Ειδοποιήσεις Google: Τι είναι, πώς να κάνετε μία

Συνεχίστε με τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν, χωρίς να το ψάξετε

Θέλετε να παρακολουθείτε ένα συγκεκριμένο θέμα και να έχετε όλες τις πληροφορίες που φυσαλίδες επάνω στις ειδήσεις να σας παραδίδονται αυτόματα σε οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο που καθορίζετε; Μπορείτε να το κάνετε αυτό εύκολα με το Google Alerts, έναν απλό τρόπο για να ρυθμίσετε αυτόματα τις ειδοποιήσεις παράδοσης στον εαυτό σας για οποιοδήποτε θέμα που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι θέλετε να ενημερώνεστε κάθε φορά που αναγράφεται μια εξέχουσα αθλητική φιγούρα. Αντί να αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε αυτό το άτομο όταν το θυμάστε - ενδεχομένως να χάσετε πληροφορίες απλώς και μόνο επειδή ξεχάσατε - μπορείτε απλά να ρυθμίσετε μια αυτόματη ροή ειδήσεων η οποία θα καθαρίσει το Web για οποιεσδήποτε αναφορές αυτού του ατόμου και θα σας παραδώσει σωστά εσείς. Η μόνη προσπάθεια από μέρους σας θα είναι απλά να ρυθμίσετε την ειδοποίηση και στη συνέχεια το μέρος σας θα γίνει.

Screenshot, Google.


Πώς να ρυθμίσετε μια Ειδοποίηση Google

  1. Ετσι δουλευει. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα Google Alerts και εισαγάγετε έναν όρο αναζήτησης. Ορίζετε το θέμα ρυθμίζοντας οποιουσδήποτε αριθμούς λέξεων-κλειδιών και φράσεων που ανακτούν τον τύπο ειδήσεων που θέλετε.
  2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Εμφάνιση Επιλογών για να προσαρμόσετε:
    1. Πόσο συχνά θέλετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις σας
    2. Η γλώσσα στην οποία θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.
    3. Οι τύποι ιστοτόπων που θέλετε να συμπεριληφθούν στην ειδοποίηση.
    4. Ποιες περιοχές θέλετε να συμπεριληφθούν στην προειδοποίηση;
    5. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να λάβετε αυτές τις ειδοποιήσεις στο.
  3. Μόλις ολοκληρώσετε την επιλογή των επιλογών που θέλετε, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία ειδοποίησης για να ορίσετε την ειδοποίηση και να αρχίσετε να λαμβάνετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο επιλεγμένο θέμα.

Σημείωση: Αν ψάχνετε για κάποιον ή κάτι που τείνει να αναφερθεί αρκετά συχνά, να είστε προετοιμασμένοι για πολλές πληροφορίες στα εισερχόμενά σας. αν ψάχνετε για κάποιον που ίσως δεν αναφέρεται τόσο πολύ, το αντίθετο, βέβαια, είναι αλήθεια.

Η Google θα στείλει πλέον τις ειδοποιήσεις ειδήσεων που έχετε επιλέξει στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το επιτόκιο που θέλετε, από μία φορά την ημέρα, μία φορά την εβδομάδα ή όπως συμβαίνει στις ειδήσεις. Η Google έχει πρόσβαση σε κυριολεκτικά χιλιάδες πηγές ειδήσεων και όταν χρειάζεστε ποικίλες πηγές σε ένα θέμα, η Google πάντα παρέχει.

Αφού δημιουργήσετε το Google Alert, αρχίζει σχεδόν αμέσως να λειτουργεί. Θα πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε πληροφορίες στα εισερχόμενά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανεξάρτητα από το χρόνο που έχετε ορίσει (οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν καθημερινά, αλλά εξαρτάται από εσάς πώς διαρθρώνετε τις ειδοποιήσεις σας). Τώρα, αντί να θυμάστε να αναζητήσετε αυτό το θέμα, θα λάβετε αυτόματα τις πληροφορίες που σας παρέχονται. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για κάθε είδους καταστάσεις. να ερευνήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα που ενημερώνεται, μετά από έναν πολιτικό υποψήφιο ή εκλογικό γεγονός κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση για να σας ειδοποιήσει οποτεδήποτε αναφέρεται το όνομά σας στο διαδίκτυο μέσω ειδήσεων ή ιστοσελίδων. αν έχετε κάποιο δημόσιο προφίλ, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα βιογραφικό σημείωμα ή απλά θέλετε να παρακολουθείτε τις δημόσιες αναφορές σας σε ειδήσεις, περιοδικά, εφημερίδες ή άλλους πόρους στο διαδίκτυο.

Η Google έχει επίσης αρχίσει να δίνει προτάσεις για ενδιαφέροντα θέματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν για τη δημιουργία ειδοποιήσεων για και μετά. αυτά κυμαίνονται από το Finance to Automobiles έως την Πολιτική για την Υγεία. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές τις προτάσεις για θέματα και θα δείτε μια προεπισκόπηση της εμφάνισης της δομής ροής / ειδοποίησης. Και πάλι, μπορείτε να καθορίσετε πόσο συχνά θέλετε να βλέπετε αυτές τις πληροφορίες, από ποιες πηγές θέλετε να αντλήσετε αυτήν την ειδοποίηση, τη γλώσσα, τη γεωγραφική περιοχή, την ποιότητα των αποτελεσμάτων και πού θέλετε να παρέχονται αυτές οι πληροφορίες (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Screenshot, Google.


Τι γίνεται αν θέλω να σταματήσω το Google Alert;

Αν θέλετε να σταματήσετε να ακολουθείτε μια ειδοποίηση Google:

  1. Επιστρέψτε στη σελίδα Ειδοποιήσεις Google και, εάν χρειάζεται, συνδεθείτε.
  2. Βρείτε τη ροή που παρακολουθείτε και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου απορριμάτων .
  3. Στο πάνω μέρος της σελίδας εμφανίζεται ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με δύο επιλογές:
    1. Απόρριψη : Κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή για να απορρίψετε το μήνυμα επιβεβαίωσης.
    2. Αναίρεση : Κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να επαναφέρετε τη διαγραμμένη ειδοποίηση στη λίστα ειδοποιήσεων. Αυτό θα επαναφέρει την ειδοποίηση με τις προηγούμενες ρυθμίσεις σας άθικτες.

Ειδοποιήσεις Google: ένας εύκολος τρόπος για να βρείτε και να παρακολουθήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν

Οι Ειδοποιήσεις Google είναι ένας εύκολος τρόπος να ακολουθήσετε γρήγορα οποιοδήποτε θέμα ίσως σας ενδιαφέρει. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν, να διατηρηθούν εύκολα και να είναι πολύ ευπροσάρμοστο.