Πώς να εγκαταστήσετε το iTunes στα Windows

01 του 06

Εισαγωγή στο iTunes Install

Χάρη στην ηλικία που διαθέτουμε στο Internet, πολλά βασικά πακέτα λογισμικού δεν παρέχονται πλέον σε CD ή DVD από τους κατασκευαστές τους, τα οποία όμως προσφέρουν ως downloads. Αυτό συμβαίνει με το iTunes, το οποίο η Apple δεν περιλαμβάνει πλέον σε ένα CD όταν αγοράζετε iPod, iPhone ή iPad. Αντ 'αυτού, πρέπει να το κατεβάσετε δωρεάν από την ιστοσελίδα της Apple.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iTunes στα Windows και πώς να κάνετε τα πρώτα σας βήματα για να το ρυθμίσετε για χρήση με το iPod, το iPhone ή το iPad.

Ξεκινήστε κατεβάζοντας τη σωστή έκδοση του iTunes για τον υπολογιστή σας. Ο ιστότοπος πρέπει να ανιχνεύει αυτόματα ότι χρησιμοποιείτε υπολογιστή και να σας προσφέρουμε μια έκδοση των iTunes των Windows (ενώ αυτή η σελίδα χρησιμοποιείται για να σας ζητήσει να ελέγξετε ένα πλαίσιο εάν χρησιμοποιούσατε μια έκδοση 64-bit των Windows , τώρα μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα ).

Αποφασίστε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Apple και να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη τώρα".

Όταν το κάνετε αυτό, τα Windows θα σας ρωτήσουν εάν θέλετε να εκτελέσετε ή να αποθηκεύσετε το αρχείο. Είτε λειτουργεί για την εγκατάσταση του iTunes: το τρέξιμο θα το εγκαταστήσει αμέσως, η αποθήκευση θα σας επιτρέψει να το εγκαταστήσετε αργότερα. Εάν επιλέξετε να αποθηκεύσετε, το πρόγραμμα εγκατάστασης θα αποθηκευτεί στον προεπιλεγμένο φάκελο λήψεων (συνήθως "Downloads" σε πρόσφατες εκδόσεις των Windows).

02 του 06

Ξεκινήστε την εγκατάσταση του iTunes

Μόλις κατεβάσετε το iTunes, θα ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης (εάν επιλέξετε "run" στο τελευταίο βήμα) ή το πρόγραμμα εγκατάστασης θα εμφανιστεί στον υπολογιστή σας (αν επιλέξετε "save"). Εάν επιλέξετε "αποθήκευση", κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του εγκαταστάτη.

Όταν ο εγκαταστάτης αρχίσει να τρέχει, θα πρέπει να συμφωνήσετε να το εκτελέσετε και στη συνέχεια να περάσετε από μερικές οθόνες που συμφωνούν με τους όρους και τις προϋποθέσεις της iTunes. Συμφωνείτε όπου ενδείκνυται και κάντε κλικ στα επόμενα / τρέχοντα / συνεχόμενα κουμπιά (ανάλογα με το τι σας προσφέρει το παράθυρο).

03 του 06

Επιλέξτε Επιλογές εγκατάστασης

Αφού συμφωνήσετε με τους όρους και συνεχίσετε τα αρχικά, βασικά βήματα της διαδικασίας εγκατάστασης, το iTunes θα σας ζητήσει να επιλέξετε κάποιες επιλογές εγκατάστασης. Περιλαμβάνουν:

Όταν κάνετε τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση".

Μόλις το κάνετε αυτό, το iTunes θα περάσει από τη διαδικασία εγκατάστασης του. Θα δείτε μια γραμμή προόδου κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης που σας λέει πόσο κοντά είναι να γίνει. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί "Τέλος". Να το κάνεις.

Θα σας ζητηθεί επίσης να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τώρα ή αργότερα. με κάθε τρόπο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTunes αμέσως.

04 του 06

Εισαγωγή CD

Με το iTunes εγκατεστημένο, ίσως τώρα θέλετε να αρχίσετε να εισάγετε τα CD σας στη βιβλιοθήκη του iTunes. Η διαδικασία εισαγωγής τους θα μετατρέψει τα τραγούδια από τα CD σε αρχεία MP3 ή AAC. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα άρθρα:

05 του 06

Δημιουργία λογαριασμού iTunes

Εκτός από την εισαγωγή των δικών σας CD στη νέα βιβλιοθήκη του iTunes, ένα άλλο σημαντικό βήμα στη διαδικασία εγκατάστασης του iTunes είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού iTunes. Με έναν από αυτούς τους λογαριασμούς, μπορείτε να αγοράσετε ή να κατεβάσετε δωρεάν μουσική, εφαρμογές, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, podcasts και ηχητικά βιβλία από το iTunes Store.

Η εγκατάσταση ενός λογαριασμού iTunes είναι εύκολη και δωρεάν. Μάθετε πώς να το κάνετε εδώ .

06 του 06

Συγχρονίστε το iPod / iPhone σας

Μόλις προσθέσετε CD στη βιβλιοθήκη του iTunes και / ή δημιουργήσετε έναν λογαριασμό iTunes και αρχίσετε να κάνετε λήψη από το iTunes Store, είστε έτοιμοι να ρυθμίσετε το iPod, το iPhone ή το iPad στο iTunes και να το χρησιμοποιήσετε. Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο συγχρονισμού της συσκευής σας, διαβάστε το παρακάτω άρθρο:

Και, με αυτό, έχετε ρυθμίσει το iTunes, έχετε ρυθμίσει και συγχρονιστεί περιεχόμενο στη συσκευή σας, και είστε έτοιμοι να rock!