Τρόποι δημιουργίας μιας αποδοτικής ομάδας ανάπτυξης κινητών συσκευών

4 Όψεις Οι εταιρείες πρέπει να είναι ενήμερες, ενώ οικοδομούν την κινητή ομάδα τους

Όλα αυτά σήμερα πάνε στον κινητό δρόμο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την πτυχή, όλες οι εταιρίες του Διαδικτύου πρέπει να κατασκευάσουν προϊόντα κινητής τηλεφωνίας για να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Οι περισσότερες εταιρείες σήμερα αρχίζουν να αναπτύσσουν τα δικά τους τμήματα κινητής τηλεφωνίας. Ενώ πολλοί είναι πετυχημένοι με τις προσπάθειές τους, υπάρχουν ορισμένοι που αποτυγχάνουν σε αυτό το εγχείρημα, καθώς δεν ξέρουν ακριβώς πώς να πάνε με όλη τη διαδικασία της κινητής οικοδόμησης ομάδων. Σε αυτή τη θέση, σας προσφέρουμε τρόπους να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική κινητή ομάδα, η οποία θα μεταφέρει την επιχείρησή σας στα πολύ υψηλά επίπεδα επιτυχίας στον τομέα σας.

Μίσθωση έμπειρου εργατικού δυναμικού

Πολλές εταιρείες θέλουν να προσλάβουν ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι «ειδικοί» στον τομέα τους. Το ίδιο ισχύει και για τη βιομηχανία κινητών επικοινωνιών. Οι περισσότεροι από αυτούς τους εμπειρογνώμονες, ενώ είναι καλοί στον τομέα της ανάπτυξης των κινητών ", δεν διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση του κλάδου της κινητής κατανάλωσης.

Παρόλο που ενδέχεται να είναι σε θέση να προσφέρουν λύσεις σε ερωτήματα σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά , να αναπτύξουν σχεδιασμό φορητού ακουστικού, να προσθέσουν περισσότερες λειτουργίες σε μια υπάρχουσα εφαρμογή κ.λπ., ενδέχεται να μην έχουν εμπειρία όσον αφορά το χειρισμό της ανάπτυξης για τον Παγκόσμιο Ιστό, πελάτη ή εταιρεία. Αυτή η απειρία θα εμποδίσει τελικά την ανάπτυξη της εταιρείας σας, περιορίζοντας την επιτυχία της συγκεκριμένης εφαρμογής σας για καταναλωτές. Η πρόσληψη ενός προσώπου με προσανατολισμό προς τον καταναλωτή, θα σας φέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα και θα ενισχύσει τις πιθανότητες επιτυχίας για την εταιρεία σας.

Προσέξτε να βεβαιωθείτε ότι ο διαχειριστής του έργου σας έχει αρκετή εμπειρία όχι μόνο στα κινητά αλλά και γενικά για τις κινητές τάσεις των καταναλωτών.

  • Πώς μπορούν οι προγραμματιστές εφαρμογών να εξασφαλίσουν καλύτερη ασφάλεια κινητού τηλεφώνου πελατών;
  • Μίσθωση όλων των στρογγυλών

    Πολλές εταιρείες τείνουν να προσλαμβάνουν προγραμματιστές που ειδικεύονται σε ένα ή άλλο πρόγραμμα. Παρόλο που ένας τέτοιος υπεύθυνος της συγκεκριμένης περιοχής θα είναι καλός για το συγκεκριμένο τμήμα, αυτός ή αυτή θα δυσκολευτεί να πάρει διαφορετικές έννοιες στην ανάπτυξη.

    Αντ 'αυτού, οι μηχανικοί μίσθωσης των οποίων η εμπειρία καλύπτει την ανάπτυξη για μια ποικιλία συσκευών και πλατφορμών θα αποδειχθεί καλό για την εταιρεία. Η απορρόφηση περισσότερων τέτοιων ατόμων στην ομάδα ανάπτυξης θα εξασφαλίσει ότι έχετε πάντα μια ευπροσάρμοστη ομάδα ανθρώπων που θα βρουν συνεχώς φρέσκους τύπους ιδεών εκτός του κουτιού για την προώθηση του προϊόντος σας. Αυτοί οι εργαζόμενοι θα ενταχθούν σε πολλαπλές ομάδες και θα μπορούν να προσφέρουν δημιουργικές λύσεις για κάθε πρόβλημα.

