Οι 10 καλύτερες οθόνες 4Κ που θα αγοράσουν το 2018

Δείτε τι είναι η φασαρία για τα γραφικά υψηλής ευκρίνειας

Θέλετε να βελτιώσετε την εμπειρία του υπολογιστή σας αναβαθμίζοντας σε μια οθόνη 4K; Είτε κάνετε streaming Netflix είτε βρίσκεστε στη μέση ενός παιχνιδιού έντονου σκοπευτή πρώτου προσώπου (FPS), μια οθόνη 4K θα παρέχει γραφικά εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας, τα οποία είναι καθαρά και ζωντανά. Αλλά, όπως και κάθε αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, η απόφαση να αγοράσετε μια οθόνη 4K θα εξαρτηθεί από πολλές μεταβλητές, κυρίως από την τιμή (μπορεί να είναι αρκετά απότομες). Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε επιλέξει τις καλύτερες 4K οθόνες που είναι διαθέσιμες σήμερα, έτσι ώστε αν θέλετε να χτυπήσετε τον προϋπολογισμό σας, οι επιλογές μας θα κάνουν τα γραφικά του υπολογιστή σας να πάνε από το χέρι μέχρι την ώρα.

Διαθέσιμο με την τεχνολογία FreeSync (αυτό σημαίνει ότι επεκτείνει το ρυθμό ανανέωσης για να αποφευχθεί το σχίσιμο της οθόνης), η οθόνη 27 ιντσών LG 27UD58-B 27 ιντσών είναι το καλύτερο που μπορείτε να φτάσετε χωρίς να ξοδέψετε ένα χέρι και ένα πόδι. Σχεδιασμένο με γνώμονα τους gamers, η ανάλυση 3840 x 2160 pixel προσφέρει περισσότερο από τέσσερις φορές την ανάλυση Full HD και έχει πάνω από 8,3 εκατομμύρια pixels στην οθόνη. Πέρα από τα παιχνίδια, οι λάτρεις του multitasking θα βρουν μια χρήση για το Screen Split 2.0, το οποίο επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή πολλαπλών παραθύρων, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων διαφορετικών επιλογών εικόνας σε εικόνα (PIP).

Εξοπλισμένο με οθόνη 4 ιντσών 27 ιντσών, το ViewSonic VP2780 είναι ιδανική επιλογή παρακολούθησης για τους λάτρεις της Apple. Προσφέροντας προηγμένες τεχνολογίες χρώματος, όπως το τρισδιάστατο 3D, η ViewSonic υποστηρίζει πάνω από 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα. Είναι χτισμένο με δημιουργικούς τύπους και η ανώτερη χρωματική ακρίβεια είναι ιδανική για τη δημιουργία περιεχομένου, το σχεδιασμό γραφικών και άλλες επαγγελματικές εφαρμογές. Για τους ιδιοκτήτες υπολογιστών Mac, η απώλεια των μόνιτορ της Apple της Apple, που είναι έτοιμοι για Thunderbolt, άφησε μια τρύπα που η ViewSonic συμβάλλει στη συμπλήρωση με το DisplayPort 1.2a και τη συνδεσιμότητα HDMI 2.0 με αντοχή στο μέλλον σε ρυθμό καρέ 60Hz για ομαλή απόδοση στην οθόνη. Επιπλέον επιλογές όπως η λειτουργία πολλαπλών εικόνων σημαίνει ότι μπορούν να εμφανιστούν ταυτόχρονα τέσσερις ταυτόχρονες πηγές βίντεο (εδώ υπάρχει επίσης εικόνα σε εικόνα).

Αν ψάχνετε για κάποιο σοβαρό δρόμο για gaming, ελέγξτε την οθόνη Acer Predator XB271HK 27 ιντσών 4K. Υπάρχουν δύο ενσωματωμένα ηχεία (το καθένα έχει δυο βατ), έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ενσωματωμένο ήχο ή να προσφέρουν τη δική τους εμπειρία ηχείων από τρίτους για αληθινά βυθιζόμενα παιχνίδια. Πέρα από τον ήχο, το ErgoStand προσφέρει ένα εργονομικά φιλικό σχεδιασμό με περιστροφή, κλίση, περιστροφή και κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω για την εύρεση της πιο άνετης οπτικής γωνίας. Με την εργονομία, η ενσωμάτωση της τεχνολογίας G-Sync της NVIDIA συμβάλλει στη συγχρονισμό του ρυθμού ανανέωσης του Acer με εκείνον της GPU του υπολογιστή για να εξαλείψει την υστέρηση εισόδου για ομαλότερο gameplay. Επιπλέον, οι παίκτες θα εκτιμήσουν το χρόνο απόκρισης των 4ms, καθώς και το EyeProtect της Acer για τη συμβολή στη μείωση της κούρασης των ματιών κατά τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιών μαραθωνίου.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών υψηλής τεχνολογίας .

