Τι σημαίνει το SOML;

Αυτό το περίεργο ηλεκτρονικό ακρωνύμιο είναι μια κοινή φράση που χρησιμοποιείται στις καθημερινές συνομιλίες

Βλέπετε το SOML να παραμείνει στα σχόλια στα κοινωνικά μέσα ή να σας σταλεί ως απάντηση σε ένα από τα γραπτά σας μηνύματα; Είναι σχεδόν ακατανόητο σε μορφή αρκτικόλεξης, αλλά αυτά τα τέσσερα γράμματα αντιπροσωπεύουν πραγματικά μια πολύ δημοφιλή φράση.

Το SOML σημαίνει:

Ιστορία της ζωής μου.

Τι σημαίνει SOML

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί SOML, δηλώνουν ότι η δική τους ζωή ακολουθεί ένα κοινό θέμα ή τάση σε απάντηση σε ένα προηγούμενο σχόλιο. Το ακρωνύμιο βοηθά τους ανθρώπους να εκφράσουν πώς μπορούν να σχετίζονται με τα αρνητικά γεγονότα άλλων ανθρώπων των καταστάσεων που βιώνουν στη ζωή τους.

Είναι πιο εύκολο να συναισθανθείτε με τους άλλους όταν έχετε περάσει από τις δικές σας εμπειρίες και χρησιμοποιώντας το SOML είναι ένας μόνο τρόπος να επικοινωνήσετε ότι γνωρίζετε τι περνούν. Επιτρέπει επίσης στους άλλους να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι σε ό, τι περνούν, γεγονός που μπορεί να τους βοηθήσει να δουν τις αρνητικές εμπειρίες τους από μια ευρύτερη προοπτική.

Πώς χρησιμοποιείται το SOML

Το SOML χρησιμοποιείται συχνά ως απάντηση σε άλλο άτομο ή ως σχόλιο μετά από μια δήλωση. Σε περιπτώσεις όπου ένα άτομο χρησιμοποιεί SOML μετά από μια δήλωση), μπορεί να ακούγεται σαν να μιλάει στον εαυτό του ή να λέει μια ιστορία. (Δείτε το Παράδειγμα 3 παρακάτω.)

Το SOML χρησιμοποιείται σχεδόν πάντα ως ανεξάρτητη φράση, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να το χρησιμοποιήσετε στη μέση μιας φράσης. Ένα μήνυμα ενδέχεται να μην περιέχει άλλο περιεχόμενο εκτός από το ακρωνύμιο SOML. Εναλλακτικά, το ακρωνύμιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε πριν είτε μετά από άλλες προτάσεις που περιέχουν πρόσθετες πληροφορίες.

Παραδείγματα SOML σε χρήση

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: " Έχω κάνει πλύσιμο σε 5 εβδομάδες. Η ζωή μου είναι χάλια. "

Φίλος # 2: " SOML "

Στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, ο Friend # 2 χρησιμοποιεί το SOML ως ανεξάρτητη απάντηση για να αναφερθεί στην κατάσταση του Friend # 1, βοηθώντας τους να εκφράσουν ότι πηγαίνουν μακριά, χωρίς να κάνουν τα ίδια τα ρούχα. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Φίλος # 1 θεωρεί ότι τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να ειπωθεί.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: " Δεν έφτασα στην τάξη σήμερα το πρωί. Ειλικρινά δεν μπορεί να σταματήσει να κοιμάται αυτές τις μέρες, η ρουτίνα του ύπνου μου είναι εντελώς προς τα πίσω ... τι χάσαμε; "

Φίλος # 2: " SOML ... Δεν πήγα ούτε, θα ρωτήσω τον Chris. "

Σε αυτό το δεύτερο παράδειγμα, ο Φίλος # 2 χρησιμοποιεί το SOML για να συσχετίσει και να εκφράσει ότι έχουν επίσης προβλήματα με το να γίνουν έγκαιρα και να φτάσουν στην τάξη. Αποφάσισαν να προσθέσουν πρόσθετες πληροφορίες αφού έλεγαν τη SOML για να καταστήσουν σαφές ότι δεν πήγαν στην τάξη.

Παράδειγμα 3

Αναβάθμιση κατάστασης στο Facebook: " Βλέποντας έναν άντρα στο λεωφορείο ξοδεύει όλη του τη μετακίνηση προσπαθώντας να ξεδιπλώσει το καλώδιο για τα ακουστικά του." SOML, αδελφός Next paycheck Πάω στον εαυτό μου ένα ασύρματο ζευγάρι.

Σε αυτό το τελευταίο παράδειγμα, το SOML χρησιμοποιείται για να μιλήσει σε μια ιστορία παρά ως απάντηση στη δήλωση κάποιου σχετικά με τη δική του ζωή. Οι χρήστες του Facebook δημοσιεύουν μια ενημερωμένη έκδοση σχετικά με την κατάσταση, εξηγώντας μια εκδήλωση στην οποία είδαν την εμπειρία ενός άλλου ατόμου πριν χρησιμοποιήσουν τη SOML για να εκφράσουν τους δικούς τους ανατρεπτικούς αγώνες.

Μια σημείωση σχετικά με τη χρήση του SOML τον εαυτό σας

Αν θέλετε να προσθέσετε το SOML στο δικό σας λεξιλόγιο ακρωνύμων, βεβαιωθείτε ότι έχετε περιορίσει τη χρήση του για όταν θέλετε να συσχετιστείτε με τα αρνητικά γεγονότα ζωής ενός άλλου ατόμου, όχι τα θετικά τους. Το SOML είναι μια έκφραση συναισθημάτων, που αναζητούν οι άνθρωποι από τους φίλους και τους συγγενείς τους όταν αποφασίζουν να μοιραστούν τις αρνητικές τους εμπειρίες.

Εάν χρησιμοποιείτε το SOML ως απάντηση στη θετική εμπειρία ζωής κάποιου, δεν τους δίνετε την εκτίμηση ή την αναγνώριση που πραγματικά αναζητούν. Αντ 'αυτού, ίσως ακούγεται σαν να προσπαθείτε να ανταγωνιστείτε ή να κάνετε μία από αυτές δηλώνοντας ότι και εσείς έχετε βιώσει παρόμοιες επιτυχίες.