Κυριαρχούν Farmville με αυτές τις συμβουλές και κόλπα

Χρησιμοποιήστε αυτές τις τακτικές στο Farmville στο Facebook και αποκομίστε τις ανταμοιβές

Το Farmville μπορεί να είναι περίπλοκο αν δεν είστε σίγουροι τι κάνετε. Αυτό το παιχνίδι με τα συνεχή του αιτήματα για το χρόνο σας είναι τόσο απλό αλλά και εθιστικό. Η οικοδόμηση ενός αγροκτήματος φαίνεται τόσο εύκολη και όμως η συλλογή και η φύτευση της σωστής καλλιέργειας, η διατήρησή της, η συγκομιδή της και ακόμη και η φροντίδα των ζώων μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική που πριν το ξέρεις, ο χρόνος θα πετάξει.

Όμως, όσο διασκέδαση είναι ένας νεροχύτης ως έχει, το Farmville μπορεί να εκμεταλλευτεί για διασκέδαση και κέρδος. Αυτό το παιχνίδι, όπως και πολλά παιχνίδια τύπου sim ή level grinding στο Facebook, απαιτεί πολύ χρόνο για να κερδίσετε αρκετά μετρητά, επίπεδα και αντικείμενα για να διατηρήσετε αυτό το μικρό εικονικό αγρόκτημα. Μερικοί είναι ευχαριστημένοι με το αργό ρυθμό, και μερικοί δεν είναι. Έτσι, σε εκείνους που δεν είναι τόσο ασθενοί τύποι, εδώ είναι μερικές απατεώνες για να βοηθήσουν το αγρόκτημα να μεγαλώσει ακόμα καλύτερα (και ταχύτερα). Θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές αν θέλετε να κάνετε κάτι πιο γρήγορα.

Αποκτώντας τεράστιες ποσότητες Farmcash από το Get Go From

Αν κατευθυνθείτε στο farmville.com θα βρείτε ένα μενού στο κάτω μέρος της σελίδας, όπου θα βρείτε το κουμπί για να ξεκινήσετε το Farmville. Κάνοντας κλικ και κατεβάζοντας θα ξεκινήσει μια λήψη που είναι συμβατή τόσο με το Mozilla Firefox όσο και με τον Internet Explorer.

Όταν είναι πλήρως εγκατεστημένο, ο λογαριασμός σας Farmville ανταμείβεται 10 Farmcash. Τώρα το κενό εδώ είναι απλό. Απλώς απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε τη μπάρα όσες φορές θέλετε. Το σύστημα δεν θα παρατηρήσει τις συνεχείς λήψεις, έτσι ώστε να αποθηκευτεί ένα κομμάτι του ποσού της εκμετάλλευσης γίνεται εύκολα με τον τρόπο αυτό. Αυτό δεν είναι το πιο αξιοπρεπές τέχνασμα στο βιβλίο, αλλά θα καταλήξει να ενισχύσει τις προσπάθειές σας, έτσι τουλάχιστον υπάρχει, έτσι;

Το δώρο που συνεχίζει να δίνει

Τα δώρα τείνουν να περιέχουν πολλά σπάνια στοιχεία και αναβαθμίσεις. Αλλά ίσως δεν έχετε πολλούς φίλους του Facebook που παίζουν το FarmVille. Εδώ είναι ένας τρόπος για να κάνετε καθημερινά μια ημέρα δώρων. Απλά κάντε μια δέσμη των λογαριασμών στο Facebook. Ξεκινήστε έναν λογαριασμό του FarmVille σε όλους τους και στη συνέχεια να έχετε κάθε λογαριασμό να στείλει δώρα στον κύριο λογαριασμό σας. Και δεδομένου ότι μιλάμε για δώρα, μπορεί να θέλετε να δείτε αμέσως την επόμενη συμβουλή.

Αποστολή φίλων περισσότερο από ένα δώρο την ημέρα

Μπορείτε επίσης να διαδώσετε τον πλούτο σε άλλους φίλους του Facebook στέλνοντάς τους επιπλέον δώρα. Όταν συνδέεστε στο FarmVille, κάντε κλικ στην επιλογή "Δωρεάν Δώρα". Κάτω από τη λίστα των δώρων, επιλέξτε ένα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια. Στη συνέχεια, περάστε και ελέγξτε τη λίστα των φίλων που θέλετε να στείλετε τα πράγματα.

Τώρα προτού να χτυπήσετε αυτό το κλειδί αποστολής, κάντε νέες καρτέλες του προγράμματος περιήγησης στο FarmVille. Επαναλάβετε τη διαδικασία έως το checkoff των ανθρώπων που κρατούν όλα τα παράθυρα ανοιχτά. Όταν αισθάνεστε ότι έχετε κάνει αρκετές καρτέλες, κάντε κλικ στο κουμπί αποστολή σε όλους τους.

Speed ​​Racer Farming

Ναι, μπορείτε πραγματικά να κάνετε το χαρακτήρα σας να λειτουργήσει γρηγορότερα ... κρατώντας τους όμηρους. Η παγίδευση του χαρακτήρα σας στο κάτω μέρος των δεματοποιημένων ζυμών προάγει την ταχύτερη παραγωγικότητα. Απλά παγιδέψτε τους σε περίπου δώδεκα μπάλες σανό, τρεις και στις τέσσερις πλευρές τους. Τότε δεν θα έχουν τίποτα να κάνουν, αλλά εργάζονται οι ζωές τους μακριά μακριά. Γεια σου, ακούγεται σκληρή, αλλά η Farmville είναι μια σκληρή ερωμένη.