  • Μίσθωση επαγγελματικού προγραμματιστή για τη δημιουργία εφαρμογών iPhone της Apple
  • Συνεργασία με τους φορέα κινητής τηλεφωνίας και τις συσκευές χειρός

    Παρόλο που πολλά έχουν ειπωθεί για τις στρατηγικές μάρκετινγκ των φορέων κινητής τηλεφωνίας και μάρκετινγκ μάρκας , δεν είναι πάντοτε απαραίτητο να συνεργαστείτε με τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων ή φορητών συσκευών, προκειμένου να αποκτήσετε μεγαλύτερη έκθεση για το προϊόν σας. Θυμηθείτε ότι η κεντρική σας εστίαση πρέπει να είναι ο καταναλωτής σας. Εξετάζετε μια εφαρμογή για τον καταναλωτή γενικά και όχι για τους συνεργάτες σας. Επομένως, δοκιμάστε να διανείμετε την εφαρμογή στο ευρύ κοινό και να δείτε τι έχουν να πουν γι 'αυτό.

    Το άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από τη συνεργασία με τους μεταφορείς και τα εμπορικά σήματα είναι ότι θα έχουν την τάση να έχουν τις δικές τους ιδέες για το μάρκετινγκ του προϊόντος σας και αυτές οι ιδέες μπορεί να μην είναι σύμφωνες με το όραμα της εταιρείας σας. Μπορούν να σας ζητήσουν να αλλάξετε διάφορες πτυχές της εφαρμογής σας, οι οποίες ενδεχομένως καταλήγουν να καταστρέφουν την εμπειρία του χρήστη που αρχικά είχε κατά νου, όταν σχεδιάσατε την εφαρμογή σας.

    Όλες οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές έχουν φτάσει εκεί που είναι, απλώς με επίκεντρο την εμπειρία των καταναλωτών και όχι με βιαστικά τη συμμετοχή των χεριών με άλλα telecos. Μόλις η εφαρμογή σας είναι επιτυχημένη με τους καταναλωτές γενικότερα, θα έχετε αυτόματα αερομεταφορείς και μάρκες που συστέλλονται γύρω σας, ζητώντας συνεργασία με εσάς. Έως αυτό το χρονικό διάστημα, είναι σκόπιμο να αναπτύξετε και να διανείμετε την εφαρμογή σας, διατηρώντας μόνο τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

  • Ο ρόλος των φορέων κινητής τηλεφωνίας στο εμπόριο και το κινητό μάρκετινγκ
  • Ξεκινήστε με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για κινητά

    Οι εταιρείες πιστεύουν λανθασμένα ότι η ανάπτυξη μιας εφαρμογής καταναλωτών για πολλαπλές πλατφόρμες ταυτόχρονα θα τους δώσει μια πολύ περισσότερη έκθεση στην αγορά. Αλλά το γεγονός είναι ότι αυτή η προσέγγιση θα γίνει μπερδεμένη, ακατάστατη και αποδιοργανωμένη. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να επιλέξετε τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για κινητά και να αναπτύξετε πρώτα την εφαρμογή σας γι' αυτούς. Μόλις αυτή είναι μια επιτυχία, μπορείτε να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε άλλες πλατφόρμες της επιλογής σας.

    Το Android και το iOS είναι οι κορυφαίες πλατφόρμες αυτή τη στιγμή, θα ήταν καλύτερο να αναπτύξετε πρώτα την εφαρμογή σας για αυτούς. Αειθαλείς εφαρμογές όπως το Foursquare ξεκίνησαν πρώτα με το iOS και στη συνέχεια αναπτύχθηκαν σταδιακά από εκεί. Είναι πλέον μια από τις πιο περιζήτητες εφαρμογές στην αγορά.

  • Android OS Vs. Apple iOS - Ποιο είναι το καλύτερο για τους προγραμματιστές;
  • Συμπερασματικά

    Πάντα να έχετε κατά νου την τελική εμπειρία του καταναλωτή, αναπτύσσοντας παράλληλα την εφαρμογή σας. Ποτέ μην απολαύσετε την επιτυχία της εφαρμογής σας στην αγορά και συνεχίστε να πιέζετε την ομάδα ανάπτυξης κινητών σας να σκεφτείτε καλύτερες ιδέες και καλύτερους τρόπους εξυπηρέτησης των καταναλωτών στο σύνολό τους. Θυμηθείτε, αν η εφαρμογή σας είναι δημοφιλής στους καταναλωτές σας, θα αυξηθεί αυτόματα σε γιγαντιαίες διαστάσεις στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

  • Πώς να αναπτύξετε το Λογισμικό εφαρμογών για κινητά