Οι 10 καλύτεροι προσαρμογείς USB Wi-Fi που αγοράζουν το 2018

Αποκτήστε εύκολα τη σύνδεση Wi-Fi με αυτούς τους ασύρματους προσαρμογείς

Υπάρχουν λίγα στοιχεία που εστιάζουν στην τεχνολογία περισσότερο απαραίτητα στο σπίτι από έναν υπολογιστή και μια γρήγορη σύνδεση στο Internet. Ανεξάρτητα από το πόσο ακριβό ή φιλικό προς τον προϋπολογισμό ο υπολογιστής είναι, έχοντας μια καλή σύνδεση στο Internet στο σπίτι είναι ένα ουσιαστικό μέρος της διαμονής σε επαφή με τον κόσμο. Αν ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει ενσωματωμένη σύνδεση Wi-Fi (και δεν υπάρχουν πολλά παλαιότερα μηχανήματα), υπάρχουν πολλά USB προσαρμογείς Wi-Fi που κυκλοφορούν στην αγορά για να σας κάνουν online. Είτε κάνετε streaming Netflix, περιήγηση στο Web ή αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού, υπάρχει ένας προσαρμογέας εκεί έξω για όλους.

Συμβατό με υπολογιστές με Windows και Mac, ο ασύρματος προσαρμογέας Wi-Fi διπλής ζώνης USB Net-Dyn είναι μια εξαιρετική επιλογή για την προσθήκη Wi-Fi σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες των 2.4GHz και των 5GHz, το Net-Dyn είναι ικανό να φτάνει και να καλύπτει μια περιοχή περίπου 100 μέτρων, ενώ εξακολουθεί να προσφέρει την πιο γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης. Φτάνοντας ταχύτητες μέχρι 300Mbps, η προσθήκη της σύνδεσης 802.11n εγγυάται μια αγορά που προστατεύεται στο μέλλον.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι ένα γρήγορο. Απλά συνδέστε το Net-Dyn στον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης (μόνο για Windows) και συνδεθείτε στο Internet. Υποστηριζόμενα από όλους τους δρομολογητές WLAN, υπάρχουν επιλογές σύνδεσης WPA / WPA2 / WEP, γεγονός που διασφαλίζει ότι το Net-Dyn λειτουργεί με σχεδόν οποιονδήποτε παροχέα Internet στις ΗΠΑ. Επιπλέον, το Net-Dyn παρέχει εγγύηση διάρκειας ζωής μαζί με το λογισμικό ρουτίνας και τις ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης.

Κυκλοφόρησε το 2014, το Panda Wireless PAU06 προσφέρει βαθμολογία 4,2 στα 5 αστέρων στο Amazon, χάρη σε μια φανταστική τιμή και αστρική απόδοση. Η αναβάθμιση οποιουδήποτε υπολογιστή στο πρότυπο 802.11n φιλικό προς το μέλλον σημαίνει ότι η μέγιστη ταχύτητα δεδομένων μπορεί να φτάσει τα 300Mbps στη σύνδεση. Επιπλέον, υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω με το 802.11g στη ζώνη 2.4GHz για να εξασφαλιστεί σταθερή σύνδεση, ανεξάρτητα από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου.

Αξιοποιώντας την τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, το Panda λειτουργεί για να κρατήσει τον εαυτό του στο παρασκήνιο, ώστε να μην καταλαμβάνει πάρα πολύ τη μπαταρία του φορητού σας υπολογιστή. Πέρα από την μπαταρία, ένα κουμπί WPS λειτουργεί για να συνδέει γρήγορα τον υπολογιστή και το PAU06 χωρίς κεφαλαλγία για τον χρήστη. Το Panda είναι συμβατό με τα Windows 10, καθώς και με το Mac OS και διάφορα συστήματα Linux. Παρέχονται επίσης σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας για να παρέχουν στον χρήστη ειρήνη στο μυαλό μέσω των προτύπων κρυπτογράφησης WEP, WPA και WPA 128bit.

