, μπορείτε σχεδόν να είστε βέβαιοι ότι ο ορισμός μπορεί να βρεθεί αναζητώντας τον στην ιστοσελίδα Urban Dictionary.

Τα πιο δημοφιλή λόγια και ακρωνύμια του Διαδικτύου

Τα παρακάτω απαριθμούν τις πιο γνωστές και ευρέως χρησιμοποιούμενες λέξεις αργαλειού στο Διαδίκτυο. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο τις χρησιμοποιούν σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS . (Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι μερικά από αυτά τα δημοφιλή ακρωνύμια περιλαμβάνουν τη λεηλασία, τα οποία έχουν αντικατασταθεί με πιο κατάλληλη διατύπωση.)

ASAP: Το συντομότερο δυνατόν

BBL / BBS: Επιστροφή αργότερα / σύντομα

BF: Ο φίλος

BFF: Οι καλύτεροι φίλοι για πάντα

BFFL: Οι καλύτεροι φίλοι για τη ζωή

BRB: Πίσω

CYA: Βλέπετε

Συχνές Ερωτήσεις: Συχνές Ερωτήσεις

FB: Facebook

FML: "F-Word" Η ζωή μου

FTFY : Σταθερό για εσάς

FTW: Για τη νίκη

FWI: Για τις πληροφορίες σας

G2G: Πήγαινε

GF: φίλη

GR8: Μεγάλη

GTFO : Αποκτήστε το "F-Word" Out

HBIC : Επικεφαλής Β **** υπό την επίβλεψη

HML : Χτυπήστε τη γραμμή μου ή μισώ τη ζωή μου

HTH: Η ελπίδα αυτή βοηθάει

IDK: Δεν ξέρω

IMO / IMHO: Στη γνώμη μου / στην ταπεινή μου γνώμη

IRL: Στην πραγματική ζωή

ISTG : Ορκίζομαι στον Θεό

JK: Ακριβώς Kidding

KTHX: Εντάξει, ευχαριστώ

L8R: Αργότερα

LMAO: Γελούν το "A-Word" μου

LMFAO: Γελούν το "F-ing" μου "A-Word" Off

LOL: Γελούν έξω δυνατά

MWF : Έγγαμος Λευκός Γυναίκα / Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή

ΝΜ: Μην ξεχάσετε ποτέ

NP: Δεν υπάρχει πρόβλημα

NSFW: Δεν είναι ασφαλές για εργασία

OMG: Ω Θεέ μου

ORLY: Αλήθεια;

OTOH: Από το άλλο χέρι

RN : Right Now

ROFL: Ρίξτε στο πάτωμα γελά

RUH : Είναι το Horney σου

SFW: Ασφαλής για εργασία

SOML : Ιστορία της ζωής μου

STFU: Κλείστε το "F-Word" επάνω

TFTI : Ευχαριστώ για την πρόσκληση

TMI: Πάρα πολλές πληροφορίες

TTFN : Ta-ta για τώρα

TTYL: Συζητήστε αργότερα με εσάς

TWSS : Αυτό είναι αυτό που είπε

U: Εσείς

W /: Με

W / O: Χωρίς

WYD: Τι κάνεις

WTF: Τι σημαίνει το "F-Word"

WYM: Τι σημαίνει εσύ;

WYSIWYG: Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε

Y: Γιατί

YW: Είστε ευπρόσδεκτοι

YWA : Είσαι πάντως Καλώς ήλθατε

Άλλες συντομογραφίες και σύμβολα του Διαδικτύου περιλαμβάνουν "

Παραδείγματα:

"ΕΓΩ

"Είμαι @ το κατάστημα."

"Πηγαίνω 2 σχολείο."

Λαμβάνοντας τη φρίκη για κακή γραμματική και ορθογραφία

Αν και η σύντομη μορφή και τα ακρωνύμια μας βοηθούν να κάνουμε τη δουλειά γρηγορότερα και πιο βολικά, ο χρόνος που αφιερώνεται στην επικοινωνία μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης όπως το Facebook, το Twitter και η αποστολή μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα κατηγορούνται για κακές ορθογραφικές και γραμματικές δεξιότητες όσον αφορά τη σημερινή νεολαία. Για παράδειγμα, λέξεις όπως " shawty " (που είναι μια εναλλακτική μορφή του "shorty") γράφονται περισσότερο σαν να ακούνε σε περιστασιακή συνομιλία.

Ενώ η σχέση μεταξύ της σύγχρονης γλώσσας του διαδικτύου και των επιδεινούμενων δεξιοτήτων γραμματικής δεν έχει επίσημα αποδειχθεί σε επιστημονική βάση, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον Καναδά και στις ΗΠΑ βλέπουν μια απότομη πτώση στην κατάλληλη αγγλική γραφή.

Σε άρθρο που δημοσίευσε η Globe and Mail, ένας καθηγητής Αγγλικών και συγγενής κοσμήτορας στο Πανεπιστήμιο Simon Fraser δήλωσε:

"Τα σφάλματα σφάλματος είναι τεράστια και σφάλματα απόστροφης. Οι σπουδαστές φαίνεται να έχουν απολύτως καμία ιδέα για το τι είναι ένα απόστοφος. Κανένας. Απολύτως τίποτα. "

Οι συντομογραφίες, πεζά λόγια που πρέπει να κεφαλαιοποιηθούν και παραμελημένη διόρθωση είναι άλλα συνηθισμένα λάθη που κατηγορούνται για κοινωνικά μέσα και μηνύματα SMS.