Εφαρμογές για την αποφυγή της γραφής και της απόσπασης

Πάντα μεθυσμένος ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα πρώην και στη συνέχεια να το μετανιώσετε το επόμενο πρωί; Οι υπάλληλοι της Google χρησιμοποίησαν μια εξαιρετική λύση που ονομάζεται Mail Goggles.

Το Goggles για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ήταν ένα εργαλείο Gmail Labs που σας έδινε έλεγχο της αδεξιμότητας προτού στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα την Παρασκευή το βράδυ. Αντί να ελέγξουμε για "γυαλιά μπύρας" (όταν όλοι ξαφνικά φαίνονται πιο ελκυστικοί), έλεγξε για τα γυαλιά αλληλογραφίας - όταν έστειλε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις 3:00, ακούγεται σαν μια πολύ καλή ιδέα. Τα Goggles αλληλογραφίας δεν είναι πλέον, αλλά υπάρχουν πολλές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντ 'αυτού.

Εναλλακτικές λύσεις για τα Goggles αλληλογραφίας

Επί του παρόντος, η καλύτερη εναλλακτική λύση για την ταχεία αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια λειτουργία που ονομάζεται "Αναίρεση αποστολής". Ήταν στο παρελθόν στο Google Labs, αλλά βαθμολόγησε την κατάσταση χαρακτηριστικών. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε μεταβαίνοντας στο Gmail: Ρυθμίσεις

Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Undo Send, έχετε μερικά δευτερόλεπτα για να αναιρέσετε οποιοδήποτε μήνυμα Gmail αφού έχετε ήδη πατήσει το κουμπί αποστολής. Αυτό είναι ιδιαίτερα βολικό για βιαστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θυμωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή περιστασιακά τυπογραφικά λάθη. Θα ακυρωθεί η αποστολή να είναι αρκετή για να σας αποτρέψει να στείλετε ένα μεθυσμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Εάν έχετε αμφιβολίες, υπάρχουν μερικές μεγάλες εναλλακτικές λύσεις στο Google Play.

Δοκιμασμένες εφαρμογές αποκλεισμού στο Google Play

Εφόσον δεν καθίσετε στον υπολογιστή σας συνθέτοντας απωθημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βασίζεστε στο τηλέφωνό σας, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές εφαρμογές για να σας σώσουν από τον εαυτό σας.

Συχνές ερωτήσεις

Το Drunk Locker είναι μια ολοκληρωμένη λύση. Αντί να απλώς αποκλείσετε το Gmail, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Gmail, το SnapChat και σχεδόν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή κοινωνικών μέσων που θα μπορούσε να σας προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να αποκλείσετε εφαρμογές για ψώνια, όπως το Amazon και το Paypal, για να αποφύγετε το έμβασμά σας να σας στέλνει ηλεκτρονικά πακέτα αγορών (και λογαριασμούς) για μελλοντική εξόντωση. (Μελλοντική οργή δεν είναι σχεδόν τόσο διασκεδασμένη όσο μεθυσμένος νόμιζες ότι θα είσαι.)

Αντί να βασιζόμαστε σε μια δοκιμασία πενιχρότητας, το Drunk Locker υποθέτει ότι είστε ενήλικας και γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι πρόκειται να βγείτε από το πόσιμο. Ρυθμίζετε το δικό σας όριο χρόνου και καθορίζετε τις εφαρμογές που θέλετε να μπλοκάρει πριν βγείτε έξω από το ποτό - σαν να παρέχετε τα κλειδιά σας στον φίλο σας πριν βγείτε έξω εάν ανησυχείτε ότι μπορεί να προσπαθήσετε να οδηγήσετε.

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Drunk Locker ως βοήθημα μελέτης ενώ είστε νηφάλιος. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να αποστασιοποιηθείτε από τα social media στο τηλέφωνό σας, απλώς αφήστε τον εαυτό σας έξω για λίγες ώρες ενώ εργάζεστε.

Δοκιμές μπλοκαρίσματος μαϊμού σε κατάσταση μέθης

Η λειτουργία Drunk Mode Monkey Block Calls χρησιμοποιεί διαφορετικές προκλήσεις που βασίζονται στην επιδεξιότητα, αλλά επειδή σας προσφέρει μια ποικιλία προκλήσεων και μια διασύνδεση που μοιάζει με παιχνίδι, μπορεί να είναι πολύ εύκολο και πολύ δελεαστικό να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας ενώ είστε μεθυσμένος. Ένα μειονέκτημα είναι ότι πρόκειται για μια πληρωμένη εφαρμογή, ενώ ο Drunk Blocker είναι δωρεάν.