Πώς να αφαιρέσετε ένα μέλος της οικογένειας από την κατανομή της οικογένειας

01 του 01

Κατάργηση ενός χρήστη από την Κοινή χρήση οικογένειας

Τελευταία ενημέρωση: 24 Νοεμβρίου 2014

Η Κοινή χρήση οικογένειας μπορεί να είναι ένα καταπληκτικό χαρακτηριστικό γνώρισμα της κατοχής ενός iPhone ή iPod touch - διευκολύνει τις οικογένειες να μοιράζονται τις αγορές τους στο iTunes Store και στο App Store και τους επιτρέπει να το κάνουν χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αυτές τις αγορές για δεύτερη φορά. Κάνοντας τα πράγματα ευκολότερα και εξοικονομώντας χρήματα; Είναι δύσκολο να το καταλάβεις.

Αλλά μερικές φορές θα θελήσετε να καταργήσετε ένα μέλος της οικογένειας από τη ρύθμιση Family Sharing. Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να μειώσετε τον αριθμό των ατόμων που μοιράζεστε τις αγορές σας με:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή " Ρυθμίσεις " για να την ανοίξετε
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο μενού iCloud και πατήστε το
  3. Αγγίξτε το μενού Οικογένεια
  4. Βρείτε το μέλος της οικογένειας που θέλετε να καταργήσετε από την Κοινή χρήση οικογένειας και πατήστε το όνομά του
  5. Στην οθόνη με τις πληροφορίες τους, πατήστε το κουμπί Κατάργηση
  6. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να πατήσετε Κατάργηση για να επιβεβαιώσετε την κατάργηση ή να ακυρώσετε αν έχετε αλλάξει γνώμη. Αγγίξτε την επιλογή που θέλετε
  7. Μετά την κατάργηση του ατόμου, θα επιστρέψετε στην κύρια οθόνη Family Sharing και θα δείτε ότι έχουν φύγει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, απλώς θα καταργήσετε αυτό το άτομο από την Κοινή χρήση οικογένειας, δεν θα επηρεάσει την Apple ID ή τις αγορές του iTunes / App Store.

Τι συμβαίνει με κοινόχρηστο περιεχόμενο;

Καταφέρατε να καταργήσετε έναν χρήστη από το Family Sharing, αλλά τι συμβαίνει με το περιεχόμενο που μοιράστηκε μαζί σας και μοιραστήκατε μαζί του; Η απάντηση σε αυτό είναι περίπλοκη: σε ορισμένες περιπτώσεις, το περιεχόμενο δεν είναι πλέον προσβάσιμο, σε άλλες εξακολουθεί να είναι.

Περιεχόμενο από τα iTunes & App Stores
Το περιεχόμενο που προστατεύεται με DRM , όπως οποιαδήποτε μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και εφαρμογές που αγοράζονται από το iTunes και τα App Stores, σταματούν να λειτουργούν. Είτε πρόκειται για περιεχόμενο που ο χρήστης που έχετε καταργήσει αποκτήσει από εσάς και άλλους ανθρώπους της οικογένειάς σας, είτε ότι έχετε από αυτούς, δεν είναι χρησιμοποιήσιμος.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δυνατότητα να μοιράζεστε τις αγορές κάποιου άλλου εξαρτάται από το ότι συνδέεστε μαζί με την Κοινή χρήση οικογένειας όταν διακόπτετε αυτόν τον σύνδεσμο, αλλά και τη δυνατότητα να μοιράζεστε.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το περιεχόμενο εξαφανίζεται τελείως. Αντίθετα, το περιεχόμενο εξακολουθεί να εμφανίζεται. θα χρειαστεί να το αγοράσετε μόνοι σας για να το απολαύσετε. Όλες οι αγορές εντός εφαρμογής που πραγματοποιείτε παραμένουν στο λογαριασμό σας, αλλά θα πρέπει να κάνετε λήψη ή αγορά από την εφαρμογή από την οποία βρίσκονται, για να τις επαναφέρετε στην εφαρμογή σας.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο iPhone / iPod.