Ο σχεδιασμός των τεσσάρων κεραιών του προσαρμογέα TRENDnet TEW-809UB μπορεί να φαίνεται λίγο "πάρα πολύ" για κάποιους αγοραστές, αλλά σίγουρα δεν είναι παρά το μάτι. Οι ισχυρές κεραίες προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες όπως η τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων που υπερέχουν στο χειρισμό πολλών χρηστών του Διαδικτύου που συνδέονται ταυτόχρονα χωρίς παρεμβολή στην απόδοση του δικτύου. Οι κεραίες είναι ανεξάρτητα ρυθμιζόμενες, έτσι ώστε να μπορείτε να τσιμπήσετε με κάθε ένα για να αυξήσετε αποτελεσματικά το φάσμα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας.

Είναι σε θέση να παρέχει ταχύτητες μέχρι 1300Mbps στο πρότυπο 802.11ac ή έως 600Mbps στο πρότυπο 802.11n. Η συμπερίληψη του τελευταίου επιτρέπει στο TEW-809UB να παραμείνει ανθεκτικό στο μέλλον για τα επόμενα χρόνια. Παρόλο που μπορεί να είναι εσφαλμένη η εμφάνιση του δρομολογητή, το φάσμα του ανταγωνισμού είναι ίσο με εκείνο ορισμένων δρομολογητών (μπορείτε να τράπεζα σε απόσταση μεγαλύτερη από 100 μέτρα από την απόσταση πριν από την υποβάθμιση του σήματος).

Με ένα μοναδικό dual-winged design, το Asus USB-AC68 είναι ένας από τους καλύτερους προσαρμογείς Wi-Fi που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Διαθέτοντας αναδιπλούμενες εξωτερικές κεραίες για να παρέχουν βελτιωμένη λήψη για φορητούς υπολογιστές όταν είναι ανοιχτές (και εύκολη μεταφορά και φορητότητα όταν είναι κλειστές), το Asus προσφέρει εξαιρετικό εύρος και ταχύτητα. Χρησιμοποιώντας τις ισχυρές τεχνολογίες κεραίας MIMO (πολλαπλών εισόδων, πολλαπλών εξόδων) 3x4, οι διπλές ζεύξεις εξωτερικών κεραιών τριών θέσεων με εσωτερική κεραία για σύνδεση μεγάλου εύρους. Εκτενίζοντας τόσο τη ζώνη 2.4GHz (600Mbps) όσο και τη ζώνη των 5GHz (1300Mbps), η Asus είναι περισσότερο από έτοιμη να αντιμετωπίσει καθήκοντα με μεγάλο εύρος ζώνης.

Επιπλέον, η αυξημένη δαπάνη έχει ως αποτέλεσμα χαρακτηριστικά όπως το AiRadar και η τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων που δημιουργούν εκτεταμένη κάλυψη, δυναμική αύξηση της ταχύτητας και βελτιωμένη σταθερότητα ενώ είναι σε απευθείας σύνδεση. Για να συνδεθείτε, απλά συνδέστε το σε μια θύρα USB 3.0 στον υπολογιστή σας ή στη βάση που φτάνει με το Asus. Η βάση της επιφάνειας εργασίας επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση μέσα και γύρω από τον υπολογιστή για να βρει την καλύτερη θέση σήματος, ενώ οι επιλογές μόνο για USB περιορίζουν την προσέγγιση.

Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015, ο ασύρματος προσαρμογέας nano USB της TP-Link T1U είναι μια συμπαγής επιλογή που κοστίζει ακριβώς το δικαίωμα. Ως επιλογή μόνο 5 GHz, το T1U παραλείπει τη ζώνη 2,4 GHz, αλλά προσφέρει ταχύτητα έως και 433 Mbps χρησιμοποιώντας το πρότυπο 802.11ac που προστατεύεται στο μέλλον. Επιπλέον, το T1U παραλείπει την ταχύτερη ταχύτητα μεταφοράς USB 3.0 που συναντάται σήμερα στις ακριβότερες επιλογές, αλλά η εστίαση είναι πραγματικά στις ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων.

Ως μικρότερο dongle, υπάρχει ένα ελάχιστο χτύπημα στην περιοχή, έτσι ώστε να κολλήσει κοντά στον ασύρματο ή ενσύρματο δρομολογητή / μόντεμ θα προσφέρει μέγιστη απόδοση. Η εγκατάσταση είναι επίσης εύκολη, χάρη στο σχεδιασμό plug-and-play που απαιτεί ελάχιστες ρυθμίσεις, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα στο οποίο εργάζεστε. Μόλις είστε συνδεδεμένοι, υπάρχει προχωρημένη ασφάλεια με πρότυπα κρυπτογράφησης WEP, WPA και WPA2 64/128-bit για ειρήνη κατά τη διάρκεια της σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι το μικρό μέγεθος δεν παρεμβαίνει σε άλλες θύρες.

Δημοσιεύθηκε το 2013, ο προσαρμογέας Wi-Fi AC1200 WUSB6300 της Linksys Dual-Band είναι ο έλεγχος του χρόνου με την εξαιρετική απόδοση και τις ταχύτητες παιχνιδιών με αστραπιαία ταχύτητα. Με ταχύτητες μέχρι 867Mbps στο δίκτυο 802.11ac 5GHz ή έως και 300Mbps στη ζώνη 802.11n 2.4GHz, το Linksys είναι περισσότερο από έτοιμο για τυχερά παιχνίδια για πολλούς παίκτες οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με υποστήριξη για όλους τους δρομολογητές 802.11ac, σημεία πρόσβασης και extenders, το Linksys υποστηρίζει μέχρι και κρυπτογράφηση 128 bit μέσω των προτύπων WEP, WPA και WPA2.

Το Linksys συνεργάζεται με όλες τις πλατφόρμες των Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7, Window 8 και Windows 10, για μέγιστη χρήση τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Πέρα από τα παιχνίδια, η μέγιστη ταχύτητα 1200Mbps είναι ιδανική για streaming βίντεο Netflix ή Hulu HD, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια. Παρόλο που μπορεί να είναι μία από τις παλαιότερες διαθέσιμες επιλογές, το WUSB6300 εξακολουθεί να υπεραποδίδει περισσότερες τρέχουσες επιλογές και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που έχουν δίκιο.

Κυκλοφόρησε στα τέλη του 2014, ο προσαρμογέας D-Link Systems AC1900 Ultra Wi-Fi USB 3.0 παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Star Death στα Star Wars . Ο προσαρμογέας σχήματος σφαίρας συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω ενός ιδιόκτητου καλωδίου USB τριών ποδιών. Σε μεγέθη 3,2 x 3,2 x 3,2 ίντσες, η D-Link μπορεί να είναι καλύτερα συνδεδεμένη με το μέγεθος με μια μπάλα μπέιζμπολ ή τένις για να δώσει μια καλή ιδέα για το πόσο "μεγάλο" θα είναι στο γραφείο σας. Με εξαιρετική σχεδίαση, η D-Link παρέχει απόδοση έως και 1300Mbps σε δίκτυο 5GHz και μέχρι 600Mbps σε δίκτυο 2.4GHz. Η ευέλικτη τεχνολογία επιτρέπει στο D-Link να είναι συμβατό με τα δίκτυα 802.11 / n / g / a.

Η D-Link έχει προηγμένη τεχνολογία SmartBeam της D-Link (γνωστή και ως beamforming), η οποία βελτιώνει την κάλυψη κατευθύνοντας κατευθείαν το σήμα δικτύου μεταξύ ενός δρομολογητή και του προσαρμογέα DWA-192. Επιπλέον, η συμπερίληψη της λειτουργίας μεταφοράς USB 3.0 επιτρέπει στο χρήστη να μεταφέρει δεδομένα περισσότερο από 10 φορές ταχύτερα από την απόδοση USB 2.0. Συνολικά, ενώ είναι λίγο στην ακριβή πλευρά, είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Είτε ψάχνετε για ροή βίντεο, περιηγηθείτε στο Web είτε φιλοξενούντε μια ηλεκτρονική τηλεδιάσκεψη, το Glam Hobby AC600 USB Wi-Fi dongle είναι έτοιμο για δράση. Η συσκευή προσφέρει φανταστικές δυνατότητες ταχύτητας (συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας σύνδεσης 600Mbps που εκτελείται 3 φορές ταχύτερα από τους προσαρμογείς Wireless N παρόμοιων τιμών). Είναι ικανό να εργάζεται στη ζώνη 5GHz για μέγιστη ταχύτητα σύνδεσης 433Mbps (150Mbps στα 2.4GHz) και η υποστήριξη είναι διαθέσιμη τόσο για Windows 10 όσο και για Mac OS (η πρώτη απαιτεί λήψη λογισμικού από την ιστοσελίδα Glam Hobby).

