Αυτή η υπόθεση ρολογιών της Apple χρεώνει επίσης το iPhone σας

Μια νέα θήκη Apple Watch θέλει να κρατάει το ρολόι σας και να το φορτίζει ταυτόχρονα.

Χτισμένο για ταξίδια, το Amber είναι μια θήκη κομψή με ενσωματωμένη μπαταρία που σας επιτρέπει να φορτίζετε το Apple Watch ακόμα και όταν δεν έχετε απαραίτητα διαθέσιμη τροφοδοσία ρεύματος. Η θήκη μπορεί επίσης να αλλάξει το iPhone σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο νυχτερινό σας σαλόνι τη νύχτα για να φορτίσει και τα δύο για την ημέρα και / ή να πάρετε μαζί σας εν κινήσει στο γραφείο ή σε ταξίδι για να συνεχίσετε να φορτίζετε όλη την ημέρα και τη νύχτα απαιτείται.

Όχι μόνο μια περίπτωση, η Amber διαθέτει επίσης μια συνοδευτική εφαρμογή που προσθέτει λίγη πρόσθετη λειτουργικότητα. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή είναι σε θέση να σας στείλει μια ειδοποίηση ώθησης όταν το Apple Watch είναι πλήρως φορτισμένο (επομένως δεν χρειάζεται να το ελέγχετε) και η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ολόκληρη την περίπτωση, εάν τυχαίνει να την πληκτρολογήσετε. Η παρακολούθηση πραγματοποιείται μέσω Bluetooth, οπότε είναι κάτι περισσότερο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πού αφήσατε την περίπτωση στο σπίτι σας και όχι κάτι που θα σας βοηθήσει να το εντοπίσετε εάν έχει κλαπεί (το Bluetooth έχει μικρή απόσταση). ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό, αν έχετε την τάση να είναι λίγο ξεχασμένη με τα gadget σας.

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ιδέα και αυτή που θα μπορούσε να έρθει ιδιαίτερα χρήσιμη για πράγματα όπως ταξίδια κάμπινγκ και περιπέτειες για πεζοπορία, όπου ίσως να μην έχετε τακτικά πρόσβαση στην εξουσία, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε τη δυνατότητα να χρεώνετε και να χρησιμοποιείτε το Apple Watch . Ομοίως, η προστατευτική θήκη μπορεί να κρατήσει το ρολόι ασφαλή σε αυτές τις περιπτώσεις όταν θέλετε να κάνετε πεζοπορία ή να κάνετε πράγματα και να χρειαστείτε το Apple Watch να παραμείνει προστατευμένο.

Η Amber συγκεντρώνει επί του παρόντος χρηματοδότηση για την πρώτη εκδοχή των υποθέσεων στο Kickstarter. Το έργο χρηματοδοτείται ήδη πλήρως με περίπου δύο εβδομάδες από την εκστρατεία. Εάν αποφασίσετε να υποστηρίξετε το έργο, μπορείτε να παραλάβετε μία από τις περιπτώσεις για $ 59. Μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας Kickstarter, η Amber τελικά θα πωληθεί για $ 99. Το σχέδιο είναι να αποστείλει τις πρώτες περιπτώσεις σε υποστηρικτές το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Παρακάτω είναι μερικές από τις σχετικές προδιαγραφές για τη συσκευή. Ελέγξτε τα έξω και, αν ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε το έργο και να αποκτήσετε μία από τις περιπτώσεις Watch της Apple για τον εαυτό σας, μπορείτε να βρείτε εδώ το Kickstarter του έργου.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής