Κορυφαία δωρεάν ηλεκτρονικά υπολογιστικά φύλλα

Το Microsoft Excel και το Office 365 αντιμετωπίζουν έναν έντονο ανταγωνισμό από ηλεκτρονικά υπολογιστικά φύλλα, τα οποία είναι σχεδόν εξίσου πλούσια σε χαρακτηριστικά και με την τέλεια τιμή. Αυτά τα ηλεκτρονικά υπολογιστικά φύλλα που βασίζονται σε σύννεφο είναι αξιόπιστα και στοιβάζονται με αρκετά χαρακτηριστικά που δεν θα χάσετε το παλιό σας υπολογιστικό φύλλο.

Φύλλα Google

Εικόνα των Εγγράφων Google.

Το δωρεάν ηλεκτρονικό υπολογιστικό φύλλο της Google είναι το Google Sheets, ένα ισχυρό υπολογιστικό φύλλο στο οποίο έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Παρόλο που αποτελεί αυτόνομο προϊόν, αποτελεί μέρος του Google Drive και είναι συμβατό με άλλα ηλεκτρονικά λογισμικά της Google, όπως τα Έγγραφα Google. Με τα Φύλλα Google, μπορείτε να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να συνεργάζεστε σε υπολογιστικά φύλλα με άλλους. Τα φύλλα έχουν μια μεγάλη συλλογή προτύπων για να σας ξεκινήσει και απρόσκοπτη σύνδεση και συμβατότητα με τη Google.

Τα Φύλλα Google δημιουργούν πολύχρωμα γραφήματα και γραφήματα και έχουν ενσωματωμένους τύπους για ευκολία στη χρήση. Όλα αποθηκεύονται αυτόματα καθώς εργάζεστε.

Μια εφαρμογή Google Sheets είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές iOS και Android. Μπορείτε να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία του Microsoft Excel στο φύλλο Google χρησιμοποιώντας την επέκταση του Chrome ή με την εφαρμογή. Περισσότερο "

Zoho Sheet

Εικόνα του φύλλου Zoho.

Το Zoho Sheet ξεχωρίζει από το πακέτο δωρεάν λογιστικών φύλλων προσφέροντας πλήθος χαρακτηριστικών σε ένα ωραίο πακέτο με εξαιρετική απόδοση. Η δυνατότητα εισαγωγής από και εξαγωγής σε πολλές διαφορετικές μορφές καθιστά εύκολη την εκκίνηση και ένα σετ χαρακτηριστικών που ανταγωνίζεται εφαρμογές γραφείου καθιστά την επιλογή εύκολη. Το Zoho Sheet είναι μέρος του Zoho Office Suite των online εφαρμογών, το οποίο περιλαμβάνει το Zoho Writer, ένα μεγάλο online επεξεργαστή κειμένου. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αποθήκευση σε νέφος, πλήρη διαδρομή ελέγχου και μεγάλη υποστήριξη.

Μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού είναι διαθέσιμη για ομάδες έως 25 ατόμων. Η εταιρεία προσφέρει επίσης και αμειβόμενα πακέτα. Περισσότερο "

Αριθμοί

Αν και οι αριθμοί της Apple για Mac κυκλοφορούν δωρεάν με όλους τους νέους Mac και μπορούν να μεταφορτωθούν χωρίς κόστος από το Mac App Store από χρήστες παλαιότερων υπολογιστών Mac, το Numbers είναι επίσης διαθέσιμο δωρεάν σε οποιονδήποτε με αναγνωριστικό της Apple στο iCloud.com. Η online εφαρμογή αριθμών περιλαμβάνει μια ποικιλία προτύπων υπολογιστικών φύλλων για επαγγελματική και προσωπική χρήση, μια βιβλιοθήκη σχήματος και σχόλια με σπείρωμα. Οι αριθμοί είναι εξοπλισμένοι με εύχρηστες, ενσωματωμένες φόρμουλες και στυλ για την εξατομίκευση του υπολογιστικού φύλλου σας.

Οι αριθμοί παρέχουν επίσης μια εφαρμογή iOS για χρήση σε iPhones και iPads. Με αυτό, μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους σε οποιαδήποτε υπολογιστικά φύλλα που αποθηκεύετε στο iCloud. Περισσότερο "

Smartsheet

Το Smartsheet είναι ένα ισχυρό ηλεκτρονικό υπολογιστικό φύλλο που είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να ξεκινήσετε μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας πρότυπα. Επειδή το Smartsheet είναι στο διαδίκτυο, μπορείτε να συνεργαστείτε με συναδέλφους. Αυτό το πρόγραμμα διατηρεί όλες τις σημειώσεις, τα σχόλια, τα αρχεία και τις πληροφορίες σε κεντρική θέση που μπορείτε να προσεγγίσετε με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, συσκευή ή λειτουργικό σύστημα. Οι χρήστες της G Suite εκτιμούν την ενσωμάτωσή τους στο Google Drive, το Ημερολόγιο και το Gmail.

Αν αγαπάτε τα διαγράμματα Gantt, χρησιμοποιήστε τα στο Smartsheet για να απεικονίσετε το σχέδιό σας.

Αυτό το δωρεάν υπολογιστικό φύλλο προσφέρει τώρα δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και συνδρομές επί πληρωμή. Περισσότερο "

Airtable

Το Airtable συνδυάζει ένα δωρεάν ηλεκτρονικό υπολογιστικό φύλλο με δυνατότητες βάσης δεδομένων. Αυτό δεν είναι ένα τυπικό υπολογιστικό φύλλο. Τα πεδία του μπορούν να χειριστούν πολλαπλές μορφές περιεχομένου και είναι εύκολα προσαρμόσιμα. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και γραμμωτούς κώδικες απευθείας στο φύλλο εργασίας σας.

Το Airtable προσφέρει μεγάλη υποστήριξη και παρέχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη προτύπων που ταξινομείται ανά κλάδο.

Μια δωρεάν, περιορισμένη έκδοση του Airtable είναι διαθέσιμη, μαζί με τα αμειβόμενα πακέτα. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει δύο εβδομάδες ιστορίας αναθεώρησης και στιγμιότυπου και 2GB χώρου προσάρτησης. Περισσότερο "