Θυμάμαι όταν? Η εφημερίδα Roundup των παλαιών σχολείων

Μια ματιά πίσω στην αυγή της εποχής του Tablet

Πίσω το 2010, έγραψα αυτό το ραντεβού των νέων και up-and-coming slates για να προσέξουμε στον αυξανόμενο τομέα των καταναλωτών δισκίο με βάση τις συσκευές που παρουσιάζονται στο CES 2010. Heck, έπρεπε ακόμη να καθορίσει ποια ήταν τα gadgets επειδή δεν ήταν πολλά των ανθρώπων γνώριζαν τι ήταν "σχιστόλιθος":

"Για μερικούς, ο σχιστόλιθος είναι ένα ελαφρύτερο, λεπτότερο δισκίο χωρίς ένα ειδικό φυσικό πληκτρολόγιο και άλλα πρόσθετα εξαρτήματα (σε αντίθεση με, για παράδειγμα, ένα μετατρέψιμο tablet που μοιάζει πολύ με ένα φορητό υπολογιστή όταν το πτυσσόμενο πληκτρολόγιο είναι έξω) είναι λιγότερο υπολογιστής και πιο φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως το Archos 9 ή ακόμα και το Apple iPad. "

Αυτές τις μέρες, όλοι γνωρίζουν τι είναι ένα δισκίο. Κοιτάζοντας πίσω, αυτή η λίστα τώρα φαίνεται κάπως περίεργη. Ακόμα, είναι μια καλή ιστορική καταγραφή της αυγής της ηλικίας tablet των καταναλωτών για τους gadget geeks. Εν τω μεταξύ, οι λαοί που αναζητούν μια νεότερη λίστα έξω από το δημοφιλές iPad της Apple μπορούν να δουν τη λίστα μας με τα 7 Best Android Tablets στην αγορά σήμερα. Για συμβουλές σχετικά με την επιλογή ενός tablet, μπορείτε επίσης να δείτε τον Οδηγό αγοράς του tablet .

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Σε αντίθεση με τα βιομηχανικά δισκία, οι πλάκες κατανάλωσης και ψυχαγωγίας συνήθως δεν είναι πλήρεις υπολογιστές με παραδοσιακό λειτουργικό σύστημα σε PC. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν ένα πιο απλοποιημένο, εύχρηστο λειτουργικό σύστημα, όπως το iOS της Apple, το AndroidOS ή το webOS της Google. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν άμεση επίσκεψη, ευκολία χρήσης και γρήγορη λειτουργία. Εκτός από την περιήγηση στο Web, οι πίνακες καταναλωτών και ψυχαγωγίας χρησιμοποιούνται κυρίως για εφαρμογές πολυμέσων όπως η μουσική, η παρακολούθηση βίντεο, η ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων και η αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Apple iPad

Apple iPad Wi-Fi. Φωτογραφία © Apple

Πολλοί κοροϊδεύουν την Apple όταν περιέγραψαν το νέο tablet δισκίου ως μια "μαγική" και "επαναστατική" συσκευή. Αλλά για τους χρήστες που δεν είναι εξουσία και οι λαοί που απλά θέλουν ένα εύκολο στη χρήση σχιστόλιθος πολυμέσων, το iPad ήταν ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών. Με τα εκατομμύρια που πωλήθηκαν από την έναρξη στις αρχές του 2010, το iPad της Apple έχει αναζωογονήσει την αργή αγορά δισκίων. Τώρα, η Apple κυκλοφόρησε επίσης την τελευταία έκδοση, το iPad 2 . Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το κεντρικό διανομέα του iPad για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των κριτικών, των ειδήσεων, των εφαρμογών, των αξεσουάρ και των σεμιναρίων.

BlackBerry PlayBook

Φωτογραφία © RIM.

Η Research In Motion εξαργυρώνεται από την απίστευτη υποδοχή στο λειτουργικό της σύστημα BlackBerry OS 6 smartphone, δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη για δισκία που κερδίζουν θετικές απαντήσεις για το PlayBook. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια χωρητική οθόνη αφής 7 ιντσών, χωρητικότητας 1024 x 600 με υποστήριξη πολλαπλής αφής και χειρονομίας, 1GB μνήμης RAM και επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz. Το PlayBook έρχεται επίσης με διπλές κάμερες υψηλής ανάλυσης, έξοδο HDMI και microHDMI, συμβατότητα με Flash και εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο έως και 1080p. Τώρα για αυτά τα τηλεφωνήματα RIM ...

Coby Kyros MID7015

Φωτογραφία © Coby

Ο Coby ενώνει τη δισκία tablet με τη δική του σε μια ευαίσθητη συσκευή Android. Ο κινητήρας Kyros διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών, οθόνη βίντεο Android 2.1 και έξοδο βίντεο HDMI έως 1080p. Αλλά με την τυπική μόδα Coby, το βασικό χαρακτηριστικό του Kyros είναι η τιμή, η οποία χρονολογείται σε ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό 250 δολάρια. Ελέγξτε την προεπισκόπηση του Coby Kyros MID7015 για τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες.

Dell Streak

Φωτογραφία © Dell.

Το Streak είναι ένα tablet Android των 5 ιντσών σχεδιασμένο κυρίως ως φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων και συσκευή Internet. Αλλά εκτός από την απόλαυση μέσων, πλοήγησης και κοινωνικής δικτύωσης, η συσκευή σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις. Η συσκευή διανέμεται για $ 299,99 με ένα συμβόλαιο δύο ετών από την AT & T. Ξεκλείδωτη, η τιμή πυροβολεί μέχρι $ 549.99, η οποία το βάζει τώρα στο έδαφος του iPad. Το Streak είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν μεγαλύτερα ακίνητα για να δουν τα μέσα ενημέρωσης, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να διατηρήσουν τις δυνατότητες των smartphone. Η Dell ανακοίνωσε επίσης μια έκδοση 7 ιντσών και 10 ιντσών της σειράς Streak.

ExoPC Σχιστόλιθος

ExoPC Σχιστόλιθος. Εικόνα © ExoPC

Ένα δισκίο των Windows 7 με δυνατότητες, το ExoPC Slate διαθέτει οθόνη χωρητικότητας 10,6 ιντσών, 2 GB ram, δυνατότητα επιλογής μεταξύ εσωτερικής μνήμης 32GB ή 64GB, Wi-Fi και Bluetooth. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια κάμερα web, επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρα φωτός και συσκευή ανάγνωσης καρτών. Η τιμολόγηση αναμένεται να είναι $ 649 και $ 749 (καναδική, ή περίπου $ 624 και $ 720 ΗΠΑ) για τα 32GB και 64GB μοντέλα αντίστοιχα.

HP TouchPad

Εικόνα © HP

Ως ο πρώτος πλήρης ανταγωνιστής του iPad, ο TouchPad προωθεί την εταιρική σχέση HP και Palm στον χώρο των tablet των καταναλωτών. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια οθόνη αφής 9,7 ιντσών με οθόνη ανάλυση 1024-by-768. Το TouchPad αναβαθμίζει επίσης το ante, τοποθετώντας έναν επεξεργαστή 1,2 GHz διπλής CPU, μαζί με την υποστήριξη Adobe Flash και μια κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός.

LG G-Slate

Εικόνα © T-Mobile

Φαίνεται ότι η συνεργασία μεταξύ της T-Mobile και της LG είναι σαν να μοιάζει σαν G-Slate. Ba-da-bump. Ναι, ναι, δεν αποχωρίζω από την καθημερινή μου δουλειά. Ένας επεξεργαστής διπλού πυρήνα που συνδυάζεται με το σύστημα δισκίων Honeycomb της Google κάνει αυτόματα αυτό το ένα από τα δισκία να παρακολουθούν μετά από την άνοιξη του 2011. Τοποθετήστε μια οθόνη με δυνατότητα 3D και η δυνατότητα εγγραφής τόσο σε HD όσο και σε βίντεο 3D και δεν αποτελεί έκπληξη το γιατί το G-Slate παίρνει άφθονο buzz.

Motorola Xoom

Motorola Xoom. Φωτογραφία © Motorola

Ως το πρώτο Android 3.0 Honeycomb δισκίο, το Xoom παίρνει πολλή buzz - λέξη προορίζεται σίγουρα. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια οθόνη ευρείας οθόνης 10.1 ιντσών, ανάλυση 1280 x 800 HD, έναν ταχύτατο επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz Tegra 2 και 1 GB μνήμης RAM. Η συσκευή συνοδεύεται από κάμερες εμπρός και πίσω, μαζί με τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 720p. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποδώσουν βίντεο 1080p στις τηλεοράσεις τους μέσω μιας υποδοχής HDMI. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βαθμολογείται έως και 10 ώρες για βίντεο. Εκτός από τη συμβατότητα Flash, το Xoom διαθέτει Wi-Fi και 3G συνδεσιμότητα. Η Verizon παίρνει τα πρώτα dibs μέσω της έναρξης του πρώτου τριμήνου του 2011. Η συσκευή μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί σε 4G LTE κάποια στιγμή κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Notion Ink Αδάμ

Εικόνα © Intion Intion

Αυτό το 10-incher εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο CES 2010 και παίρνει θετικά σήματα για την ποιότητα κατασκευής και μια ωραία οθόνη PixelQi που λειτουργεί καλά ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως. Η προσαρμοσμένη διεπαφή Eden UI στην κορυφή του Android επίσης διαμορφώνεται ωραία. Τα χαρακτηριστικά είναι επίσης θετικά αντάξια, με επεξεργαστή Tegra 2 διπλού πυρήνα, μνήμη RAM 1GB, φωτογραφική μηχανή 3,2 megapixel που περιστρέφεται μπροστά και πίσω, καθώς και πλήθος θυρών για HDMI, USB, Mini-USB, MicroSD και ακόμη και μια υποδοχή κάρτας SIM.

Samsung Galaxy Tab 10.1

Εικόνα © Samsung

Η Samsung εισέρχεται στην κάψουλα Honeycomb με ένα μεγαλύτερο tablet από το αρχικό της Galaxy Tab. Το Galaxy Tab 10.1 διαθέτει μια οθόνη 10,1 ιντσών και έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1 GHz. Είναι επίσης ταξινομημένο ως μια ολοκληρωμένη συσκευή "Google Experience", η οποία σημαίνει αποθεματικό Android 3.0 και ταχύτερες ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος. Περισσότερο "

Samsung Galaxy Tab

Με δυνατότητα Android OS plus 3G και Wi-Fi, το tablet της Samsung Galaxy Tab της Samsung έχει προφανώς τα αξιοθέατά της στο iPad της Apple. Προσθέστε το Flash, μια υποδοχή κάρτας MicroSD και μια κάμερα που βλέπει μπροστά στο μίγμα και η είσοδος της Samsung στην αρένα tablet των καταναλωτών διαμορφώνεται ως ένας από τους πιο αξιόλογους ανταγωνιστές του iPad. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην κριτική του Samsung Galaxy Tab . Η Samsung ανακοίνωσε επίσης μια έκδοση Wi-F μόνο για το 2011.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΙΣΚΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το "παραδοσιακό tablet" είναι βασικά ένας αδύνατος προσωπικός υπολογιστής που έχει σχεδιαστεί για βιομηχανικές εφαρμογές. Μπορείτε σίγουρα να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές για προσωπική χρήση και διασκέδαση. Αλλά σε γενικές γραμμές, αυτές οι συσκευές προορίζονται για τη βιομηχανική, ιατρική, εστιατόριο και την εργασία πεδίου.

AIS Υπαίθρια τραχύ Tablet PC

AIS Υπαίθρια τραχύ Tablet PC. Φωτογραφία © AIS

Το AIS Outdoor Rugged Tablet PC είναι ακριβώς αυτό - ένα ανθεκτικό tablet δισκίο σχεδιασμένο για να αντέχει τα στοιχεία για τους ανθρώπους που εργάζονται στο πεδίο.

Τα τραχύ δισκία είναι στην πραγματικότητα ένα καθιερωμένο υποσύνολο του τομέα των δισκίων. Εκτός από την εκπλήρωση όλων των ειδών στρατιωτικών και βιομηχανικών πιστοποιήσεων, το AIS Rugged Tablet διαθέτει 4,4 ιντσών οθόνη αφής 10,4 ιντσών, προστασία από νερό και σκόνη, αντι-δονήσεις, μπαταρία ζεστού τύπου και επεξεργαστή χωρίς ανεμιστήρα.

Η εξυπηρέτηση ως εγκέφαλό της είναι ένας επεξεργαστής Intel Atom Z510 / 530 που εκτελεί τα Windows XP. Οι ασύρματες λειτουργίες περιλαμβάνουν Wi-Fi, Bluetooth, GSM και GPS. Περισσότερο "

Electrovaya Scribbler 4000 Tablet PC

Electrovaya Scribbler 4000. Φωτογραφία © Electrovaya

Το Scribbler 4000 χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή Intel Core 2 Duo ULV που εκτελεί τα Windows Vista Business. Οι επιλογές μνήμης είναι είτε 1GB είτε 2GB SDRAM με επιλογές αποθήκευσης που εκτελούνται από 60GB SMART SATA σε όλη τη διαδρομή μέχρι 160GB.

Εκτός από ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο, άλλες δυνατότητες για το Scribbler 4000 περιλαμβάνουν ψηφιοποιητή Wacom, Bluetooth, κάμερα 1,3 megapixel και αναγνώριση φωνής και δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη αφής 12,1 ιντσών έχει επίσης γωνία θέασης 180 μοιρών. Περισσότερο "

Fujitsu Stylistic ST6012

Fujitsu Stylistic ST6012. Φωτογραφία © Fujitsu

Το Fujitsu Stylistic ST6012 είναι ένα άλλο δισκίο πλάκας με ένα πλήρες λειτουργικό σύστημα Windows. Διαθέτει επεξεργαστή ULV Intel Core 2 Duo που εκτελεί τα Windows Vista Business. Η οθόνη είναι μια εσωτερική / εξωτερική οθόνη Wide XGA TFT 12,1 ιντσών με οπτικές γωνίες μεγαλύτερες από 160 μοίρες.

Η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου κυμαίνεται από 80GB έως 250GB Serial ATA. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κάμερα 1,3 megapixel, βιομετρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, Wi-Fi και κοινόχρηστη υποδοχή για κάρτα SD και Memory Stick Pro.

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Panasonic Toughbooks

Panasonic Toughbook H1. Φωτογραφία © Panasonic

Η Panasonic προσφέρει δύο εκδόσεις της τραχιάς γραμμής δισκίων Toughbook.

Το πρώτο είναι το Toughbook H1, το οποίο τροφοδοτεί ένα διπλής οθόνης 10,4 ιντσών, δύο μπαταρίες με δυνατότητα εναλλαγής καυσαερίων, σκληρό δίσκο 80 καναλιών και έναν σφραγισμένο σχεδιασμό χωρίς ανεμιστήρα. Εκτελεί τα Windows Vista Business και περιλαμβάνει μια δυνατότητα υποβάθμισης Tablet XP. Μπορεί επίσης να αντέξει μια πτώση 3 ποδιών.

Το Toughbook U1 ασχολείται με τη μεγαλύτερη οθόνη του H1, με οθόνη αφής LED 5,6 ιντσών με δυνατότητα προβολής στην ηλιακή ακτινοβολία και μίνι πληκτρολόγιο QWERTY με οπίσθιο φωτισμό στο κάτω μέρος του. Χρησιμοποιεί επίσης μια μονάδα SSD και μπορεί να επιβιώσει από μια πτώση 6 ποδιών.

Ιστοσελίδα του κατασκευαστή

Περίπτερο Tablet Sahara PC Slate

Sahara Slate PC σειρά i400. Φωτογραφία © Sahara

Το Περίπτερο Tablet εξυπηρετεί τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις για το δισκίο PC Slate της Sahara των 12,1 ιντσών.

Το δισκίο Sahara i412T διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron, 1 GB μνήμη DDR2, σκληρό δίσκο 120 GB SATA, παθητική οθόνη αφής και βιομετρική συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το tablet της iTunes i440T έρχεται με το προηγούμενο επεξεργαστή Intel Core Duo LV L7400, την τεχνολογία Intel Centrino Duo Mobile Technology, μνήμη DDR 2GB, σκληρό δίσκο 160 GB SATA και οθόνη αναγνώσιμη από τον ήλιο.

Στην κορυφή της αλυσίδας τροφίμων της Σαχάρας είναι το i440D, το οποίο έχει αθλητική μνήμη DDR 3GB και ρίχνει έναν ενεργό ψηφιοποιητή διπλής λειτουργίας και μια οθόνη αφής. Περισσότερο "

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΙΝΑΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Asus Eee Pad.

Οι λάτρεις δισκίων από σχιστόλιθο μπορούν επίσης να πάρουν μια κορυφαία κορυφή σε επερχόμενα φιλικά προς τον καταναλωτή δισκία, όπως το Asus Eee Pad και το ExoPC Slate, πηγαίνοντας στη σελίδα μας New Slate και Tablet Preview.