Το Glam Hobby, με μήκος μόλις 22mm, είναι ένας εξαιρετικός και έξυπνος τρόπος για να προσθέσετε μια σύνδεση 5GHz σε ένα φορητό ή γραφείο σε ένα μικρό πακέτο (και σε μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή). Ενώ η παράλειψη του 802.11n είναι αξιοσημείωτη, το Glam Hobby το κάνει με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως η δημιουργία ενός hotspot Wi-Fi για πρόσθετες κινητές συσκευές όποτε υπάρχει ενσύρματη σύνδεση στο internet.

Αυτός ο προσαρμογέας Wi-Fi USB από το EDIMAX έχει διπλή λειτουργία για έναν προσαρμογέα. Πρώτον, σας προσφέρει Wi-Fi συνδεσιμότητα όπου δεν υπήρχε πριν, χωρίς να καταλαμβάνουν σχεδόν καθόλου χώρο. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι 1,2 ίντσες μακρύ, που σημαίνει ότι δεν θα εκτοξευθεί από τον υπολογιστή σας σαν ένα άσχημο πληγή αντίχειρα. Δεύτερον, σας προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα της ενίσχυσης της ταχύτητας μεταφοράς ακόμη και του πιο σύγχρονου πρωτοκόλλου Wi-Fi Macbook, δίνοντάς σας συνδεσιμότητα 802.11c, η οποία μεταφράζεται σε 433 Mbps (ή ταχύτητα 5 GHz). Χρησιμοποιεί αυτή τη συχνότητα μετάδοσης 5 GHz χωρίς παρεμβολές, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα μέσω σύνδεσης Wi-Fi χωρίς θόρυβο ή διακοπές.

Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα επίπεδα κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των WEP64, WPA, WPA2 και 802.11x, ώστε να γνωρίζετε ότι η συνδεσιμότητα με το δίκτυό σας θα είναι ασφαλής σύμφωνα με τα πρότυπα του κλάδου. Έρχεται με έναν εύκολο οδηγό ρύθμισης που έχει σχεδιαστεί για Mac, οπότε μόλις το ξεκινήσετε, βασικά γίνεται plug-and-play.

Το Netgear N300 θα σας προσφέρει την τυπική σύνδεση 802.11n, δίνοντάς σας ταχύτητες μέχρι 300 Mbps, τα οποία θα κάνουν τη δουλειά για σχεδόν οποιοδήποτε δίκτυο και όλες τις πιο βασικές λειτουργίες. Λειτουργεί σε ζώνη συχνοτήτων 2,4 GHz, οπότε δεν είναι τόσο ασήμαντη όσο αυτή που θα λειτουργούσε, ας πούμε 5 GHz, αλλά πάλι αυτό δεν είναι τεράστιο σοκ.

Οι συνήθεις χαρακτήρες κρυπτογράφησης είναι επίσης εδώ: τόσο τα WPA όσο και το WEP. Είναι συμβατό με τα Windows, Mac OSX και Linux. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι ακριβώς αυτό που θα αναζητούσατε και θα περιμένατε σε έναν προσαρμογέα Wi-Fi, αλλά το επιπλέον χαρακτηριστικό που το ξεχωρίζει για αυτήν την υποδοχή στη λίστα είναι η δυνατότητα τόσο να συνδέσετε απευθείας στο φορητό σας υπολογιστή, και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο επέκτασης που περιλαμβάνεται και να σταθείτε για να το τοποθετήσετε όρθια σαν μια κεραία για να βελτιώσετε το σήμα. Αυτό είναι υπέροχο γιατί μπορείτε να πετάξετε τη συσκευή μόνο στην τσάντα για φορητούς σας υπολογιστές για την συμβατότητα Wi-Fi σε λειτουργία και αφήστε το doc στο σπίτι για να αυξήσετε το σήμα όταν βρίσκεστε στο γραφείο σας. Είναι αρκετά ευέλικτο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .