Μάθετε την εντολή rsh του Linux Command

Ονομα

rsh-απομακρυσμένο κέλυφος

Σύνοψη

rsh [- Kdnx ] [- l username ] υποδοχής [εντολή]

Περιγραφή

Το Rsh εκτελεί εντολή στον κεντρικό υπολογιστή

Το Rsh αντιγράφει την τυπική είσοδό του στην απομακρυσμένη εντολή, την τυπική έξοδο της απομακρυσμένης εντολής στην τυπική έξοδο και το τυπικό σφάλμα της απομακρυσμένης εντολής στο τυπικό σφάλμα. Τα σήματα διακοπής, τερματισμού και τερματισμού μεταδίδονται στην απομακρυσμένη εντολή. Το rsh τερματίζεται κανονικά όταν η απομακρυσμένη εντολή κάνει. Οι επιλογές είναι οι εξής:

-ρε

Η επιλογή - d ενεργοποιεί την αποσφαλμάτωση υποδοχής (χρησιμοποιώντας setockopt (2)) στις υποδοχές TCP που χρησιμοποιούνται για επικοινωνία με τον απομακρυσμένο κεντρικό υπολογιστή.

-μεγάλο

Από προεπιλογή, το απομακρυσμένο όνομα χρήστη είναι το ίδιο με το τοπικό όνομα χρήστη. Η επιλογή - l επιτρέπει να οριστεί το απομακρυσμένο όνομα.

Η επιλογή - n ανακατευθύνει την είσοδο από την ειδική συσκευή / dev / null (ανατρέξτε στην ενότητα Sx BUGS αυτής της σελίδας εγχειριδίου).

Αν δεν έχει οριστεί καμία εντολή , θα συνδεθείτε στον απομακρυσμένο κεντρικό υπολογιστή χρησιμοποιώντας το rlogin (1).

Τα μετακαταστήματα Shell που δεν αναφέρονται δεν ερμηνεύονται σε τοπικό μηχάνημα, ενώ τα αναφερόμενα μετακαταστήματα ερμηνεύονται στο απομακρυσμένο μηχάνημα. Για παράδειγμα, η εντολή

rsh άλλος γάτα απομακρυσμένο αρχείο >> localfile

επισυνάπτει το απομακρυσμένο αρχείο απομακρυσμένου αρχείου στο τοπικό αρχείο τοπικού αρχείου ενώ

rsh άλλος γάτα απομακρυσμένο αρχείο ">" alt_remotefile

προσθέτει απομακρυσμένο αρχείο σε άλλο αρχείο_μορίδας