Παρακολουθήστε μια τηλεοπτική εκπομπή κατά την εγγραφή άλλου με συσκευή εγγραφής DVD;

Ερώτηση: Μπορώ να παρακολουθήσω ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα κατά την εγγραφή άλλου με συσκευή εγγραφής DVD;

Απάντηση: Ακριβώς όπως με ένα VCR, εφ 'όσον δεν χρησιμοποιείτε καλωδιακή τηλεόραση, δορυφόρο ή μετατροπέα DTV Box, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα στην τηλεόρασή σας ενώ ηχογραφείτε άλλο στο DVD recorder σας. Με άλλα λόγια, με την προϋπόθεση ότι η συσκευή εγγραφής DVD διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη και λαμβάνετε προγράμματα τηλεόρασης χωρίς καλώδιο ή έχετε καλώδιο χωρίς κουτί, μπορείτε να εγγράψετε ένα πρόγραμμα και να παρακολουθήσετε ένα άλλο ταυτόχρονα.

Ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό όταν χρησιμοποιείτε ένα κιβώτιο μετατροπέα καλωδιακής, δορυφορικής ή DTV είναι ότι τα περισσότερα καλώδια και δορυφορικά κιβώτια και όλα τα κιβώτια μετατροπέα DTV μπορούν να μεταφορτώσουν μόνο ένα κανάλι ταυτόχρονα μέσω μιας μόνο τροφοδοσίας καλωδίου. Με άλλα λόγια, το καλώδιο, το δορυφόρο ή το κιβώτιο μετατροπέα DTV καθορίζει ποιο κανάλι στέλνεται στο υπόλοιπο της διαδρομής του VCR, του DVD recorder ή της τηλεόρασης.

Αν έχετε καλωδιακή τηλεόραση, δορυφόρο ή μετατροπέα DTV Box και εξακολουθείτε να επιθυμείτε να παρακολουθείτε ένα πρόγραμμα, καταγράφοντας ένα άλλο, έχετε δύο κύριες επιλογές:

1. Αγοράστε ή λάβετε ένα δεύτερο καλώδιο μετατροπής καλωδιακής, δορυφορικής ή DTV. Συνδέστε ένα κιβώτιο στη συσκευή εγγραφής DVD και το άλλο απευθείας στην τηλεόραση.

2. Ενημερώστε με την Καλωδιακή Τηλεόραση ή την Δορυφορική Υπηρεσία σας εάν προσφέρουν ένα καλωδιακό ή δορυφορικό κουτί που διαθέτει δύο ενσωματωμένους δέκτες με ξεχωριστές εξερχόμενες τροφοδοσίες που μπορείτε να στείλετε ξεχωριστά στο DVD recorder και την τηλεόραση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η τηλεόρασή σας πρέπει να διαθέτει αμφότερες επιλογές σύνδεσης κεραίας / καλωδίου και εισόδου AV, καθώς η καλωδιακή ή δορυφορική τροφοδοσία μπορεί να συνδεθεί στη σύνδεση καλωδίου κεραίας της τηλεόρασής σας, αλλά η συσκευή εγγραφής DVD θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με τις εισόδους AV της τηλεόρασής σας την αναπαραγωγή εγγεγραμμένων DVD. Εάν η τηλεόρασή σας δεν διαθέτει και τις δύο εισόδους AV, εκτός από μια σύνδεση κεραίας / καλωδίου, θα χρειαστεί να αγοράσετε και το RF Modulator για να μπορείτε να συνδέσετε τόσο την τροφοδοσία καλωδίου όσο και το DVD recorder στην τηλεόρασή σας.

Σχετίζεται με: