Χρησιμοποιήστε Scarlet ως Power Color στις εκδόσεις

Το Scarlet είναι ένα χρώμα ισχύος χρήσιμο για την έμφαση στο σχεδιασμό ιστοσελίδας

Το Scarlet είναι μια απόχρωση του κόκκινου χρώματος με τις νότες πορτοκαλιού. Είναι το χρώμα των φλογών. - Χρώματα και έγχρωμα χρώματα της Jacci Howard Bear

Το κόκκινο χρώμα πέφτει ανάμεσα στο κόκκινο και το πορτοκαλί και είναι παραδοσιακά λίγο πορτοκαλί. Scarlet θεωρείται μερικές φορές μια σκιά του purple, αν και purple είναι κόκκινο. Το Scarlet είναι ένα ζεστό χρώμα που φέρει τον συμβολισμό του κόκκινου χρώματος ισχύος. Συνδέεται στενά με τους ακαδημαϊκούς, τη θεολογία και το στρατό, ιδιαίτερα τις επίσημες περιστάσεις και την παράδοση. Στις δημοσιεύσεις και στις ιστοσελίδες, το χρώμα κόκκινο προσελκύει την προσοχή όταν χρησιμοποιείται με φειδώ.

Χρησιμοποιώντας χρώμα Scarlet σε αρχεία σχεδίασης

Όταν σχεδιάζετε ένα σχέδιο σχεδίασης που θα εκτυπωθεί με μελάνι σε χαρτί, χρησιμοποιήστε συνθέσεις CMYK για κόκκινο στο λογισμικό διάταξης σελίδας ή επιλέξτε ένα spot spot Pantone. Για προβολή σε οθόνη υπολογιστή, χρησιμοποιήστε τιμές RGB . Χρησιμοποιήστε κωδικούς Hex όταν εργάζεστε με HTML, CSS και SVG. Οι αποχρώσεις του κόκκινου και των χρωμάτων στο κόκκινο φάσμα περιλαμβάνουν:

Επιλέγοντας χρώματα Pantone πιο κοντά στο Scarlet

Όταν εργάζεστε με τυπωμένα κομμάτια, μερικές φορές ένα στερεό χρώμα κόκκινο, αντί για ένα μίγμα CMYK, είναι μια πιο οικονομική επιλογή. Το Σύστημα αντιστοίχισης Pantone είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο σύστημα spot χρωμάτων. Εδώ είναι τα χρώματα Pantone που προτείνεται ως καλύτερες αντιστοιχίες στο κόκκινο χρώμα.