Πώς να επιλύσετε το Explorerframe.dll Δεν βρέθηκαν ή λείπουν τα σφάλματα

Ένας οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων για τα σφάλματα του Explorerframe.dll

Τα σφάλματα του Explorerframe.dll προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην αφαίρεση ή καταστροφή του αρχείου DLL του εξερευνητικού πλαισίου .

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σφάλματα του explorerframe.dll ενδέχεται να υποδεικνύουν ένα πρόβλημα μητρώου , ένα ζήτημα ιού ή κακόβουλου λογισμικού ή ακόμα και αποτυχία υλικού .

Μερικές φορές, τα σφάλματα του explorerframe.dll εμφανίζονται εξαιτίας ενός προγράμματος που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση ή την προσαρμογή των θεμάτων των Windows. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει τις ρυθμίσεις των Windows, έπρεπε να χειριστεί το αρχικό αρχείο explorerframe.dll, το οποίο τελικά προκάλεσε το σφάλμα DLL.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους τα μηνύματα σφάλματος του explorerframe.dll μπορεί να διατυπωθούν, ανάλογα με την αιτία του προβλήματος. Ακολουθούν μερικά κοινά σφάλματα του explorerframe.dll:

Explorerframe.dll Δεν βρέθηκε Το αρχείο explorerframe.dll λείπει. Αυτή η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή το explorerframe.dll δεν βρέθηκε. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής ενδέχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατή η εύρεση του [PATH] \ explorerframe.dll Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής [APPLICATION]. Απαιτείται ένα απαραίτητο στοιχείο: explorerframe.dll. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή [APPLICATION].

Τα μηνύματα σφάλματος Explorerframe.dll ενδέχεται να εμφανίζονται κατά τη χρήση ή την εγκατάσταση ορισμένων προγραμμάτων κατά την εκκίνηση ή την απενεργοποίηση των Windows ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας εγκατάστασης των Windows.

Σημειώνοντας σε ποιο σημείο εμφανίζεται το σφάλμα explorerframe.dll είναι ένα σημαντικό κομμάτι πληροφοριών που θα σας βοηθήσει κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Το μήνυμα σφάλματος explorerframe.dll μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ή σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το αρχείο σε οποιοδήποτε από τα λειτουργικά συστήματα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows XP και Windows 2000.

Πώς να επιλύσετε τα σφάλματα του Explorerframe.dll

Σημαντικό: Μην κατεβάζετε το explorerframe.dll από έναν από αυτούς τους δικτυακούς τόπους λήψης αρχείων DLL . Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η λήψη ενός αρχείου DLL είναι κακή ιδέα . Αν χρειάζεστε ένα αντίγραφο του explorerframe.dll, είναι καλύτερο να το αποκτήσετε από την αρχική, νόμιμη πηγή του.

Σημείωση: Ξεκινήστε τα Windows σε ασφαλή λειτουργία για να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα, εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Windows κανονικά λόγω του σφάλματος explorerframe.dll.

  1. Αποκαταστήστε το explorerframe.dll από τον Κάδο Ανακύκλωσης . Η ευκολότερη πιθανή αιτία του "ελλείποντος" αρχείου explorerframe.dll είναι ότι το λάβατε εσφαλμένα.
    1. Αν υποψιάζεστε ότι έχετε διαγράψει κατά λάθος το explorerframe.dll αλλά έχετε ήδη αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης, ενδέχεται να μπορείτε να ανακτήσετε το explorerframe.dll με δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων .
    2. Σημαντικό: Η ανάκτηση ενός διαγραμμένου αντιγράφου του explorerframe.dll με ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων είναι μια έξυπνη ιδέα μόνο εάν είστε σίγουροι ότι έχετε διαγράψει το αρχείο και ότι αυτό δουλεύει σωστά προτού το κάνατε.
  2. Σαρώστε ολόκληρο τον υπολογιστή σας για ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα . Ορισμένα σφάλματα του explorerframe.dll ενδέχεται να σχετίζονται με κάποιο είδος λοίμωξης malware στον υπολογιστή σας που έχει καταστρέψει το αρχείο DLL.
    1. Είναι ακόμη πιθανό το σφάλμα explorerframe.dll που βλέπετε να σχετίζεται με ένα εχθρικό πρόγραμμα που μεταμφιέζεται ως αρχείο.
  3. Εκτελέστε την εντολή sfc / scannow για να αντικαταστήσετε ένα αρχείο που λείπει ή είναι διεφθαρμένο του αρχείου explorerframe.dll.
    1. Ευτυχώς, το αρχείο explorerframe.dll παρέχεται από τη Microsoft σε τουλάχιστον ορισμένες εκδόσεις των Windows, ώστε το εργαλείο System File Checker (η εντολή sfc) να το επαναφέρει.
    2. Σημαντικό: Αυτή είναι η πιο πιθανή λύση για ένα σφάλμα του εξερευνητήframe.dll που λείπει ή δεν βρέθηκε. Καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, αφού βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας δεν έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό.
  1. Χρησιμοποιήστε την Επαναφορά Συστήματος για να αναιρέσετε τις πρόσφατες αλλαγές συστήματος . Εάν υποψιάζεστε ότι το σφάλμα του explorerframe.dll προκλήθηκε από μια αλλαγή που έγινε σε ένα σημαντικό αρχείο ή διαμόρφωση και ο έλεγχος αρχείων συστήματος δεν βοήθησε, μια επαναφορά συστήματος θα πρέπει να επιλύσει το πρόβλημα.
  2. Επανεγκαταστήστε το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το αρχείο explorerframe.dll . Εάν το σφάλμα DLL του explorerframe.dll παρουσιάζεται όταν χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, η επανεγκατάσταση του προγράμματος θα πρέπει να αντικαταστήσει το αρχείο.
    1. Αυτό το βήμα είναι πολύ χρήσιμο για την αντικατάσταση των αρχείων DLL που δεν παρέχονται από τη Microsoft, αλλά θα μπορούσε να βοηθήσει με το πρόβλημα explorerframe.dll εάν αυτό το πρόγραμμα παρέχει επίσης ένα αντίγραφο του αρχείου και οι προηγούμενες ιδέες αντιμετώπισης προβλημάτων δεν ήταν επιτυχείς.
  3. Αντιγράψτε το αρχείο explorerframe.dll από ένα φάκελο αντιγράφων ασφαλείας . Τα Windows θα πρέπει να έχουν ένα αντίγραφο ασφαλείας του explorerframe.dll σε τουλάχιστον ένα φάκελο ή δύο, αν βρίσκεστε σε έκδοση 64 bit των Windows:
    1. Το% windir% \ WinSxS \ amd64 ... \ dwmapi.dll μπορεί να αντιγραφεί στο % windir% \ System32 \ .
    2. Το% windir% \ WinSxS \ x86 ... \ dwmapi.dll μπορεί να αντιγραφεί στο % windir% \ SysWOW64 \.
    3. Μόλις μπείτε μέσα σε έναν από αυτούς τους φακέλους, πείτε το "amd64", εντοπίστε και αντιγράψτε το αρχείο explorerframe.dll και, στη συνέχεια, επικολλήστε το στο φάκελο "System32". Το ίδιο ισχύει και για το φάκελο "x86" και "SysWOW64".
    4. Σημείωση: Ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να βρείτε ένα άλλο αντίγραφο του explorerframe.dll είναι να αναζητήσετε ολόκληρο τον υπολογιστή σας για το αρχείο. Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο αναζήτησης αρχείων όπως το Everything είναι πραγματικά χρήσιμο σε αυτή την περίπτωση επειδή πρέπει να βρείτε την πιο ενημερωμένη έκδοση αυτού του αρχείου DLL που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το πρόγραμμα εξετάζοντας τους αριθμούς έκδοσης στα διάφορα "WinSxS" φακέλους.
  1. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης για συσκευές υλικού που ενδέχεται να σχετίζονται με το explorerframe.dll. Εάν, για παράδειγμα, λαμβάνετε σφάλμα "Το αρχείο explorerframe.dll λείπει", όταν αναπαράγετε ένα παιχνίδι βίντεο 3D, δοκιμάστε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα γραφικών σας .
    1. Σημείωση: Το αρχείο explorerframe.dll μπορεί να σχετίζεται ή όχι με κάρτες γραφικών - αυτό ήταν απλώς ένα παράδειγμα. Το κλειδί εδώ είναι να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στο πλαίσιο του σφάλματος και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα ανάλογα.
  2. Επιστρέψτε το πρόγραμμα οδήγησης σε μια προγενέστερη εγκατεστημένη έκδοση αν ξεκινήσει το σφάλμα explorerframe.dll μετά την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης μιας συγκεκριμένης συσκευής υλικού.
  3. Εγκαταστήστε τις διαθέσιμες ενημερώσεις των Windows . Πολλά Service Pack και άλλα patches αντικαθιστούν ή ενημερώνουν ορισμένα από τα εκατοντάδες αρχεία DLL που διανέμονται από τη Microsoft στον υπολογιστή σας. Το αρχείο explorerframe.dll θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε μία από αυτές τις ενημερώσεις.
  4. Επισκευάστε την εγκατάσταση των Windows . Εάν η συγκεκριμένη συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων του εξερευνητικού προγράμματος explorerframe.dll παραπάνω δεν είναι επιτυχής, η εκτέλεση μιας διαδικασίας ανανέωσης, εκκίνησης ή επισκευής (ανάλογα με την έκδοση των Windows) θα πρέπει να επαναφέρει όλα τα αρχεία DLL των Windows στις εκδόσεις εργασίας τους.
  1. Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου για να επιδιορθώσετε τα θέματα που σχετίζονται με το explorerframe.dll στο μητρώο. Ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει με την κατάργηση μη έγκυρων εγγραφών του registry explorerframe.dll που ενδέχεται να προκαλούν το σφάλμα DLL.
    1. Σημαντικό: Σπάνια προτείνω τη χρήση προγραμμάτων καθαρισμού μητρώου. Έχω συμπεριλάβει την επιλογή εδώ μόνο σε περίπτωση που αποδειχθεί χρήσιμη, οπότε θα μπορούσατε να αποφύγετε τις πιο δύσκολες δοκιμές και τις επιλογές τελευταίας επιλογής παρακάτω.
  2. Δοκιμάστε τη μνήμη σας και στη συνέχεια δοκιμάστε τον σκληρό σας δίσκο . Έχω αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της αντιμετώπισης προβλημάτων υλικού στο τελευταίο βήμα, αλλά η μνήμη και ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας είναι σχετικά εύκολο να δοκιμαστούν και είναι τα πιθανότερα εξαρτήματα που προκαλούν σφάλματα του explorerframe.dll καθώς αποτυγχάνουν.
    1. Εάν το υλικό αποτύχει σε οποιαδήποτε από τις δοκιμές σας, αντικαταστήστε τη μνήμη ή αντικαταστήστε το σκληρό δίσκο το συντομότερο δυνατό.
  3. Εκτελέστε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows . Μια καθαρή εγκατάσταση θα διαγράψει τα πάντα και θα εγκαταστήσει ένα νέο αντίγραφο των Windows. Εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν διορθώσει το σφάλμα explorerframe.dll, αυτό θα πρέπει να είναι η επόμενη πορεία δράσης σας.
    1. Σημαντικό: Για να είναι σαφές, όλα τα δεδομένα στη μονάδα στην οποία έχετε εγκαταστήσει τα Windows θα διαγραφούν κατά τη διάρκεια μιας καθαρής εγκατάστασης, οπότε φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για σημαντικά αρχεία, αν είστε σε θέση. Προφανώς, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να διορθώσετε το σφάλμα του explorerframe.dll χρησιμοποιώντας ένα βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν από αυτό πριν κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση.
  1. Αντιμετώπιση προβλημάτων για ένα άγνωστο πρόβλημα υλικού αν εξακολουθούν να υπάρχουν σφάλματα του explorerframe.dll.
    1. Μια καθαρή εγκατάσταση των Windows είναι μια νέα αρχή στην πλευρά του λογισμικού από την αντιμετώπιση προβλημάτων. Έτσι, δυστυχώς, αν αυτό δεν λειτούργησε, το πρόβλημα DLL σας πρέπει να σχετίζεται με το υλικό.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Να είστε βέβαιος να μου πείτε το ακριβές μήνυμα σφάλματος explorerframe.dll που λαμβάνετε και ποια βήματα, αν υπάρχουν, που έχετε ήδη λάβει για να το επιλύσετε.

Εάν δεν ενδιαφέρεστε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακόμα και με βοήθεια, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορώ να βρω τον υπολογιστή μου σταθερό; για μια πλήρη λίστα των επιλογών υποστήριξης σας, καθώς και για βοήθεια με τα πάντα, όπως το να υπολογίσετε τα έξοδα επισκευής, να αφαιρέσετε τα αρχεία σας, να επιλέξετε μια υπηρεσία επισκευής και πολλά άλλα.