5 καλύτερα βιβλία στην ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών για κινητά

Μια λίστα των πιο δημοφιλών βιβλίων στον προγραμματισμό παιχνιδιών για κινητά

Με την απότομη αύξηση των κινητών συσκευών έρχεται επίσης μια αναλογική αύξηση της ζήτησης για εφαρμογές παιχνιδιών. Η ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών είναι μια σύνθετη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει πολλά στάδια σχεδιασμού, σχεδίασης, εκτέλεσης και, τέλος, την ανάπτυξη της εφαρμογής σε διαφορετικές κινητές συσκευές. Παρόλο που υπάρχουν πολλά καλά βιβλία για την ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών, εδώ είναι 5 από τα πιο δημοφιλή, καθώς και τα πιο διαυγή, βιβλία για διαφορετικές πτυχές της ανάπτυξης παιχνιδιών.

Παιχνίδια Ανάπτυξης Παιχνιδιών

Το βιβλίο "Τα Παιχνίδια Ανάπτυξης Παιχνιδιών : Ανάπτυξη παιχνιδιών για κινητά", το οποίο συντάχθηκε από τον Kimberly Unger, πηγαίνει στις λεπτομέρειες της τέχνης και της επιστήμης της ανάπτυξης εφαρμογών παιχνιδιών. Το βιβλίο μιλά για τη γενική διαδικασία προσέγγισης της ανάπτυξης παιχνιδιών, καθώς και για τη δημιουργία βιντεοπαιχνιδιών και παιχνιδιών για διάφορες κινητές συσκευές . Ο δημιουργός του παιχνιδιού φροντίζει τους εκπαιδευτές από την αρχική διαδικασία ανάπτυξης παιχνιδιών στη δημιουργία του κατάλληλου σχεδίου για την εφαρμογή τους. Συμπεριλαμβανομένων των παραδειγμάτων, των λεπτομερών απεικονίσεων, των συνεντεύξεων από τους καθιερωμένους προγραμματιστές παιχνιδιών καθώς και των ερωτήσεων και των αναθέσεων στο τέλος κάθε κεφαλαίου. αυτό το βιβλίο είναι πολύ εκπαιδευτικό, παρέχοντας πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών για τους ερασιτέχνες προγραμματιστές παιχνιδιών, αναζητώντας έναν τρόπο να ξεκινήσετε με τον προγραμματισμό των παιχνιδιών.

Περισσότερο "

Η Τέχνη του Σχεδίου Παιχνιδιού: Μια τράπουλα των φακών

Εικόνα από το Amazon

Συντάχθηκε από τον Jesse Schell, το βιβλίο "Η τέχνη του σχεδιασμού παιχνιδιών: μια τράπουλα φακών", είναι ένα πραγματικό εργαλείο σχεδιασμού παιχνιδιών από μόνο του. Ένα λογικό συμπλήρωμα στο αναγνωρισμένο βιβλίο "Η τέχνη του σχεδιασμού παιχνιδιών: ένα βιβλίο φακών", αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει μοναδικές "κάρτες φακών", καθένα από τα οποία απευθύνεται σε ζωτικές αρχές της ανάπτυξης παιχνιδιών. Αυτοί οι "φακοί" αντιμετωπίζουν όλες τις πτυχές του σχεδιασμού και της ανάπτυξης παιχνιδιών, καλύπτοντας όλα τα θέματα όπως η αισθητική, η δημιουργικότητα, η τεχνολογία, η ομαδική εργασία , οι δοκιμές και ορισμένες συμβουλές για την ανάπτυξη παιχνιδιών. Καλύπτοντας διάφορα επίπεδα ανάπτυξης καρτών και επιτραπέζιων παιχνιδιών, το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους προγραμματιστές.

Ξεκινώντας προγραμματισμός παιχνιδιών κινητού τηλεφώνου

Συντάχθηκε από τον Michael Morrison, αυτό το βιβλίο σας διδάσκει να αναπτύξετε πλήρως λειτουργικά παιχνίδια, καθώς και μια μηχανή παιχνιδιών , την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ανάπτυξη εφαρμογών παιχνιδιών για κινητά τηλέφωνα. Ένα CD, το οποίο περιλαμβάνεται στη συσκευασία, σας προσφέρει όλα τα εργαλεία, τα γραφικά και τους κωδικούς που θα χρειαστείτε για να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις και τις αναθέσεις που σας παρέχονται σε κάθε κεφάλαιο. Το βιβλίο δίνει επίσης διαυγές οδηγίες σχετικά με τον προγραμματισμό ασύρματων παιχνιδιών και τον προγραμματισμό Java, παρέχοντας επίσης πρακτικές εργασίες σχετικά με τη χρήση του J2ME Game API. Σημαντικά μαθήματα περιλαμβάνουν την προσθήκη μουσικής σε εφαρμογές παιχνιδιών για κινητά. γραφικά ελέγχου και κινούμενα σχέδια? και να χρησιμοποιήσετε κινητά δίκτυα για την ανάπτυξη παιχνιδιών για πολλούς παίκτες.

Περισσότερο "

Κινητό παιχνίδι ανάπτυξης 3D: Από την αρχή στην αγορά

Αυτό το πρακτικό βιβλίο για τον προγραμματισμό κινητών παιχνιδιών 3D σας διδάσκει να συνεργαστείτε με την Java, για να αναπτύξετε ενδιαφέροντα και συναρπαστικά παιχνίδια για κινητές συσκευές. Μια τεράστια πηγή πληροφοριών, αυτό το βιβλίο είναι καλό τόσο για τους ερασιτέχνες όσο και για τους έμπειρους προγραμματιστές παιχνιδιών καθώς και για τους προγραμματιστές παιχνιδιών 2D για κινητές συσκευές. Συμπεριλαμβανομένων των θεωρητικών και πρακτικών συνεδριών πρακτικής άσκησης, αυτό το βιβλίο διδάσκει τους προγραμματιστές να δημιουργούν υψηλής ποιότητας 3D παιχνίδια, χρησιμοποιώντας Java ME και 3D API. Περαιτέρω, αυτό το βιβλίο σας περιγράφει επίσης τη διαδικασία ανάπτυξης τριών παιχνιδιών από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή, το Space Busters, ένα παιχνίδι αγώνων για πολλούς παίκτες και ένα FPS.

Περισσότερο "

Corona SDK Ανάπτυξη παιχνιδιών για κινητά: Ebook οδηγός για αρχάριους

Συντάχθηκε από τον Michelle M. Fernandez, το βιβλίο αυτό προσφέρει ένα σύντομο μάθημα συντριβής τόσο στο Lua όσο και στο Corona, και μετά παίρνει τους προγραμματιστές κατευθείαν στην τέχνη της δημιουργίας πλήρων και πλήρως λειτουργικών παιχνιδιών, μέσα από την πορεία κάθε κεφαλαίου. Μόλις μάθετε τα βασικά στοιχεία ανάπτυξης εφαρμογών παιχνιδιών για κινητά , θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να προσθέσετε προηγμένες λειτουργίες, μορφοποίηση πολλαπλών πλατφορμών για διαφορετικές κινητές συσκευές, να ενσωματώσετε την εφαρμογή σας σε κοινωνικά δίκτυα και να δημιουργήσετε έσοδα από την εφαρμογή σας. Κατάλληλο για ερασιτέχνες και αρκετά έμπειρους προγραμματιστές, αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται σοβαρά για την ανάπτυξη εμπορικά επιτυχημένων εφαρμογών κινητών παιχνιδιών για Android και iOS.

Περισσότερο "