Οι κορυφαίοι 9 ιστότοποι για δωρεάν eCards

Ψάχνετε για μια δωρεάν κάρτα που μπορείτε να στείλετε στους φίλους και την οικογένειά σας online; Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες εκεί έξω που προσφέρουν μεγάλη δωρεάν προσωπικά χαιρετισμούς με ποιοτικά γραφικά που μπορείτε να στείλετε στους φίλους και την οικογένεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε περίσταση - γενέθλια, αργίες, και μόνο για να λαμπρύνει την ημέρα κάποιου.

01 από 09

Κουνουπιέρα

Το Rattlebox προσφέρει πολύ περισσότερα από τον τυπικό χαιρετισμό που μπορείτε να δείτε στους περισσότερους ιστότοπους - εδώ είναι όλα τα βίντεο. Απλά επιλέξτε ένα βίντεο που σας αρέσει, προσαρμόστε το και στείλτε.

02 του 09

Μερικές φορές

Αν ψάχνετε για ένα αχρείος, ξεκαρδιστική, και μερικές φορές αχνόχρωμη χαιρετισμό να στείλετε σε κάποιον, τότε someecards είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Αυτά είναι απίστευτα ακατάλληλα κάρτες που μπορείτε να στείλετε για σχεδόν κάθε ευκαιρία-επίσης μεγάλη για την κοινή χρήση σε ιστοσελίδες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης .

03 του 09

Pingg

Το Pingg προσφέρει αστεία, γενέθλια, Χριστούγεννα και πολλά άλλα για κάθε περίσταση. Αυτά προσκαλούνται ως επί το πλείστον για χρήση μέσω διαδικτύου και η Pingg προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από έργα τέχνης που υποβάλλονται από ανεξάρτητους καλλιτέχνες online, μια ωραία αφή.

04 του 09

Ευχαριστήρια χαιρετισμούς

Είναι όμορφα σχεδιασμένο και έχει πολλές επιλογές - αυτό θα βρείτε στο Fleeting Greetings, ένα δωρεάν site ecard.Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως ηλεκτρονικές κάρτες, αλλά μπορείτε επίσης να τις στείλετε μέσω διαφόρων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης. Η εξατομίκευση είναι επίσης διαθέσιμη εδώ.

05 του 09

Μπλε βουνό

Το Blue Mountain είναι εδώ και πολύ καιρό και έχουν όμορφα σχεδιασμένες κάρτες για κάθε περίσταση. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή χωρίς υποχρεώσεις και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε να συνεχίσετε την εγγραφή σας για πολύ χαμηλή μηνιαία αμοιβή αν αποφασίσετε ότι θέλετε να πάτε. Αν βρείτε τον εαυτό σας στέλνοντας αρκετές κάρτες και αναζητάτε έναν ιστότοπο που προσφέρει έργα τέχνης υψηλής ποιότητας και μηνύματα, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

06 του 09

JibJab

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με τα τρελά προσωπικά χαιρετισμούς βίντεο που προσφέρει η JibJab. Αυτά μπορούν να σταλούν ως δωρεάν ecards, δημοσιεύονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ή απλά κατεβάσετε για να κρατήσετε για δική σας χρήση. Το JibJab προσφέρει δωρεάν συμμετοχή με περιορισμένη χρήση δωρεάν προσωπικών βίντεο και δωρεάν ecards. τα premium μέλη μπορούν να επωφεληθούν από περισσότερα.

07 του 09

Punchbowl

Το Punchbowl προσφέρει μια πανέμορφη σειρά δωρεάν καρτών που μοιάζουν με παραδοσιακές κάρτες χαρτιού - μέχρι το αντίστοιχο φάκελο. Εκατοντάδες σχέδια είναι διαθέσιμα και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εκδοχή σας με ειδικά γραμματόσημα, αυτοκόλλητα και ταχυδρομικά τέλη.

08 από 09

123Γραφίες

Θα αγαπήσετε πόσες διαφορετικές κάρτες μπορείτε να βρείτε 123Greetings? αυτός ο ιστότοπος ήταν για λίγο και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από δωρεάν οικοδεσπότες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, για κάθε περίσταση που μπορείτε να φανταστείτε. Κινούμενα σχέδια και υπέροχες εικόνες περιλαμβάνονται εδώ? οτιδήποτε από τα φρούτα και τα λαχανικά μέχρι τις αρχαίες πόλεις στα διάσημα αποσπάσματα.

Οι περισσότερες από τις κάρτες στην περιοχή είναι δωρεάν. Έχουν επίσης ανακοίνωση, γενέθλια, ειδική περίσταση, διακοπές, αγάπη και πολλές άλλες ποικιλίες των καρτών. Αν θέλετε να γίνετε μέλος αυτού του ιστοτόπου, αποκτάτε πρόσβαση σε πολύ πιο διασκεδαστικά εργαλεία και υπηρεσίες, όπως μια υπηρεσία υπενθυμίσεων, επαφές και ημερολόγιο.

123Greetings είναι όμορφα οργανωμένη σε πολλές κύριες κατηγορίες στην πρώτη σελίδα: Ανακοινώσεις, Anytime, Γενέθλια, Γιορτές, Διακοπές, Αγάπη, Εποχές και Ευχές / Σκέψεις, καθώς και ένα ημερολόγιο ενημερωμένων μηνιαίων διακοπών στην αριστερή πλευρά. Απλά κάντε κλικ σε οποιαδήποτε κατηγορία που σας ενδιαφέρει και, στη συνέχεια, βρείτε μια κάρτα που συλλαμβάνει το μάτι σας. Κάθε κάρτα είναι σαφώς σημειωμένη αν είναι δωρεάν ή δεν είναι δωρεάν (τα περισσότερα είναι δωρεάν). Αφού κάνετε κλικ στην κάρτα σας, μπορείτε να την προσαρμόσετε με το δικό σας μήνυμα και να την στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

09 του 09

Care2Cards

Όταν στέλνετε μια δωρεάν ηλεκτρονική κάρτα στο Care2, θα δημιουργείτε επίσης δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και θα κάνετε τη διαφορά στη ζωή κάποιου. Το Care2 διαθέτει ένα επιβλητικό απόθεμα ηλεκτρονικής κάρτας αξίας 25.000 ευρώ από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε. κάρτες για κυριολεκτικά κάθε περίσταση και διακοπές. Επιπλέον, το Care2 διαθέτει διάφορους καλλιτέχνες σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα. αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε την τέχνη και τα γραφικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει να μοιραστείτε με κάποιον άλλο.