Πώς να διορθώσετε το Rockalldll.dll που δεν βρέθηκαν ή λείπουν τα σφάλματα

Οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα σφάλματα του rockalldll.dll μπορούν να εμφανιστούν στον υπολογιστή σας. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τρόπους που μπορεί να δείτε τα σφάλματα rockalldll.dll:

Τα μηνύματα λάθους Rockalldll.dll ενδέχεται να εμφανιστούν κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων, όταν ξεκινούν ή κλείνουν τα Windows ή ίσως ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας εγκατάστασης των Windows.

Το πλαίσιο του λάθους rockalldll.dll είναι ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα σας βοηθήσει κατά την επίλυση του προβλήματος.

Αιτία των σφαλμάτων του Rockalldll.dll

Τα σφάλματα του Rockalldll.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην αφαίρεση ή καταστροφή του αρχείου DLL του rockalldll.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα του rockalldll.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα μητρώου , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και αποτυχία υλικού .

Δεν θέλετε να το διορθώσετε μόνοι σας;

Εάν σας ενδιαφέρει να διορθώσετε μόνοι σας αυτό το πρόβλημα, συνεχίστε με την αντιμετώπιση προβλημάτων στην επόμενη ενότητα.

Διαφορετικά, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να διορθώσω τον υπολογιστή μου; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα του Rockalldll.dll

Σημαντικό: Μην κατεβάζετε το rockalldll.dll από μια τοποθεσία "DLL download". Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα . Εάν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του rockalldll.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του.

Σημείωση: Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος rockalldll.dll.

 1. Επαναφέρετε το rockalldll.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Η ευκολότερη πιθανή αιτία ενός αρχείου "missing" του rockalldll.dll είναι ότι το έχετε διαγράψει εσφαλμένα.
  1. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε διαγράψει κατά λάθος το rockalldll.dll αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, ίσως μπορέσετε να ανακτήσετε το rockalldll.dll με δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
  2. Σημαντικό: Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου αντιγράφου του rockalldll.dll με ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων είναι μια έξυπνη ιδέα μόνο εάν είστε σίγουροι ότι έχετε διαγράψει τον εαυτό σας το αρχείο και ότι δούλευε σωστά πριν το κάνατε αυτό.
 2. Εκτελέστε μια σάρωση για ιούς / κακόβουλα προγράμματα ολόκληρου του συστήματός σας . Ορισμένα σφάλματα του rockalldll.dll ενδέχεται να σχετίζονται με έναν ιό ή άλλη μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας που έχει καταστρέψει το αρχείο DLL. Είναι ακόμη πιθανό το σφάλμα του rockalldll.dll που βλέπετε να σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο.
 3. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Αν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα του rockalldll.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση, μια Επαναφορά Συστήματος θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.
 1. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο rockalldll.dll . Εάν το σφάλμα DLL του rockalldll.dll παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η επανεγκατάσταση του προγράμματος θα πρέπει να αντικαταστήσει το αρχείο.
  1. Σημαντικό: Δοκιμάστε το καλύτερο για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα. Η επανεγκατάσταση του προγράμματος που παρέχει το αρχείο rockalldll.dll, αν είναι δυνατόν, είναι μια πιθανή λύση σε αυτό το σφάλμα DLL.
 2. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για συσκευές υλικού που ενδέχεται να σχετίζονται με το rockalldll.dll. Εάν, για παράδειγμα, λαμβάνετε σφάλμα "Το αρχείο αρχείου rockalldll.dll λείπει" όταν αναπαράγετε ένα παιχνίδι βίντεο 3D, δοκιμάστε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας .
  1. Σημείωση: Το αρχείο rockalldll.dll μπορεί να σχετίζεται ή όχι με κάρτες γραφικών - αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα. Το κλειδί εδώ είναι να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο πλαίσιο του σφάλματος και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ανάλογα.
 3. Επιστρέψτε το πρόγραμμα οδήγησης σε μια προγενέστερη εγκατεστημένη έκδοση αν ξεκίνησαν τα σφάλματα του rockalldll.dll μετά την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης μιας συγκεκριμένης συσκευής υλικού.
 4. Εκτελέστε την εντολή sfc / scannow System File Checker για να αντικαταστήσετε ένα αρχείο που λείπει ή έχει καταστραφεί το αρχείο rockalldll.dll. Εάν το αρχείο DLL παρέχεται από τη Microsoft, το εργαλείο Έλεγχος αρχείων συστήματος θα πρέπει να το επαναφέρει.
 1. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Πολλά Service Pack και άλλα patches αντικαθιστούν ή ενημερώνουν ορισμένα από τα εκατοντάδες αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας. Το αρχείο rockalldll.dll θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μία από αυτές τις ενημερώσεις.
 2. Δοκιμάστε τη μνήμη σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Έχουμε αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα, αλλά η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι εύκολο να δοκιμαστούν και είναι τα πιθανότερα εξαρτήματα που ενδέχεται να προκαλέσουν σφάλματα του rockalldll.dll καθώς αποτυγχάνουν.
  1. Εάν το υλικό αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας, αντικαταστήστε τη μνήμη ή αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.
 3. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν η συγκεκριμένη συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων αρχείων rockalldll.dll παραπάνω δεν είναι επιτυχής, η εκτέλεση μιας εγκατάστασης επισκευής ή επισκευής εκκίνησης θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους.
 4. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε τα θέματα που σχετίζονται με το rockalldll.dll στο μητρώο. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την κατάργηση των μη έγκυρων καταχωρήσεων μητρώου του rockalldll.dll που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL.
  1. Σημαντικό: Σπανίως συνιστούμε τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου. Έχουμε συμπεριλάβει την επιλογή εδώ ως απόπειρα "έσχατης λύσης" πριν το επόμενο καταστροφικό βήμα.
 1. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Μια καθαρή εγκατάσταση των Windows θα διαγράψει τα πάντα από τη μονάδα σκληρού δίσκου και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα rockalldll.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
  1. Σημαντικό: Όλες οι πληροφορίες στη μονάδα σκληρού δίσκου θα διαγραφούν κατά την καθαρή εγκατάσταση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την καλύτερη προσπάθεια για να διορθώσετε το σφάλμα rockalldll.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό.
 2. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα ζήτημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα του rockalldll.dll. Μετά από μια καθαρή εγκατάσταση των Windows, το πρόβλημα DLL σας μπορεί να σχετίζεται μόνο με το υλικό.

Εφαρμόζεται σε

Το μήνυμα λάθους rockalldll.dll μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.