Διαθέτοντας μια οθόνη 43 ιντσών με έναν πίνακα IPS 10-bit, η τεράστια οθόνη BDM4350UC 4K της Philips είναι μια μεγάλη επιλογή για όλους τους σκοπούς. Διαθέτοντας χρόνο απόκρισης 5ms, υπάρχει επίσης μια σειρά από συνδέσεις, όπως γρήγορη φόρτιση, τέσσερις θύρες USB 3.0, δύο θύρες οθόνης, δύο θύρες HDMI 2.0 με MHL και είσοδο / έξοδο ήχου. Το τελευταίο είναι το πιο αξιοσημείωτο δεδομένου ότι η Philips περιλαμβάνει διπλά ηχεία επτά-watt ενσωματωμένα. Το μεγάλο μέγεθος προσαρμόζεται κατάλληλα με το MultiView, το οποίο επιτρέπει στην οθόνη να χωριστεί σε τέσσερις ξεχωριστές οθόνες Full HD (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εικόνας σε εικόνα για περισσότερους τρόπους χρήσης του χώρου). Η γωνία προβολής των 178 μοιρών επιτρέπει την προβολή της οθόνης 43 ιντσών από σχεδόν οποιαδήποτε πλευρά, παρέχοντας ταυτόχρονα φωτεινά χρώματα για φωτογραφίες, ταινίες, περιήγηση στο Web και επαγγελματικές εφαρμογές όπου η ακρίβεια χρώματος είναι κρίσιμη.

Η εμφάνιση της οθόνης Asus PG278QR 27 ιντσών 4K είναι απλά δροσερή: Η βάση της προσφέρει ένα κυκλικό LED που ανάβει ή παλλόει ένα ζεστό κόκκινο χρώμα. Πέρα από τα βλέμματα, το Asus περιλαμβάνει τη λειτουργία G-SYNC της NVIDIA για συγχρονισμό των ρυθμών καρέ με μια GPU υπολογιστή (και λειτουργεί πολύ καλά με ένα χρόνο απόκρισης 1ms που υπερχρονίζεται σε ρυθμό καρέ 165Hz). Επιπρόσθετα, οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από τις βελτιστοποιημένες προεπιλογές για τους σκοπευτές πρώτου προσώπου (FPS), τη στρατηγική σε πραγματικό χρόνο και τα αγωνιστικά παιχνίδια για βελτιωμένο gameplay. Τα προηγούμενα τυχερά παιχνίδια, τα 16,7 εκατομμύρια διαθέσιμα χρώματα επιτρέπουν στους επαγγελματίες σχεδιαστές και τους φωτογράφους να παράγουν ζωντανή δουλειά. Και με ατρακτίδια 6mm, το Asus μπορεί να κλίσει έως και 25 μοίρες, συν το στροφέα και το περιστρεφόμενο, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια άνετη γωνία θέασης.

Είτε πρόκειται για επεξεργασίες βίντεο υψηλής ποιότητας, παιχνίδια ή περιήγηση στο Web, η επαγγελματική οθόνη Asus ProArt PA329Q 4K UHD είναι μια εξαιρετική επιλογή. Σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων, το ProArt έχει στο μυαλό τους φωτογράφους, γραφίστες και συντάκτες ταινιών καθώς προσφέρει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για πραγματική αναπαραγωγή χρωμάτων με πάνω από 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα για εμφάνιση. Πέρα από την αναπαραγωγή χρωμάτων, ο πίνακας 3840 x 2160 προσφέρει 138 εικονοστοιχεία ανά ίντσα ή σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την πυκνότητα των pixel και 300 τοις εκατό περισσότερο χώρο εργασίας στην οθόνη σε σχέση με τις οθόνες Full HD 1080p αντίστοιχου μεγέθους.

Στο πίσω μέρος της οθόνης υπάρχουν πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το DisplayPort 1.2, το mini DisplayPort 1.2 και τέσσερις είσοδοι HDMI 2.0, καθώς και ένας αναγνώστης καρτών 9 σε 1 για κάρτες μνήμης και διάφορα περιφερειακά. Τα πρόσθετα όπως η εικόνα σε εικόνα και η εικόνα με τη φωτογραφία σάς επιτρέπουν να εντοπίσετε και να δείτε ταυτόχρονα πολλαπλές πηγές UHD των 4K, αλλάζοντας εύκολα μεταξύ τους με ήχο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Δημιουργημένο με δημιουργικούς τύπους, το BenQ PD3200U είναι μια όμορφη οθόνη 4 ιντσών 32 ιντσών που διαθέτει ζωντανά χρώματα και ιδανικές γωνίες θέασης. Με λειτουργίες όπως Darkroom, σχεδιασμός με υπολογιστή και κατασκευή με υπολογιστή (CAD / CAM) και Animation, η BenQ διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο ρυθμίσεων οθόνης που μπορεί να προσφέρει ένα πιο αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας, όλα με εκπληκτική χρωματική ακρίβεια. Πέρα από τις διάφορες λειτουργίες, το BenQ επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν και να ελέγχουν περιεχόμενο σε δύο ξεχωριστά συστήματα PC σε μία οθόνη με ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός γίνεται για κλίση, περιστροφή και περιστροφή της οθόνης για να βρεθεί ο τέλειος προσανατολισμός τόσο σε κάθετη όσο και σε οριζόντια λειτουργία. Καλά εξοπλισμένο με θύρες και ισχυρό περίπτερο, η BenQ είναι μια οθόνη ονείρου δημιουργικού.

Όχι μόνο η οθόνη LCD Dell S2817Qr 28 ιντσών 4K LCD είναι προσιτή, αλλά τα ισχυρά ενσωματωμένα ηχεία εννέα-watt ακούγονται τόσο τραγανή όσο και πλούσια. Με ενσωματωμένα ηχεία, οι αγοραστές παρακολούθησης μπορούν να μείνουν σίγουροι ότι η Dell είναι το πλήρες πακέτο με όλα τα βασικά για παιχνίδια 4K που ταιριάζουν με πάνω από οκτώ εκατομμύρια pixels για τέσσερις φορές το περιεχόμενο οθόνης Full HD. Ο χρόνος απόκρισης των 2ms είναι ιδανικός τόσο για την προβολή σπορ και για ταινίες, όσο και για τυχερά παιχνίδια χωρίς θόλωση. Το περιεχόμενο μπορεί να προβληθεί από δύο ξεχωριστές πηγές, χάρη στις λειτουργίες εμφάνισης εικόνας σε εικόνα και εικόνας. Οι επιλογές σύνδεσης είναι άφθονες, με δύο θύρες HDMI και δύο θύρες USB, καθώς και ένα DisplayPort και μίνι DisplayPort για την προσθήκη πολλών συσκευών ταυτόχρονα.

Εάν αναζητάτε κορυφαία ποιότητα, αλλά έχετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό, σκεφτείτε μια ανακαινισμένη οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτή την οθόνη Envy της HP, και φαίνεται και λειτουργεί τόσο καλά όσο και νέα. Αν και παραλείπει τα ηχεία Beats που υπάρχουν σε προηγούμενα μοντέλα, ο πίνακας IPS έχει τον ίδιο μινιμαλιστικό σχεδιασμό και προσφέρει εκπληκτική εικόνα HD. Με λεπτό πλαίσιο και μια μικρή ορθογώνια βάση, μπορείτε να βάλετε τον πίνακα σε 30 μοίρες, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορείτε να περιστρέψετε, να ρυθμίσετε το ύψος ή το στροφέα. Στο πίσω μέρος θα βρείτε δύο θύρες HDMI, ένα DisplayPort και μία θύρα USB-C, αν και λείπει ιδιαίτερα μια θύρα HDMI 3.0.

Ακόμα, με ανάλυση 3860 έως 2160, λόγο αντίθεσης 1300: 1 και μέγιστη φωτεινότητα 350 cd / m2, παράγει μια ευκρινή εικόνα με ακριβή χρώματα.

Όταν το ρολόι ταιριάζει προς την προθεσμία σας, χρειάζεστε μια οθόνη που σας βοηθά να κάνετε την δουλειά σας αποτελεσματικά. Αυτό το PA328Q 32 ιντσών έχει φανταστική ποιότητα κατασκευής και οθόνη που στρέφεται και περιστρέφεται σε οριζόντια θέση 178 μοίρες, η οποία σας επιτρέπει να προβάλετε τα υπολογιστικά φύλλα ή τα σχέδια σας από μια ποικιλία διαφορετικών γωνιών, όλα με τη λάμψη της ανάλυσης 4K Ultra HD 3840 x 2160. Η οθόνη αντιθαμβωτικής προστασίας χρησιμοποιεί λαμπτήρες φθορισμού ψυχρής καθόδου για την παροχή ομοιόμορφου οπίσθιου φωτισμού σε ολόκληρη την οθόνη, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας όταν εργάζεστε αργά τη νύχτα. Επιπλέον, διαθέτει δύο θύρες HDMI, καθώς και εισόδους DisplayPort και Mini DisplayPort για να σας επιτρέπουν να συνδέσετε μια ποικιλία περιφερειακών συσκευών. Σίγουρα απαιτεί το μερίδιό του στο γραφείο, αλλά όταν πρόκειται για παραγωγικότητα, αυτή η οθόνη θα εντυπωσιάσει.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .